Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Lady kiara chciałabym wrócić do tych beztroskich czasów studiowania j chętnie się z Tobą zamienię. Ja mam dość ciągłego wstawania do pracy na 8 i mam dość pracy ogólnie
dzisiaj jest św. PATRYKA --MOJE UKOCHANE IRLANDZKIE SWIETO. z tej okazji stawiam browary alkoholowe i bezalkoholowe! !lady kiara, lauda., Basik122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
jak pracowałam na pół etatu w trybie dwa albo trzy dni w tyg. to były dni gdy potrafiłam cały dzień przełazić w szlafroku, teraz codziennie 7,5 h do tego joga dwa razy w tyg, hispański, co środę spotkanie z przyjaciółmi, codzienne obiad i przekąski do pracy dla mnie i chłopa (żadnej chemii, żadnych gotowców, wszystko z podstawowych produktów - mam na tym punkcie świra) i prawie każdy weekend poza domem, działka, dom nad morzem, rodzice itp.
Ja nie umiem odpuścić, bo nie umiem odmówić pacjentowi po prostu, albo koleżance z innej poradni. Wyobraźcie sobie przychodzi kobieta, zaawansowana choroba przyzębia cały przód do wyrwania, zapłakana, no to co ja odmówię? No nie odmówię, zrobię tą protezę, i następną i kolejną itd.lauda. lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzy Wasi faceci robią COKOLWIEK w kuchni? ( obrocz łazenia pod nogami). Moja szwagierka którą "bardzo lubię" non stop zaprasza nas do siebie bo jej Michaś zrobił przepyszne suhi, upiek wspaniałą karpatke i żebyś my przyjeżdżali kosztować i zachwalac. Mój nie ma na gotowanie najmniejszej ochoty,zrobi kiełbasę na patelni i tyle,nawet ziemniaków odcedzic nie potrafi:p
-
nick nieaktualnylauda. wrote:Amelcia, ale Ty to masz betę!!! I jaki przyrost!!! Będzie dwójeczka?
Nic mi na ten temat nie wiadomoAle nie obraziłabym się
Małż szukał w necie i doszedł do wniosku, że jednak chyba nie. Zresztą w swoim czasie się dowiemy.
Ja jestem ciekawa jaka będzie następna u CiebieIdziesz jutro???
-
nick nieaktualnylady kiara wrote:Czy Wasi faceci robią COKOLWIEK w kuchni? ( obrocz łazenia pod nogami). Moja szwagierka którą "bardzo lubię" non stop zaprasza nas do siebie bo jej Michaś zrobił przepyszne suhi, upiek wspaniałą karpatke i żebyś my przyjeżdżali kosztować i zachwalac. Mój nie ma na gotowanie najmniejszej ochoty,zrobi kiełbasę na patelni i tyle,nawet ziemniaków odcedzic nie potrafi:p
Mój umie zrobić chyba wszystko, aczkolwiek czasami to się rzeczywiście "plącze pod nogami"Ostatnio wziął się również za odkurzanie i mycie podłóg - sam z siebie. Szczęka mi opadła
-
nick nieaktualnylauda. wrote:Tak. Jutro robię pomiar bety i jak będzie ładny przyrost to finito z betami. A w przyszłym tygodniu przed wizytą u mojego doca zrobię jeszcze progestron. Taki mam plan
Progresteron Lauda progresteron!!!!
Też miałam robić tylko dwa razy betę, ale w piątek tak po prostu pozbieraliśmy się i wieczorem pojechali jeszcze raz. Nici wyszły z moich planów, że dwa wyniki mi wystarczą
lauda., zwei_kresken lubią tę wiadomość
-
mój potrafi ugotować i upiec wszystko, lepi ze mną pierogi na święta, jak robię zapasy makronów on jest pierwszy przy kenwoodzie. Ale na codzień ja zajmuję się kuchnią, bo mnie to odpręża i mam więcej czasu. On odkurza, prasuje i myje okna, bo to są czynności ciężkie i typowo męskie. sprzątać oboje nie lubimy i nie umiemy, dlatego płacimy komuś, kto umie.
-
A ja wino bym chlapnęła. Nasze. Ukochane prosecco. A tu masz - nic!
Zapijam za to mlekiem i jogurtem.
Wasze zdrowie kochane wiedźmy! Nawet nie macie pojęcia jaki zbawienny i terapeutyczny wpływ ma ten wątek!
Edit: noooo taaak progResteron, no przecież!Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2015, 10:55
-
Dobry Wiedźmy!
Lauda - beta zacna! GratulacjeCzekam na następną...
Matleena - dalej nie palisz?? Woow! Baardzo się cieszę, że nałogowi powiedziałaś NIE!
Amelcie - też mnie ta Twoja beta wysoka zastanawiała... Czyli szansa na więcej niż jedno jest??To by było...
Z okazji dzisiejszego Irlandzkiego święta, wszystkim Wam SLÁINTE !! (Tyle się nauczyłam po Irlandzku podczas moich praktych studenckich pod Dublinem)
lauda. lubi tę wiadomość
-
http://www.iv.pl/images/86782086341152403130.gif
Z okazji Dania Świętego Patryka, który jest m.in. patronem upadających na duchu oraz zwierząt domowych, życzę Wam wiedźmy pogodnego i nieupadłego duchaoraz zdrowych domowych sierściuchów i innych stowrów!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2015, 12:33
zwei_kresken, Ralpina lubią tę wiadomość