Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Redakcja miesięcznika Ssij i Ciągnij chciałaby serdecznie podziękować za założenie i prowadzenie wątku wszystkim wiedźmom, tym które są od początku, jak i tym, które zdecydowały się dołączyć.
Czytając niektóre wątki włos jeży się na głowie https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/rok-2016-na-pewno-musi-byc-lepszy-niz-ten-15,6806,3.html. Cieszy mnie Nasz Luz w Dupie, luźne podejście do tematu, nie załamywanie rąk i pytongów tylko działanie dalej!
Mamy tu Aniołkowe Mamy, EndoKobietki, były ciąże biochemiczne, dużo szczęścia z wyregulowanych cykli, coraz więcej wiedźmusiek-mamusiek, prywatną Aleksis, Nielubianego Haluksiarza Ridża (NHL) czy Ibisza i to ku*a cieszy!
Z poważaniem,
Redaktor Naczelnalady kiara, lauda., Marribell, zwei_kresken, Eva82, Yousee, Blondik, odrobinacheci, Maczek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czasem wydaje mi się, że te wątki zakładaja desperatki, których biadolenia już nikt w domu nie chce słuchać
ich małżowie uciekają z domu a mamusie i teściowe uskuteczniają zdrowaśki i mówią ''nic nie rób, to kara za te gumki i antyki- wsxystko w rękach Boga..zawsze można iść na kolanach do częstochowy''
DAWID 03.09.2015 Nasz Cud
ZUZIA 12 tydz [*] 13.08.2016 Nasz Aniołek
BĄBELEK termin 11.10.2017rośniemy
Pessar w 27 tc- wytrzymaj -
Teraz czekam na posta od jednej z tego wątku, pewnie Nas podczytuje i zaraz mnie zjedzie, że się nie znam, że nie przeżyłam bla bla blaaaaaaaaaaaa(bełt) (jak to na wątku bywa, niby nikt i nic, a potem dup 0,8 mniejsze od 0,14)
lady kiara, lauda. lubią tę wiadomość
-
Kim też nie może zajść w ciażę i leży do góry nogami po stosunku! Każdym! A podobno robią to cały czas!
http://www.pudelek.pl/artykul/77309/kim_po_kazdym_stosunku_leze_z_nogami_do_gory/
Kim! Nie martw się! Nowy cykl, nowe nadzieje!lady kiara, lauda., Blondik, Maczek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
zwei_kresken wrote:Kim też nie może zajść w ciażę i leży do góry nogami po stosunku! Każdym! A podobno robią to cały czas!
http://www.pudelek.pl/artykul/77309/kim_po_kazdym_stosunku_leze_z_nogami_do_gory/
Kim! Nie martw się! Nowy cykl, nowe nadzieje!
Dlaczego Kim nie moze zajść?
1) uprawia seks 500 razy dziennie - za często
2) Pewnie nie je wędzonej Makreli i Fasoli!
Edit: Ale Kim nie martw się, nowy cykl nowe na...bełtWiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2015, 19:05
-
Katarzyna87 wrote:Dlaczego Kim nie moze zajść?
1) uprawia seks 500 razy dziennie - za często
2) Pewnie nie je wędzonej Makreli i Fasoli!
Edit: Ale Kim nie martw się, nowy cykl nowe na...bełt
lauda. lubi tę wiadomość
-
Katarzyna87 wrote:Teraz czekam na posta od jednej z tego wątku, pewnie Nas podczytuje i zaraz mnie zjedzie, że się nie znam, że nie przeżyłam bla bla blaaaaaaaaaaaa(bełt) (jak to na wątku bywa, niby nikt i nic, a potem dup 0,8 mniejsze od 0,14)
Tej już nie ma!!! Usunęła konto! -
Katarzyno, widzę, że torsje Ci dokuczają...
Imbirem je! Albo migdałem!
A tak serio, to jednego nie potrafię umysłem ogarnąć: dlaczego dziewczyny traktują zajście w ciążę jak wyścig. Oczywiście nie mówię tu o kobietach z tykającym coraz głośniej biologicznym zegarem - w ich wypadku pośpiech i frustrację po nieudanych miesiącach mogę zrozumieć. Ale dwudziestki świeżo po ślubie, które piszą "to już trzeci cykl i dalej nic. Już nie mam siły". Albo: "chciałabym zaplanować wakacje, ale nie wiem czy nie zajdę", czy "schudłabym, ale właściwie po co, jak za chwilę może zajdę i przytyję". No bez jaj!! Jak się całe swoje życie traktuje jak poczekalnię do ciąży, to nic dziwnego, że zbyt długie przesiadywanie w tej poczekalni zaczyna frustrować...
odrobinacheci, lauda., Katarzyna87, Mona_M lubią tę wiadomość
-
Mój zegar biologiczny tyka, a Ovu zmniejszyło ilość znaków w podpisie i nie mogę dodać piątego pytonga! Musiałam wykasować poprzednie 4 pytongi! Teraz nigdy nie zajdę!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2015, 19:42
lady kiara, Ralpina, Katarzyna87, Maczek lubią tę wiadomość
-
Katarzyna87 wrote:NAJN!!!
Ja! Pewnie bała się, że lekarz, do którego nie chce chodzić na leczenie, dowie się po jej nicku, że nie chce do niego chodzić na leczenie jakiś rocznik 91
Babeczki, odpalam likier irlandzki
Dodałam sobie Vitex na moją nierównowagę androgenową i ogólne rozchwianie, od jutra dorzucam koenzym Q-10 na hodowanie _zdrowego_ jaja. Bedą nowe szlaczki na moim wykresie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2015, 19:54
lauda. lubi tę wiadomość
-
Zwai nie histeryzuj! Dostałaś ostatnio punkty za zarchiwizowanie swojego super normalnego wykresu? To przestań szlochać tylko pracuj nad następnym...
EDIT: Miałam dodać na końcu - "albo się napij", widzę, że nie trzeba było Cię zachęcaćWiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2015, 20:03
-
nick nieaktualny
-
Ralpina wrote:Zwai nie histeryzuj! Dostałaś ostatnio punkty za zarchiwizowanie swojego super normalnego wykresu? To przestań szlochać tylko pracuj nad następnym...
O nie nie, teraz chcę za moj wykres dostać Nobla, Oskara, godło Teraz Polska, nagrodę Dzialkowca Miesiąca, nagrodę specjalną Najładniejszy Balkon Powiatu Wejherowskiego oraz wyróżnienie w Konkursie Chopinowskim. A to wymaga dużo pracy. Zamontowałam sobie taki wyciąg, po seksie Małż będzie pociągał za linki i będzie mnie wyciągało stopami pod sufit.
Czy po owulacji można się myć? Boję się, że mogę wypłukać plemniki z jajowodów... Czy myjecie się dopiero po zrobieniu testu? Czy raczej póki nie ma @ nie ma prysznica?
Tak się cieszę, że mam wsparcie w Kim! Zaraz napiszę do niej na tweeterze! Boże Narodzenie 2035 już we Troje!Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2015, 20:04
lady kiara, Ralpina, lauda., Katarzyna87, odrobinacheci, Maczek lubią tę wiadomość