X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
Odpowiedz

Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2015, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lauda. wrote:
    Okej, dzień dobry rano. Mam betę. 528,80 mIU/ml
    Miłego dnia.
    :D :D :D

Oficjalne GRATULACJE Lauda :D

lauda. lubi tę wiadomość

• lauda. Autorytet

Wysłany: 17 marca 2015, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amelcia, ale Ty to masz betę!!! I jaki przyrost!!! Będzie dwójeczka? <3

Amelcia lubi tę wiadomość

atdc20mmxp7m5026.png
  • mar Autorytet

Wysłany: 17 marca 2015, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady kiara chciałabym wrócić do tych beztroskich czasów studiowania j chętnie się z Tobą zamienię. Ja mam dość ciągłego wstawania do pracy na 8 i mam dość pracy ogólnie

dzisiaj jest św. PATRYKA --MOJE UKOCHANE IRLANDZKIE SWIETO. z tej okazji stawiam browary alkoholowe i bezalkoholowe! !

lady kiara, lauda., Basik122 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2015, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój małżonek taki mój tatuś drugi zawsze mówi "pojdziesz do roboty zobaczysz, zobaczysz, jak jest skończy się dobre";)
    Mar to ja poprosze browara stanowczo alkoholowego!

• sniezka81 Ekspertka

Wysłany: 17 marca 2015, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak pracowałam na pół etatu w trybie dwa albo trzy dni w tyg. to były dni gdy potrafiłam cały dzień przełazić w szlafroku, teraz codziennie 7,5 h do tego joga dwa razy w tyg, hispański, co środę spotkanie z przyjaciółmi, codzienne obiad i przekąski do pracy dla mnie i chłopa (żadnej chemii, żadnych gotowców, wszystko z podstawowych produktów - mam na tym punkcie świra) i prawie każdy weekend poza domem, działka, dom nad morzem, rodzice itp.
    Ja nie umiem odpuścić, bo nie umiem odmówić pacjentowi po prostu, albo koleżance z innej poradni. Wyobraźcie sobie przychodzi kobieta, zaawansowana choroba przyzębia cały przód do wyrwania, zapłakana, no to co ja odmówię? No nie odmówię, zrobię tą protezę, i następną i kolejną itd.

lauda. lubi tę wiadomość

w1hgp1.png

40cs + 8mscy visanne
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2015, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    OOO matko, ale mam kaca więc Dzień Dobry wiedźmy i uciekam póki co.
    Lauda <3

Katarzyna87 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2015, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy Wasi faceci robią COKOLWIEK w kuchni? ( obrocz łazenia pod nogami). Moja szwagierka którą "bardzo lubię" non stop zaprasza nas do siebie bo jej Michaś zrobił przepyszne suhi, upiek wspaniałą karpatke i żebyś my przyjeżdżali kosztować i zachwalac. Mój nie ma na gotowanie najmniejszej ochoty,zrobi kiełbasę na patelni i tyle,nawet ziemniaków odcedzic nie potrafi:p

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2015, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lauda. wrote:
    Amelcia, ale Ty to masz betę!!! I jaki przyrost!!! Będzie dwójeczka? <3

Nic mi na ten temat nie wiadomo :D Ale nie obraziłabym się ;D
    Małż szukał w necie i doszedł do wniosku, że jednak chyba nie. Zresztą w swoim czasie się dowiemy.
    Ja jestem ciekawa jaka będzie następna u Ciebie :) Idziesz jutro???

• lauda. Autorytet

Wysłany: 17 marca 2015, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak. Jutro robię pomiar bety i jak będzie ładny przyrost to finito z betami. A w przyszłym tygodniu przed wizytą u mojego doca zrobię jeszcze progestron. Taki mam plan :)

atdc20mmxp7m5026.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2015, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lady kiara wrote:
    Czy Wasi faceci robią COKOLWIEK w kuchni? ( obrocz łazenia pod nogami). Moja szwagierka którą "bardzo lubię" non stop zaprasza nas do siebie bo jej Michaś zrobił przepyszne suhi, upiek wspaniałą karpatke i żebyś my przyjeżdżali kosztować i zachwalac. Mój nie ma na gotowanie najmniejszej ochoty,zrobi kiełbasę na patelni i tyle,nawet ziemniaków odcedzic nie potrafi:p

Mój umie zrobić chyba wszystko, aczkolwiek czasami to się rzeczywiście "plącze pod nogami" :P Ostatnio wziął się również za odkurzanie i mycie podłóg - sam z siebie. Szczęka mi opadła :O

