Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej kochane! Dzis wizyta u napro. Ciekawe czy bedzie miedzy nami chemia
Trzymajta kciuki.momo1009 lubi tę wiadomość
"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
Blondik wrote:czy da się ustawić suwaczek ciążowy na pulpicie?
Cuś takiego znalazłam:
https://achtedzieciaki.pl/suwaczki/ciazowe -
jeżu drogi takie stężenie ciężarnych:D Proszę mi wydalić płyny ustrojowe na mój beztemperaturowy wykres!!!
Maniakalnie podglądam wykresy wszystkich zaciążonych, żeby sprawdzić częstotliwość okołoowulacyjną seksu. Pracę chyba napiszę. Albo założę wątek
"Mamusie dzieciątek spłodzonych żołnierzykami wypuszczonymi 12h przed owulką"lauda. lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej laski!
Witam Was w ten jakże piękny, słoneczny dzionek
Napracowałam się od rana i teraz odpoczywamObsmarkałam wszystkie wykresy wedle życzeń
Przy okazji informuję, że u mnie mdłości trwały aż całe dwa dni i chyba zakończyłam ten etap i dobrze. Ale za to od dwóch tygodni zatyka mi cały czas ucho - idzie zwariować. Chodzę jakbym czegoś wiecznie szukała na podłodze hihihihihi
lady kiara lubi tę wiadomość
-
sniezka81 wrote:jeżu drogi takie stężenie ciężarnych:D Proszę mi wydalić płyny ustrojowe na mój beztemperaturowy wykres!!!
Maniakalnie podglądam wykresy wszystkich zaciążonych, żeby sprawdzić częstotliwość okołoowulacyjną seksu. Pracę chyba napiszę. Albo założę wątek
"Mamusie dzieciątek spłodzonych żołnierzykami wypuszczonymi 12h przed owulką"
Dzięki Kochane. Niestety jestem migrenowcem...paracetamol mi nigdy nie pomagał. Dla niezaciążonych polecam Saridon. Wczoraj po wymiotach było ok przez 15min. Dziś obudziłam się znowu z bólem. Najgorsze, że mało przez to jem ..ginka krzyczy, że musze troche przytyć bo od początku ciąży schudłam 3 kg. Wszyscy (nawet dziś u labki) mówią, że blada jestem, zmarnowana.
Amelcia, pięęękna becioraDAWID 03.09.2015 Nasz Cud
ZUZIA 12 tydz [*] 13.08.2016 Nasz Aniołek
BĄBELEK termin 11.10.2017rośniemy
Pessar w 27 tc- wytrzymaj -
nick nieaktualny
-
Basienka7891 wrote:Cześć. Jako że jestem tu nowa witam wszystkich bardzo serdecznie. Chciałabym się dowiedzieć od Was czyli dziewczyn bardziej doświadczonych czy jest sens w moim przypadku jutro był w piątek pójść na badanie bety z krwi? Poniżej mój bieżący cykl. Jutro będzie dzień 26 a owulację potwierdzona na monitoringu miałam w 16-17 dniu cyklu
aaaaaaaaa!!!! Leć na betke szybko! !!! Czemu jescze tego nie zrobiłaś po owu? Jestem zaskoczona że niektóre kobietki tak długo z tym zwlekają! Nie rozumiem tej lekkomyslnosci !
Katarzyna87, zwei_kresken, lady kiara, WiedźmaMaKota, Maczek lubią tę wiadomość
-
no właśnie i tu jest problem, potwierdzona owulacja z prawego jajnika, także korelacji brak - mimo, że od początku ból jest bardziej po lewej stronie.
A może to z pachwiny promieniuje? dziwna sprawa, dzisiaj mam pierwszą wizytę u gina z fasoleczką, może go o to zapytam -
zwei_kresken wrote:Matko, co to za zajebiaszczy lekarz, który zleca badanie witaminy D? Ja sobie sama musiałam zlecić i zrobić! Po 3 miechach żarcia końskich, amerykańskich dawek nadal mam poniżej dolnej granicy normy...
Widzicie dziewczyny, ja tez podczas tej wizyty nieraz miałam wrażenie, że trafił mi się polski dr House w dziedzinie ginekologii. O dziwo słuchał i analizował to co mówię. Nawet sposób siedzienia przy biurku ten sam.
Yousee dzięki. Pies waży 15 kg, ale tyje stad też pomysł na smycz. Mam nadzieję chudnąć razem z nim. Powodzenia u napro!
Oficjalnie proszę o obslmarkanie mi wykresu. Swoją drogą OF pojechało z moją Alexis po całości - wczoraj jeszcze miałam niepęknięty pęcherzyk, a on mi od trzech dni liczy punkty za objawy ciąży. Ale nie zmieniam nic na siłę, czekam aż sam zrozumie swój błąd
WiedźmaMa Kota - oczywiście, ze znak bliźniąt ma większe szanse na bliźnięta, największe jeśli zaszłaś w ciążę w miesiacu swoich urodzin (oj, widze że nie) bo ponoć wtedy kobieta jest najbardziej płodna
Mar masz paprotki?A nie myślałaś o tym, żeby pójść na betkę?? Jak słusznie zauważyła Zwei na pewno jest wiele pań w laboratorium, które chętnie zmieniłyby auto
marissith lubi tę wiadomość
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
Eh nawet napro rozkłada ręce. Muszę zrobić drożność i bedzie jasne ale szans mi dużych nie daje. Wodniak na lewym jajowodzie, torbiel obok prawego. Czyli dziecko bye bye. Wino będę Piła dla przyjemności a nie dla endo"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
nick nieaktualnyWiedźmaMaKota wrote:Jupi czyli jeśli ojciec jest spod znaku Panny to jest większa szansa na córkę?
WiedźmaMaKota, to u mnie będzie tak:
ja Panna, małż jest Rak,
będzie córka chodząca wspak?
WiedźmaMaKota, momo1009, Emma80, Basik122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczęta, jadłyście frytki z topinamburu???
Mnie dziś napadła straszna chęć na frytki i zrobiłam sobie część z ziemniaków, a część z topinamburu.
Pycha!!!!!!
Nażarłam się jak świnia (ponoć jest to przysmak dzikich świń więc porównanie jak najbardziej pasuje)