WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
Odpowiedz

Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2015, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lauda. wrote:
    Okej, dzień dobry rano. Mam betę. 528,80 mIU/ml
    Miłego dnia.
    :D :D :D

Oficjalne GRATULACJE Lauda :D

lauda. lubi tę wiadomość

• lauda. Autorytet

Wysłany: 17 marca 2015, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amelcia, ale Ty to masz betę!!! I jaki przyrost!!! Będzie dwójeczka? <3

Amelcia lubi tę wiadomość

atdc20mmxp7m5026.png
  • mar Autorytet

Wysłany: 17 marca 2015, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady kiara chciałabym wrócić do tych beztroskich czasów studiowania j chętnie się z Tobą zamienię. Ja mam dość ciągłego wstawania do pracy na 8 i mam dość pracy ogólnie

dzisiaj jest św. PATRYKA --MOJE UKOCHANE IRLANDZKIE SWIETO. z tej okazji stawiam browary alkoholowe i bezalkoholowe! !

lady kiara, lauda., Basik122 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2015, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój małżonek taki mój tatuś drugi zawsze mówi "pojdziesz do roboty zobaczysz, zobaczysz, jak jest skończy się dobre";)
    Mar to ja poprosze browara stanowczo alkoholowego!

• sniezka81 Ekspertka

Wysłany: 17 marca 2015, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak pracowałam na pół etatu w trybie dwa albo trzy dni w tyg. to były dni gdy potrafiłam cały dzień przełazić w szlafroku, teraz codziennie 7,5 h do tego joga dwa razy w tyg, hispański, co środę spotkanie z przyjaciółmi, codzienne obiad i przekąski do pracy dla mnie i chłopa (żadnej chemii, żadnych gotowców, wszystko z podstawowych produktów - mam na tym punkcie świra) i prawie każdy weekend poza domem, działka, dom nad morzem, rodzice itp.
    Ja nie umiem odpuścić, bo nie umiem odmówić pacjentowi po prostu, albo koleżance z innej poradni. Wyobraźcie sobie przychodzi kobieta, zaawansowana choroba przyzębia cały przód do wyrwania, zapłakana, no to co ja odmówię? No nie odmówię, zrobię tą protezę, i następną i kolejną itd.

lauda. lubi tę wiadomość

w1hgp1.png

40cs + 8mscy visanne
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2015, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    OOO matko, ale mam kaca więc Dzień Dobry wiedźmy i uciekam póki co.
    Lauda <3

Katarzyna87 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2015, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy Wasi faceci robią COKOLWIEK w kuchni? ( obrocz łazenia pod nogami). Moja szwagierka którą "bardzo lubię" non stop zaprasza nas do siebie bo jej Michaś zrobił przepyszne suhi, upiek wspaniałą karpatke i żebyś my przyjeżdżali kosztować i zachwalac. Mój nie ma na gotowanie najmniejszej ochoty,zrobi kiełbasę na patelni i tyle,nawet ziemniaków odcedzic nie potrafi:p

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2015, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lauda. wrote:
    Amelcia, ale Ty to masz betę!!! I jaki przyrost!!! Będzie dwójeczka? <3

Nic mi na ten temat nie wiadomo :D Ale nie obraziłabym się ;D
    Małż szukał w necie i doszedł do wniosku, że jednak chyba nie. Zresztą w swoim czasie się dowiemy.
    Ja jestem ciekawa jaka będzie następna u Ciebie :) Idziesz jutro???

• lauda. Autorytet

Wysłany: 17 marca 2015, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak. Jutro robię pomiar bety i jak będzie ładny przyrost to finito z betami. A w przyszłym tygodniu przed wizytą u mojego doca zrobię jeszcze progestron. Taki mam plan :)

atdc20mmxp7m5026.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2015, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lady kiara wrote:
    Czy Wasi faceci robią COKOLWIEK w kuchni? ( obrocz łazenia pod nogami). Moja szwagierka którą "bardzo lubię" non stop zaprasza nas do siebie bo jej Michaś zrobił przepyszne suhi, upiek wspaniałą karpatke i żebyś my przyjeżdżali kosztować i zachwalac. Mój nie ma na gotowanie najmniejszej ochoty,zrobi kiełbasę na patelni i tyle,nawet ziemniaków odcedzic nie potrafi:p

Mój umie zrobić chyba wszystko, aczkolwiek czasami to się rzeczywiście "plącze pod nogami" :P Ostatnio wziął się również za odkurzanie i mycie podłóg - sam z siebie. Szczęka mi opadła :O

