Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Uf, nadrobilam ale dzis produkcja postów! Ja za to zapierdziel dzis w pracy i w chacie. Dopiero teraz mam czas na winko małżonek kupił w Almie bo sam pojechał po zielone piwko.
Ja tez gifowa dziewica"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
Katarzyna87 wrote:Drogą dedukcji...jeśli któraś nie wstawiała gifów jest dziewicą, to ja wstawiając jestem prostytutką (vel gifową dziwką)?
:p
Wiesz, jak łazisz po forum i wlepiasz gify na lewo i prawo, to tak. A jak wrzucasz tylko na jeden wątek, to jesteś po prostu fajną laską, która lubi wlepiać gify, Twój watek jest bardzo zadowolony, a inne wątki mu zazdroszczą. Tak to widzę ;Plauda., momo1009, Katarzyna87, Maczek lubią tę wiadomość
-
Ale się naprodukowalyscie baby
co to się dzieje z tym myciem, ja wczoraj zrobiłam sobie dluuuuga gorąca kąpiel i wyplukalam cały mój paprotkowy śluz ale za to jaka przyjemność mmmm
demet! Muszę nadrobić wypełnianie wykresu bo się rozleniwilam! Jak nie wypełnie to ovu mi kreski nie zaznaczy i nie będę wiedziała kiedy mam współżyć i spuścic pytonga z kagańcalady kiara, lauda., zwei_kresken, Katarzyna87 lubią tę wiadomość
-
Ależ piękny mamy dzionek: słonko świeci, ptaszki ćwierkają (i jak to romantycznie mówi mój mąż: niech zamkną mordy i do roboty się wezmą)
Drepczę dzisiaj na kolejną betę. Jeśli przyrośnie prawidłowo, to powinien być już ponad 1 tyś! Trzymajcie kciuki.
Mar, spuszczaj pytonga ze smyczy, zdejmij mu kaganiec i niech Cię żądli swym jadem
Momo: i jak tam próba wstawienia gifa? Czekamy -
nick nieaktualny
-
Heja
Czyli dużo wskazuje na to, że zaprzepaściłam w tym cyklu szansę na ciążę biorąc prysznic. Niby wyjątkowa sytuacja, bo dziś idę do ginosława, ale nic nie tłumaczy mojej bezmyślności .
Właśnie, idę do nowego gina i w sumie to powinnam mieć dylemat jak koleżanka z rocznika 91, bo tym samym zdradzam ginę z tej samej kliniki . Ale zaczynało mnie już irytować to, że z każdą wizytą miała na mnie inny pomysł.
Lauda gif będzie ale z domu, bo tam mam pulpit, na którym zapisałam Twoją fachową instrukcję obsługi gifów Jak już tracić dziewictwo to z pompą
Czekam na dorodną betę i na suwak
Dobra, wracam do pracy, samo się nie zrobi
Miłego dnia!
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
nick nieaktualny
-
Smierc przez cycki daje automatycznie nominacje do Nagrody Darwina.
Ridz przypomnial sobie, ze mnie jeszcze nie bolal I dzisiaj- czwartego dnia, postanowil- ze zaboli... I mam fontanne do tego...Blondik lubi tę wiadomość
-
Planuję założyć wąteczek "wszystkie ryby łączmy się" bo jestem spod znaku ryb, myślicie że to dobry pomysł? A może dodam "wszystkie blondynki ryby łączmy się".. albo lepiej "wszystkie blondynki ryby z Trójmiasta łączmy się" hmmm albo "wszystkie blondynki ryby z Trójmiasta które mają niebieskie oczy łączmy się" najlepiej by było "wszystkie blondynki ryby z Trójmiasta z niebieskimi oczami chorujące na endometrioze łączmy się"
szukam bratnich duszKatarzyna87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMar też chętnie zapisałabym sie na Twój wątek, tylko mam jeden problem. Z wymienionych przez Ciebie szczegółów zgadzają się tylko niebieskie oczy. I co mam teraz zrobić????
A zapomniałam o endometri - no to dwie! Czy mogęęęęęęę, mogęęęęęęę się zapisać?????Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2015, 09:21
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEhh ja się nie nadaje nic się nie zgadza.
Smiejecie się z wątków "boże narodzenie 2035 już we troje" itp a ja chyba na początku kariery z ovu do takowych się zapisałam no nic musicie mi to wybaczyć błąd nowicjusza, brak LwD itp. Więc teraz odprawie czary nad jakimś dobrym winem pójdę 3 kroki w tył, tupne nogą, stukne miotla i wypije na raz czare goryczy i moje czyny pójdą w zapomnienie
Lauda czekam na twoja beteRalpina lubi tę wiadomość
-
Mar doskonale rozumiem Twoją potrzebę, sama kiedyś zakładałam wątek "Dzieci urodzone w pierwszej połowie kwietnia w mieście do 100tyś mieszkańców, o grupie krwi BRh-, których matki skończyły kierunki humanistyczne - szanse i zagrożenia - zapraszam do dyskusji". Ale nie przyjął się, chyba nie poświęciłam mu wystarczająco dużo uwagi .
Zakładaj, niestety nie spełniam żadnego z kryteriów więc nie dołączę, ale będą mocno trzymać kciuki, a jakby nie wyszło - wspierać!mar lubi tę wiadomość
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży...