Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
zwei_kresken wrote:Ależ płaci się. Za druk, od kartki A4. Serioooooo
Ale oczywiście nie za wydanie historii tylko za drukowanie. Wkurzyłam się i powiedziałam, źe w takim razie chcę bez drukowania. Mejlem.
Otóż nie da się, bo poufność danych. Ale że każda niunia w recepcji już miała te wydruki w ręce, to nie jest problemem [dane nie były drukowane przy mnie, tylko przygotowane 8 godzin wcześniej, sic!]
Ano tak, przypomniałam sobie, że też płaciłam kiedyś za skserowanie historii leczenia do ubezpieczenia. Ale w innym przypadku, jak lekarz leciał w bambuko, to mamusia zadzwoniła do przychodni i poprosiła o historię choroby, albo zaświadczenie (bo planowała zmienić lekarza) i jej przysłali pocztą. A, i jeszcze innym razem, znowu ja, wypożyczyłam z przychodni kartotekę, żeby móc sobie skserować na własną rękę. Podpisywałam się w takim zeszycie z datą zabrania i zabrałam do domu.
Tak, że pewnie różnie sobie interpretują przepisy, ale prawda jest taka, że powinni na żądanie pacjenta udostępnić dokumentację.Starania od 09.2011r.
sierpień 2014 - I operacja usunięcia mięśniaków,
14 c.s.
luty 2016 - II operacja usunięcia mięśniaków,
wrzesień 2016 - usuwamy polipa... -
momo1009 wrote:Mar doskonale rozumiem Twoją potrzebę, sama kiedyś zakładałam wątek "Dzieci urodzone w pierwszej połowie kwietnia w mieście do 100tyś mieszkańców, o grupie krwi BRh-, których matki skończyły kierunki humanistyczne - szanse i zagrożenia - zapraszam do dyskusji". Ale nie przyjął się, chyba nie poświęciłam mu wystarczająco dużo uwagi
.
Zakładaj, niestety nie spełniam żadnego z kryteriów więc nie dołączę, ale będą mocno trzymać kciuki, a jakby nie wyszło - wspierać!podobał mi się
momo1009 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
E, no nie taka świeżyzna, świeżyzna by nie miała awatara, tylko ovufriendową buźkę. A Ty gify umiesz wstawiać, z awatarami śmigasz.Starania od 09.2011r.
14 c.s.
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A propos wykresu. Mój od dzisiaj jest zakłamany.
Akurat dzisiaj, kiedy miał nastąpić oczekiwany przeze mnie wzrost. No i nastąpił, tyle że nie wiem dokładnie o ile, bo mi wypasiony termometr owulacyjny przestał "szłać". Ale się rano wkurzyłam. Nowiuśki termometr, tylko jeden pełny cykl nim przemierzyłam i teraz do połowy. Tak nagle, bez ostrzeżenia.
Leżę w tym łóżku wkurzona i myślę, co tu teraz. Minę musiałam mieć śmieszną (zdziwioną), bo tego to się nie spodziewałam. Mąż się zaoferował i przyniósł inny (stary rtęciowy), no bo przecież wstawać nie można, jak się potem okazało, nie ten, którym wcześniej mierzyłam (i sprawdziłam różnicę pomiarów), ale jakiś jeszcze inny wysznupał. Ale w sumie to i tak mi się pewnie temperatura podniosła od wnerwa, hehe.
Teraz nie wiem czy mam już mierzyć do końca tym szklanym co dzisiaj, czy śmigać po nowy taki sam jak ten co wyzionął ducha. Bo bateria nie mogła się wyczerpać w tak krótkim czasie. Reklamować tych paru złotych nie będę, zresztą termometru potrzebuję na już, a i tak nie wiem czy przez aptekę, czy do producenta.Mniej zachodu i taniej będzie jak kupię nowy.
Jakie macie doświadczenia w tej materii, tzn. jaki termometr polecacie? Ten mój to Kardioline KL 60.
A może lepszy by był szklany owulacyjny z dużą podziałką? Szklany się nie zepsuje, najwyżej stłucze. Tylko gdzie taki kupić, bo w aptekach jak pytałam o termometry owulacyjne (obojętnie jakie), to nie dość, że nie mieli, to w większości wypadków robili wielkie oczy.
========
Trochę przydługawe mi te wypociny wyszły. Jakby co, możecie mnie za to trzasnąć, ale nie mocno.Starania od 09.2011r.
14 c.s.
lady kiara wrote:Blondik czekam do następnego cyklu bo teraz jestem juz przed małpą, a od następnego będę mierzyla i kropeczki wstawiała:)
Jak jesteś kilka dni przed Ridżem to i tak warto mierzyć, bo będzie można porównać już z następnym cyklem jak zachowuje się temperatura w okolicy Haluksiarza. Czy spada tuż przed, czy w pierwszym dniu, a może dopiero po skończeniu. Wtedy pod koniec kolejnego cyklu nie będzie nakręcania jak temp. np. nie będzie spadać, bo będzie wiadomo, że to o niczym nie świadczy.
Starania od 09.2011r.
14 c.s.
Już nawet nie gorące, po prostu się wykąpać!
Mój lekarz, dający "zakaz seksu" a właściwie orgazmu chyba telepatycznie ma kontakt z moim detektorem. Czekam z seksem na zielone ;p
http://iv.pl/images/67602114655692156429.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2015, 12:06
momo1009, lauda., zwei_kresken, Eva82 lubią tę wiadomość
-
mar wrote:Emma! Z powodu nieoczekiwanej awarii sprzętu cykl skazany na straty! Możesz śmiało teraz robić gorące kąpiele i dwójeczke
Na straty chyba nie, przecież było pytongowanie jak się opłacało.
A może to taki znak? Może mam nie kupować nowego termometru, bo mi się już nie przyda?
A jak to jest, po skoku już się nie opłaca, czy tuż przed, czy może dopiero dzień po?Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2015, 12:15
Starania od 09.2011r.
14 c.s.
zwei_kresken wrote:Mozna by go bylo wskrzesic
I łza mi się w oku zakręciła. Dobra, to teraz mam trzeci główny wątek do ogarniania, nie mówiąc o udzielaniu się na pobocznych. Ale pytong z tym, dam radę, najwyżej rzucę robotę
Lady kiara jaja to będą jak Cię po zakończeniu tego wykresu OF poprosi o udostępnienie go do galerii jako narzędzia dydaktycznego
Emma ej, a może to jednak bateria.. Nie bladł Ci wyświetlacz ostatnio?
Katarzyna, to se jeszcze trochę poczekasz
Dobra, zbieram się do tego gina
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
Katarzyna87 wrote:
Mój lekarz, dający "zakaz seksu" a właściwie orgazmu chyba telepatycznie ma kontakt z moim detektorem. Czekam z seksem na zielone ;p
http://iv.pl/images/67602114655692156429.jpg
No, to jeśli chodzi o Ovu, to długo sobie poczekasz.Starania od 09.2011r.
14 c.s.
wrzesień 2016 - usuwamy polipa...