Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja znalazłam w necie, że taka herbatka pomaga przy porodzie
Kuźwa, mój pies zrobił sobie przechadzkę dzisiaj samopas i śmierdzi jak cholera. Nie wiem, gdzie on był, ale zapach zostawia w całym domu
czy są perfumy dla psów?"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
zuzzi wrote:Tylko jak już się w tę ciążę zajdzie, to malinowego zielska chyba nie wolno pić, tylko owocki wcinać
Po zajściu się odstawia, a potem wraca się do niej w ostatnich tygodniach ciąży
Lanusia93 lubi tę wiadomość
-
zwei_kresken wrote:Ja już po occie, inofemie, drinku, teraz piję herbatkę z liści malin, tylko nie pamiętam na co hahahahahahahahahahaha.zwei_kresken wrote:Przypomniało mi się- na szyjkę i ścianki macicy, co by przygotowane do ciąży były.
No, ja w mojej herbatce płodności też mam liście malin.Dobrze wiedzieć na co.
Tyle, że mi się już kończy. Muszę nową porcję namieszać, albo jakąś inną.
Starania od 09.2011r.
sierpień 2014 - I operacja usunięcia mięśniaków,
14 c.s.
luty 2016 - II operacja usunięcia mięśniaków,
wrzesień 2016 - usuwamy polipa... -
Wtrącę się w dyskusję, jako że Was trochę podczytuję
Napar z liści malin jest na ścianki macicy, przed ciążą- do przygotowania ich do ciąży. Na kilka tygodni przed porodem (ponieważ jest ryzyko, że mogą wywołać skurcze = przedwczesny poród) aby ułatwić poród. Piłam w odpowiednich proporcjach kilka tygodni przed porodem. Poród lekki, 2h40min
Aniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.20143700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.20163650 g, 55 cm
-
nick nieaktualny
-
Lauda! Cudownosci! Piękny dzień i piękne informacje, oby tak dalej
miłego wiedźmy!
lauda. lubi tę wiadomość
"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
Księga Hioba -
Matleena wrote:Dawaj namiary. I cennik też możesz zdradzić
Sorry, że dwa pod rząd, ale z telefonu piszę, to ciężko to ogarnąć.Matleena lubi tę wiadomość
"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
Księga Hioba -
czemu ja mam tyle pracy, zaczynam tracić zmysły, opowiedałam wczoraj kumpeli przez 40 minut bulwersujacą historię ode mnie z pracy, po czym ona mówi"stara opowiadałaś mi ot ym w zeszłą środę" ja nwet nie pamiętam, że się widziałyśmy.
Mój gin mówi mi od lat, nawet przed staraniami jeszcze, że za dużo pracuję i prowadzę zbyt intensywny tryb życia i chyba dochodzę do podobnego wniosku.
Lauda gratulacje!piękna beta, wypiję za 2000 w środę, mam wizję bliźniąt ostatnio
Dziś znów mierzyłam ot tak i znów 37,3, czy ja mogę mieć jakąś inną temperaturę???
Chyba zacznę pisać pamiętnik "wiedźmowy LWD" potrzebuję zejścia pary, a pisanie mi zawsze pomagało, zazwyczaj było to pisanie na forach i wywoływanie gównoburz, ale może spróbuję dojrzalszego spossobu? KTo wie, kto wie?lauda., Blondik lubią tę wiadomość
-
Gównoburza... LUBIĘ TO! To takie niedojrzałe i fekalistyczne
Edit: a co do pracy: Śnieżka, to tylko praca. Ja byłam takim pracoholikiem, aż wszystko sprzysięgło się przeciw mnie i odpuściłam. Życiowy kubeł pomyj i zimnej wody sprawił, że nabrałam dystansu. To tylko praca. Pieniąchy są fajne, ale mogę zjeść chleb z pasztetową a nie szynką.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2015, 09:03
-
nick nieaktualnyTo mnie by się laski przydał kubeł zimnej wody ale żeby ruszyć dupę z wyra! Studiuje dziennie 2 razy w tygodniu mam zajęcia wypas nie? A nawet mi się pracy nie chce pisać "bo nie mam czasu" tak się rozleniwiłam. Marzy mi mi robota, obowiązek chociażby wstawania! Ale czekam do końca tej nieszczęsnej szkoły i dopiero wtedy mogę coś szukać.