Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Spoko spoko, już się tak nie przechwalajcie, i tak skończycie na plusie za kilka miesięcy
Chciałam powiedzieć, że mam już nowy wykresik do obsmarkolenia, wrzucę wieczorem w miniaturkę. Możecie zostawiać swoje płyny ustrojowe pod nim.
Dobra, odpalam wrotki i sznuruję buty i wychodzę, samo się jakoś nie chce przebiec...Blondik lubi tę wiadomość
-
Zrobiłam na obiad bitki w sosie własnym i kaszę perłową. Smakowe, ale musiałam walczyć ze sobą żeby nie zasnąć nad garami
Także dzisiaj chyba będzie tak jak mama mnie uczyła: siusiu, paciorek i ziuziu tuż po zachodzie słońca
Wyników nadal nie ma w systemie. Pewnie puszczą rano. Ciekawość mnie skręca ciutkę. -
Wiedźmy oto pierwsze zdjęcie fasolki, serduszka nie słyszałam ale widziałam
Ogółnie jest wszystko dobrze mam sie niczym nie martwić i przyjść 26 marca żeby zobaczyć i usłyszeć serduszko
lauda., Amelcia, Eva82, zwei_kresken, Ralpina, Yousee, Marribell, lady kiara, Maczek, Katarzyna87, Matleena, Emma80, Blondik, odrobinacheci lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć Wam ogarnęłam Wasz wątek tyle ile mogłam (313 stron wow) i pomyślałam, że dołączę
Średnio interesują mnie wątki typu " w 2015 na pewno zobacze 2 kreski" bo nie interesuje mnie rozkminianie czy kropka krwi symbolizuje okres czy ciąże dlatego pomyślałam, ze na tym wątku się bardziej odnajdę
Lauda gratulacje !
Basik wspaniały fasol:)Basik122, zwei_kresken, Maczek, Katarzyna87, lauda., Emma80, Blondik, odrobinacheci lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
lady kiara wrote:Cześć Wam ogarnęłam Wasz wątek tyle ile mogłam (313 stron wow) i pomyślałam, że dołączę
Średnio interesują mnie wątki typu " w 2015 na pewno zobacze 2 kreski" bo nie interesuje mnie rozkminianie czy kropka krwi symbolizuje okres czy ciąże dlatego pomyślałam, ze na tym wątku się bardziej odnajdę
Lauda gratulacje !
Basik wspaniały fasol:)
Pisanie tak wprost, że planuje się w 2015 dwie kreski nadaje się do zgłoszenia odpowiednim służbom moim zdaniem... Nie?
Witamy w wypożyczalni mioteł!
lady kiara, Matleena, lauda. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
lady kiara wrote:Zwei póki nie ma okresu jest nadzieja!http://static.pokazywarka.pl/i/5734426/840131/pobrane.jpg
Błagam, zjadłam ostatni kawałek urodzinowego torta, nie chciałabym go zwrócić, więc bez takich tekstow proszę...lady kiara, mar lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMatleena wrote:Muszę zacząć pić ocet bo u mnie odkąd rzuciłam palenie występują problemy w drugą stronę
Ja tez miałam zatwardzenie jak talala jak rzucalam fajki,teraz znowu palę i znowu chce rzucić.
Zwei przepraszam Ty jesz a tu jak nie o tęczy to o gównie:) -
lady kiara wrote:Ja tez miałam zatwardzenie jak talala jak rzucalam fajki,teraz znowu palę i znowu chce rzucić.
Zwei przepraszam Ty jesz a tu jak nie o tęczy to o gównie:)
Gówno mnie nie rusza, tematy fekalne są lepsze, niż frazesy prosto z Ovu.
Nowy cykl, nowe nadzieje, bleh. Ledwo utrzymałam torta w ryzach.
-
zuzzi wrote:Zwei, takie offtopowe pytanie: jak wstawiłaś cztery pytonżki w sygnaturkę, mając tam jednocześnie miniaturkę wykresu i trochę tekstu, że Ci się nie wyczerpał limit znaków?
No wyczerpałam, nie mogę wstawić piątego pytonga. Dumam wlaśnie nad jakimś rozwiązaniem...
Może wywalę dwa ostatnie słowa , bo hiperprolaktynemię mam tylko czynnościową i już jej nawet nie leczę, bo lekarz mnie zapytał, czy uważam, że ma sens leczenie wyników, które istnieją tylko na papierze
Także muszę puścić w obieg Dostinex ;P
Ale kupiłam sobie Vitexa, gdyż moje pudełko na suplementy i leki nie znosi próżni
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2015, 19:43