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2015, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lauda. wrote:
    Tak. Jutro robię pomiar bety i jak będzie ładny przyrost to finito z betami. A w przyszłym tygodniu przed wizytą u mojego doca zrobię jeszcze progestron. Taki mam plan :)

Progresteron Lauda progresteron!!!! :P

Też miałam robić tylko dwa razy betę, ale w piątek tak po prostu pozbieraliśmy się i wieczorem pojechali jeszcze raz. Nici wyszły z moich planów, że dwa wyniki mi wystarczą :P

lauda., zwei_kresken lubią tę wiadomość

• sniezka81 Ekspertka

Wysłany: 17 marca 2015, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój potrafi ugotować i upiec wszystko, lepi ze mną pierogi na święta, jak robię zapasy makronów on jest pierwszy przy kenwoodzie. Ale na codzień ja zajmuję się kuchnią, bo mnie to odpręża i mam więcej czasu. On odkurza, prasuje i myje okna, bo to są czynności ciężkie i typowo męskie. sprzątać oboje nie lubimy i nie umiemy, dlatego płacimy komuś, kto umie.

w1hgp1.png

40cs + 8mscy visanne
  • Katarzyna87 Autorytet

Wysłany: 17 marca 2015, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No bliźniaków nam na czarowniczym forum brakuje :D

lady kiara wpadaj do mnie popracować, marzę o dniu szlafroka i wstawaniu o 14:00. Czy te czasy kiedyś wrócą?

Walnęłabym se browca alkoholowego ;p

lauda. lubi tę wiadomość

ex2bg7rf9gca70kb.png
    f2wljw4z5xlc2pyj.png
  • lauda. Autorytet

Wysłany: 17 marca 2015, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja wino bym chlapnęła. Nasze. Ukochane prosecco. A tu masz - nic! ;)
    Zapijam za to mlekiem i jogurtem.
    Wasze zdrowie kochane wiedźmy! Nawet nie macie pojęcia jaki zbawienny i terapeutyczny wpływ ma ten wątek! :D

Edit: noooo taaak progResteron, no przecież!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2015, 10:55

atdc20mmxp7m5026.png
  • Matleena Autorytet

Wysłany: 17 marca 2015, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2015, 15:07

tt1ce913.aspx?&fake.png

mpf_6a30716f026cf4d4d8712df59b64ed2b.png

24-12-2015 62cm 4640g sn
  • Katarzyna87 Autorytet

Wysłany: 17 marca 2015, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matleena całkiem przypadkiem się znalazła buteleczka :) haha

Matleena lubi tę wiadomość

ex2bg7rf9gca70kb.png
    f2wljw4z5xlc2pyj.png
  • Ralpina Ekspertka

Wysłany: 17 marca 2015, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry Wiedźmy!

Lauda - beta zacna! Gratulacje :) Czekam na następną...

Matleena - dalej nie palisz?? Woow! Baardzo się cieszę, że nałogowi powiedziałaś NIE!

Amelcie - też mnie ta Twoja beta wysoka zastanawiała... Czyli szansa na więcej niż jedno jest?? :):) To by było... :)

Z okazji dzisiejszego Irlandzkiego święta, wszystkim Wam SLÁINTE !! (Tyle się nauczyłam po Irlandzku podczas moich praktych studenckich pod Dublinem)

89b9023eaccb9d50.jpg

lauda. lubi tę wiadomość

9ewngzu39q9xq1ud.png
    [*] 13.04.2015 Mały Fasol 9tc
    relgf71x2unwek7b.png
  • lauda. Autorytet

Wysłany: 17 marca 2015, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.iv.pl/images/86782086341152403130.gif

Z okazji Dania Świętego Patryka, który jest m.in. patronem upadających na duchu oraz zwierząt domowych, życzę Wam wiedźmy pogodnego i nieupadłego ducha :) oraz zdrowych domowych sierściuchów i innych stowrów! :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2015, 12:33

zwei_kresken, Ralpina lubią tę wiadomość

atdc20mmxp7m5026.png
  • Maczek Autorytet

Wysłany: 17 marca 2015, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mar wrote:
    Zuzzi jak tam Twoje paprotki? Bo mi tam chyba cała dżungla rośnie :D

lauda- gratulejszons :) !

Mnie jeszcze Ridż trzyma w swych szponach, do hodowania paprotek jeszcze kilka dni.

K7KTp2.png
    VMlC.png
  • Maczek Autorytet

Wysłany: 17 marca 2015, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój mąż ogarnia wszystkie sprawy kuchenne. A jak czegoś nie umie, to się uczy :)

K7KTp2.png
    VMlC.png
‹‹ 314 315 316 317 318 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