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2015, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lauda. wrote:
    Tak. Jutro robię pomiar bety i jak będzie ładny przyrost to finito z betami. A w przyszłym tygodniu przed wizytą u mojego doca zrobię jeszcze progestron. Taki mam plan :)

Progresteron Lauda progresteron!!!! :P

Też miałam robić tylko dwa razy betę, ale w piątek tak po prostu pozbieraliśmy się i wieczorem pojechali jeszcze raz. Nici wyszły z moich planów, że dwa wyniki mi wystarczą :P

lauda., zwei_kresken lubią tę wiadomość

• sniezka81 Ekspertka

Wysłany: 17 marca 2015, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój potrafi ugotować i upiec wszystko, lepi ze mną pierogi na święta, jak robię zapasy makronów on jest pierwszy przy kenwoodzie. Ale na codzień ja zajmuję się kuchnią, bo mnie to odpręża i mam więcej czasu. On odkurza, prasuje i myje okna, bo to są czynności ciężkie i typowo męskie. sprzątać oboje nie lubimy i nie umiemy, dlatego płacimy komuś, kto umie.

w1hgp1.png

40cs + 8mscy visanne
  • Katarzyna87 Autorytet

Wysłany: 17 marca 2015, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No bliźniaków nam na czarowniczym forum brakuje :D

lady kiara wpadaj do mnie popracować, marzę o dniu szlafroka i wstawaniu o 14:00. Czy te czasy kiedyś wrócą?

Walnęłabym se browca alkoholowego ;p

lauda. lubi tę wiadomość

ex2bg7rf9gca70kb.png
    f2wljw4z5xlc2pyj.png
  • lauda. Autorytet

Wysłany: 17 marca 2015, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja wino bym chlapnęła. Nasze. Ukochane prosecco. A tu masz - nic! ;)
    Zapijam za to mlekiem i jogurtem.
    Wasze zdrowie kochane wiedźmy! Nawet nie macie pojęcia jaki zbawienny i terapeutyczny wpływ ma ten wątek! :D

Edit: noooo taaak progResteron, no przecież!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2015, 10:55

atdc20mmxp7m5026.png
  • Matleena Autorytet

Wysłany: 17 marca 2015, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2015, 15:07

tt1ce913.aspx?&fake.png

mpf_6a30716f026cf4d4d8712df59b64ed2b.png

24-12-2015 62cm 4640g sn
  • Katarzyna87 Autorytet

Wysłany: 17 marca 2015, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matleena całkiem przypadkiem się znalazła buteleczka :) haha

Matleena lubi tę wiadomość

ex2bg7rf9gca70kb.png
    f2wljw4z5xlc2pyj.png
  • Ralpina Ekspertka

Wysłany: 17 marca 2015, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry Wiedźmy!

Lauda - beta zacna! Gratulacje :) Czekam na następną...

Matleena - dalej nie palisz?? Woow! Baardzo się cieszę, że nałogowi powiedziałaś NIE!

Amelcie - też mnie ta Twoja beta wysoka zastanawiała... Czyli szansa na więcej niż jedno jest?? :):) To by było... :)

Z okazji dzisiejszego Irlandzkiego święta, wszystkim Wam SLÁINTE !! (Tyle się nauczyłam po Irlandzku podczas moich praktych studenckich pod Dublinem)

89b9023eaccb9d50.jpg

lauda. lubi tę wiadomość

9ewngzu39q9xq1ud.png
    [*] 13.04.2015 Mały Fasol 9tc
    relgf71x2unwek7b.png
  • lauda. Autorytet

Wysłany: 17 marca 2015, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.iv.pl/images/86782086341152403130.gif

Z okazji Dania Świętego Patryka, który jest m.in. patronem upadających na duchu oraz zwierząt domowych, życzę Wam wiedźmy pogodnego i nieupadłego ducha :) oraz zdrowych domowych sierściuchów i innych stowrów! :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2015, 12:33

zwei_kresken, Ralpina lubią tę wiadomość

atdc20mmxp7m5026.png
  • Maczek Autorytet

Wysłany: 17 marca 2015, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mar wrote:
    Zuzzi jak tam Twoje paprotki? Bo mi tam chyba cała dżungla rośnie :D

lauda- gratulejszons :) !

Mnie jeszcze Ridż trzyma w swych szponach, do hodowania paprotek jeszcze kilka dni.

K7KTp2.png
    VMlC.png
  • Maczek Autorytet

Wysłany: 17 marca 2015, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój mąż ogarnia wszystkie sprawy kuchenne. A jak czegoś nie umie, to się uczy :)

K7KTp2.png
    VMlC.png
‹‹ 314 315 316 317 318 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