Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Moj ogarnia kuchnie pieknie, ale glownie po moim gotowaniu
Jestem Krolowa Garow I nie pozwalam.sobie czesto wchkdzoc w droge ale czasem mu pozwalam poszalec, bo radzi sobie
Piekne Habety! Ja z okazji Sw Patryka zakupilam wczoraj w Lidlu likier irlandzki I juz wczoraj nieco swietowalam. Nad endometrium popracuje od jutra -
Laseczki Wiedźmuszki, pytanko...
Czy zwykły lekarz rodzinny przepisze mi euthyrox? Wiem że TSH spada, nie muszę mieć mocniejszej dawki, a za samą wizytę z przepisaniem leków muszę u endo zapłacić 90 zł ;/
W jaki sposób udowodnić lekarzowi rodzinnemu, że biorę te tabletki? Czy moze chcieć w ogóle takiego potwierdzenia?
Mogę spróbować iść w ramach nfz jako ciężarna bez kolejki, ale nie wierzę, że to się uda. U Nas czeka się po 6-7mc ;/
Ewentualnie czy gin ma taką moc?
-
nick nieaktualny
-
Mój też z głodu by nie umarł, tyle że po całej robocie pozostawia wielki nieład "artystyczny". Na szczęście sprzątać jak chce, to też potrafi.
Sprząta szybko i bez sentymentów pozbywa się zbędnych rzeczy, ja sprzątam wolniej, ale za to dokładniej.
Ogólnie najlepszą mobilizację mamy jak robimy coś w tym samym czasie, niekoniecznie wspólnie, a potem wzajemnie możemy pochwalić się efektami.Starania od 09.2011r.
sierpień 2014 - I operacja usunięcia mięśniaków,
14 c.s.
luty 2016 - II operacja usunięcia mięśniaków,
wrzesień 2016 - usuwamy polipa... -
nick nieaktualnyEmma80 wrote:Mój też z głodu by nie umarł, tyle że po całej robocie pozostawia wielki nieład "artystyczny". Na szczęście sprzątać jak chce, to też potrafi.
Sprząta szybko i bez sentymentów pozbywa się zbędnych rzeczy, ja sprzątam wolniej, ale za to dokładniej.
Ogólnie najlepszą mobilizację mamy jak robimy coś w tym samym czasie, niekoniecznie wspólnie, a potem wzajemnie możemy pochwalić się efektami.
Mój też sprzata, ale wole tego nie widzieć bo ja z tych czepialskich jestem i zawsze bym cos inaczej zrobiła, ale jak tylko ma chęć mi pomoc to nic się nie odzywam żeby go nie zniechęcić -
Superancko i bombowo
Mój ma wiele mocy - za każdym razem chce mi L4 wciskaćwięc mam nadzieję, że i tą moc ukarze
Dziękuję za pomoc, mam nadzieję, że zaoszczędzę 90 zł.
Gdzieś na necie widziałam wina bezalkoholowe ;p może kupię jedno żeby sprawdzić jak smakuje
Edit: własnie sprawdzałam i zestaw "startowy" 6 win bezalkoholowych to tylko 165 zł ;p Kurde aż takim koneserem nie jestem ;p
Nie ma jakiegoś na dychulca ;p?Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2015, 13:40
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kacha, jakbym miala zapas to bym Ci zorganizowala, ale ja mam dawke 112.
Ja bym poszla do internisty ze wszystkimi dotychczasowymi wynikami badan. Moze mozesz wyciagnac od endo historie leczenia jesli przyjmuje w jakims konglomeracie typu luxmed? Czy to.zupelnie prywatna praktyka?Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2015, 15:29
-
nick nieaktualny
-
lady kiara wrote:Na marcowych zaś o tej nadzieji piszą,WTF? ja to bym taki wątek prześmiewczy stworzyła tytuł "Póki nie ma okresu jest nadzieja"
Tu niestety watki przesmiewcze nie znajduja.zrozumienia I konczy sie jatka I jazgotem I tym, ze hurtowo zglaszam posty do administratora z powodu bluzgow...
Jesli chcesz poznac klimat takich watkow po kilku godzinach wiszenia na 1wszej stronie, zobacz sobie Beke Z Mamus Na Forach na fb. Poziom dyskusji podobny
Takze zamiast tego odpal wino.
Poki jest wino, jest nadzieja .lady kiara, lauda., Ralpina, Mona_M, Maczek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny