Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
lauda. wrote:Co TY?! Zwariowałaś?! Jakie mycie, jakie podmywanie??
Od ostatniego OPŁACALNEGO pytongowania żadnego mycia - a ja teraz to już w ogóle, aż do listopada!
No raczej. Nie chcesz chyba wypłukać dziecka!
Poza tym chyba nie chcesz go wpienić mydłem- przecież to Skorpion!
Katarzyna87 lubi tę wiadomość
-
No właśnie.
Także ten... korzystaj z dobrodziejstw higieny intymnej póki możesz, bo od owulacji niestety nic z tego
BTW, oprócz jojczenia i biadolenia na wątkach typu "kreseczki, chujeczki i inne pipeczki" fascynuje mnie potrzeba założenia "swojego" wątku i "prowadzenia go". Nie powiem, jest tu (róż + fiolet) kilka lasek z zacięciem moderatorskim - chyba napiszę do zespołu ovu, że nazwy statusu to zbyt mało. Niech przemyślą dodawanie złotych gwiazdek, albo lepiej: złotych dwóch kresek dla najaktywniejszej użytkowniczki i moderatorki -
zwei_kresken wrote:Kacha, jakbym miala zapas to bym Ci zorganizowala, ale ja mam dawke 112.
Ja bym poszla do internisty ze wszystkimi dotychczasowymi wynikami badan. Moze mozesz wyciagnac od endo historie leczenia jesli przyjmuje w jakims konglomeracie typu luxmed? Czy to.zupelnie prywatna praktyka?
Prywatnie też mają obowiązek wydać kopię historii leczenia, albo zaświadczenie, oczywiście bezpłatnie - takie są przepisy.Starania od 09.2011r.
sierpień 2014 - I operacja usunięcia mięśniaków,
14 c.s.
luty 2016 - II operacja usunięcia mięśniaków,
wrzesień 2016 - usuwamy polipa... -
Emma80 wrote:Prywatnie też mają obowiązek wydać kopię historii leczenia, albo zaświadczenie, oczywiście bezpłatnie - takie są przepisy.
Ależ płaci się. Za druk, od kartki A4. Serioooooo
Ale oczywiście nie za wydanie historii tylko za drukowanie. Wkurzyłam się i powiedziałam, źe w takim razie chcę bez drukowania. Mejlem.
Otóż nie da się, bo poufność danych. Ale że każda niunia w recepcji już miała te wydruki w ręce, to nie jest problemem [dane nie były drukowane przy mnie, tylko przygotowane 8 godzin wcześniej, sic!]
-
Podglądam was
Za dwa tygodnie mam wizytę u położnej i na tej wizycie dowiem się kiedy pierwsze usgnie chwaliłam się tu jeszcze chyba?
Tutaj pierwsze usg wygląda jak usg genetyczne więc cieszę się bo wiem, że mi dzidzucha dokładnie obejrzą z każdej strony
A niedobrze mi po jogurtach ;/ a tak lubięRobimy drugiego Dziedzica
-
Siedzę przy wieczornym przeglądzie prasy ovufrendowej i winiaczu pochodzenia mi nieznanego (w sensie lidl czy biedro) i leję ze śmiechu z Waszych teorii o podmywaniu
Chcę do Was Wiedźmy o ile nie macie nic przeciwko
lauda., zwei_kresken, Katarzyna87, Ralpina, Blondik, Mona_M, Maczek lubią tę wiadomość
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
nick nieaktualny
-
Prosecco z Lidla pn. "Lambrusco di Modena" za całe 11,99 ziko.
Pij, pij i delektuj się póki możesz
Edit: Momo, wpadaj do nasA jak masz czas i więcej wina, to poczytaj sobie wątek z wczesniejszymi wpisami. Teorii do zlania się ze śmichu jest wiele
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2015, 21:19
lady kiara, momo1009 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
To przepłaciłam!
Lauda, ja to wracam prawie jak córa marnotrawna bo widzę, że już na trzeciej stronie wyprosiłam u Zwei wróżbę. Tyle że zaczęłyście gify wrzucać a ja nie umiem to poszłam. Tak że dziękuję za miłe przyjęcie, będę wpadać ale pewnie prędzej w ciążę zajdę niż gifa wrzucę
zwei_kresken, Blondik lubią tę wiadomość
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
Momo, instrukcja specjalna.
1. W wyszukiwarce google - grafika, wstukujesz temat: np. penis gif. Enter.
2. Oglądasz sobie różne znalezione gify.
3. Gif który najbardziej Cię zainteresuje zapisujesz na dysk (klikasz na niego prawy przyciskiem myszy/pada i wybierasz polecenie "zapisz grafikę").
4. Wchodzisz na jakąś stronę z darmowym hostingiem zdjęć np. tinypic.pl lub iv.pl czy czego tam już używasz.
5. Ładujesz zapisanego gifa na serwer.
6. Kopiujesz link wygenerowany przez serwer, zaczynający się od [url.]
7. Wklejasz skopiowany link do swojego posta na owu.
8. Klikasz wyślij.
Ta dam! Ze zdjęciami robisz tak samoWiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2015, 21:31
momo1009, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Co do alkoholi bezalkoholowych, to jestem w temacie, bo moja przyjaciółka od kieliszka ma 10 miesięcznego syna (zaczęłyśmy się starać razem:/) i futrowaliśmy ją piwem bavaria (jest kilka smaków i daje radę smakowo jako piwo) i lechem free.
Kupowaliśmy jej też wina bezalkoholowe i wszystkie smakowały naprawdę w porzo z wyjątkiem merlota, to był kompot po prostu.
Owu była jednak z prawego jajnika, a lewa stronę czuję od kilku dorbych dni.
Pazurami tą kurwę wydrapię w końcu, bo jak się odezwie to wracam na visanne, więc odprawcie laski czary, żeby nie wróciła:(
Doktorek dał mi czas do czerwca, potem iv bo iui w naszym przypadku bez sensu. Plemniki hulają jak pierdolnięte tylko moje jaja i moja macica ma je w dupie:(
Najgorsze z tego jest to, że myśl o ciązy wiąże się u mnie z jedną tylko myślą " jak ja by odpoczęła..." słaby powód do zachodzenia. -
momo1009 wrote:DZIĘKI! Zapisałam na pulpicie
Jutro będzie pierwsza próba bo przy winie się nie odważę
Gifowaaaaa dziewicaaaa, gifowaaaa dziewicaaaaa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2015, 22:21
WiedźmaMaKota, momo1009, lauda. lubią tę wiadomość