Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyzwei_kresken wrote:Gówno mnie nie rusza, tematy fekalne są lepsze, niż frazesy prosto z Ovu.
Nowy cykl, nowe nadzieje, bleh. Ledwo utrzymałam torta w ryzach.
A że moje zwoje mózgowe, w pałni popierają Twoje zwoje to też jestem tutaj a nie na tamtych tęczowych wątkach:) -
To żeby powitać koleżankę i wstrzelić się akuratnie w temat fekaliów, łapcie dowcipaska
-Cześć. Jak masz na imię?
-Sraczka.
-Oooo... to takie rzadkie imię.
Kurtyna.
Edit:zwei_kresken wrote:Lauda, masz już habetę?
Niiii... Rano pewnie wrzucą. Synevo-srynevo. Też w temacieWiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2015, 19:56
lady kiara, zwei_kresken, Blondik, Emma80 lubią tę wiadomość
-
Lauda, to ulubiony kawał mojego szwagra
często go słyszę.
Hmm ocet? Moze ocet! Tylko moj w ogole nie jest mętny , nie wiem czy zadziała na bagno czy tylko na sraczke
lauda. lubi tę wiadomość
"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
Zuzzi, idę do krakowskiego "guru" w tej dziedzinie dr Lachowicza.
Przeraża mnie długość wizyty bo muszę z pracy uciec.Nadzieja87 lubi tę wiadomość
Księga Hioba -
Dziewczyny Wasze smarki i gluty pomogły. Dzisiaj po południu robiłam test. Jest II kreska. Troche słaba. Jutro z rana nasikam porządnie
zwei_kresken, lauda., Amelcia, Maczek, Yousee, Eva82, Marribell, Emma80, Blondik, Basik122, odrobinacheci lubią tę wiadomość
-
zuzzi wrote:Zwei, kurczę... a myślałam, że to jakiś tajemny sposób, krótkie super-kody w htmlu i zaraz sobie wstawię 7 cosiów... A Ty pewnie po prostu miałaś krótsze linki
Yousee, do którego paprotechnologa leziesz, że mówisz, że tak drogo strasznie?
Skróć se w tinyUrl
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2015, 20:21
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
zwei_kresken wrote:Skróć se w tinyUrl
Skracam se, ale i tak się nie wciśnie siedem znaczkówPoza tym z nieznanych mi przyczyn niektórych obrazków z linka tinyurl ovu kompletnie nie chce mi czytac w sygnaturce. Nie działa i już. A dobrze robię znaczniki, bo w postach działa
Mogłabym sobie tylko wpisać siedem słodkich, różowych serduszek, do których nie trzeba linku
Yousee, nie moje okolice, więc nie znam gościa, ale nazwisko mi się o uszy obiło... Długość... moja pierwsza wizyta trwała ponad 3 godzinyNajdłuższy i najdokładniejszy wywiad lekarski w moim życiu
Daj znać, jakie będą wrażenia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2015, 20:34
-
zuzzi wrote:
Yousee, nie moje okolice, więc nie znam gościa, ale nazwisko mi się o uszy obiło... Długość... moja pierwsza wizyta trwała ponad 3 godzinyNajdłuższy i najdokładniejszy wywiad lekarski w moim życiu
Daj znać, jakie będą wrażenia
Obiecał, że się postara skrócić, bo mówiłam, że z pracy uciekamzobaczymy czy wart tej kasy, którą sobie krzyczy.
Księga Hioba -
Yousee wrote:Obiecał, że się postara skrócić, bo mówiłam, że z pracy uciekam
zobaczymy czy wart tej kasy, którą sobie krzyczy.
Aż tak dużo? Kurczę, mój bierze sumarycznie dużo mniej, niż standardowy prywatny gin. Aczkolwiek to trochę ewenement, ten lekarz...
-
zuzzi wrote:Aż tak dużo? Kurczę, mój bierze sumarycznie dużo mniej, niż standardowy prywatny gin. Aczkolwiek to trochę ewenement, ten lekarz...
Ciesz się, chuchaj i dmuchajMasz Skarb
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2015, 20:58
Yousee, Maczek lubią tę wiadomość
-
Zaraz pęknę! Wypiłam moje ziolka, inofem i ocet i czuje jak mi w brzuchu bulgocze
a jeszcze przydałoby sie wcisnąć winko
Księga Hioba -
Yousee wrote:Zaraz pęknę! Wypiłam moje ziolka, inofem i ocet i czuje jak mi w brzuchu bulgocze
a jeszcze przydałoby sie wcisnąć winko
Ja już po occie, inofemie, drinku, teraz piję herbatkę z liści malin, tylko nie pamiętam na co hahahahahahahahahahaha.