X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
Odpowiedz

Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu

Oceń ten wątek:
  • Yousee Autorytet

Wysłany: 19 marca 2015, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane! Dzis wizyta u napro. Ciekawe czy bedzie miedzy nami chemia ;)
    Trzymajta kciuki.

momo1009 lubi tę wiadomość

"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
    a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
    Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
    Księga Hioba
  • lauda. Autorytet

Wysłany: 19 marca 2015, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    odrobinacheci wrote:
    No to ciekawe czy utrzymasz tajemnicę przed małżem tak długo :)
    Uda mi się, uda :)
    Na razie to tylko mdłości (takie uczucie jakby mi ktoś ciepłym powietrzem po przełyku dmuchał i piórkiem smyrał), rzyganka jeszcze nie ma.

atdc20mmxp7m5026.png
  • Basik122 Autorytet

Wysłany: 19 marca 2015, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lauda. wrote:
    Uda mi się, uda :)
    Na razie to tylko mdłości (takie uczucie jakby mi ktoś ciepłym powietrzem po przełyku dmuchał i piórkiem smyrał), rzyganka jeszcze nie ma.
    Mnie już mdli do kilku dni, obojętne czy coś zjem czy nie mam tak cały czas :-(

dqpr20mmcbujwt6y.png
    200906101770.png
  • lauda. Autorytet

Wysłany: 19 marca 2015, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondik wrote:
    czy da się ustawić suwaczek ciążowy na pulpicie?

Cuś takiego znalazłam:
    https://achtedzieciaki.pl/suwaczki/ciazowe

atdc20mmxp7m5026.png
  • sniezka81 Ekspertka

Wysłany: 19 marca 2015, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeżu drogi takie stężenie ciężarnych:D Proszę mi wydalić płyny ustrojowe na mój beztemperaturowy wykres!!!
    Maniakalnie podglądam wykresy wszystkich zaciążonych, żeby sprawdzić częstotliwość okołoowulacyjną seksu. Pracę chyba napiszę. Albo założę wątek
    "Mamusie dzieciątek spłodzonych żołnierzykami wypuszczonymi 12h przed owulką"

lauda. lubi tę wiadomość

w1hgp1.png

40cs + 8mscy visanne
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2015, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej laski!
    Witam Was w ten jakże piękny, słoneczny dzionek :)

Napracowałam się od rana i teraz odpoczywam :) Obsmarkałam wszystkie wykresy wedle życzeń :P

Przy okazji informuję, że u mnie mdłości trwały aż całe dwa dni i chyba zakończyłam ten etap i dobrze. Ale za to od dwóch tygodni zatyka mi cały czas ucho - idzie zwariować. Chodzę jakbym czegoś wiecznie szukała na podłodze hihihihihi :D

lady kiara lubi tę wiadomość

• Marribell Autorytet

Wysłany: 19 marca 2015, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sniezka81 wrote:
    jeżu drogi takie stężenie ciężarnych:D Proszę mi wydalić płyny ustrojowe na mój beztemperaturowy wykres!!!
    Maniakalnie podglądam wykresy wszystkich zaciążonych, żeby sprawdzić częstotliwość okołoowulacyjną seksu. Pracę chyba napiszę. Albo założę wątek
    "Mamusie dzieciątek spłodzonych żołnierzykami wypuszczonymi 12h przed owulką"
    My na początku pytongowalismy jak króliki codziennie a poten co jeden dwa dni i wtedy sie udało.

Dzięki Kochane. Niestety jestem migrenowcem...paracetamol mi nigdy nie pomagał. Dla niezaciążonych polecam Saridon. Wczoraj po wymiotach było ok przez 15min. Dziś obudziłam się znowu z bólem. Najgorsze, że mało przez to jem ..ginka krzyczy, że musze troche przytyć bo od początku ciąży schudłam 3 kg. Wszyscy (nawet dziś u labki) mówią, że blada jestem, zmarnowana.

Amelcia, pięęękna beciora :-)

DAWID 03.09.2015 Nasz Cud
    ZUZIA 12 tydz [*] 13.08.2016 Nasz Aniołek
    BĄBELEK termin 11.10.2017 :-) rośniemy
    Pessar w 27 tc- wytrzymaj
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2015, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to ja też zamawiam smarki tych naszych ciężarnych wiedźm na ten Wielkanocny cykl :D
    Aż się ciepło na serduchu robi jak się tak czyta te wasze ciężarne przeżycia :)

• Shibuya Autorytet

Wysłany: 19 marca 2015, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehehe, nie wiem czy do objawów ciążowych można również zaliczyć kłucie w biodrze przy chodzeniu :D

km5s8ribzosjb8kh.png
  • sniezka81 Ekspertka

Wysłany: 19 marca 2015, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shibuya wrote:
    hehehe, nie wiem czy do objawów ciążowych można również zaliczyć kłucie w biodrze przy chodzeniu :D
    To zależy w którym biodrze i czy występuje korelacja między tą stroną a jajnikiem, z którego była owulacja

w1hgp1.png

40cs + 8mscy visanne
  • mar Autorytet

Wysłany: 19 marca 2015, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaa jakie mam piękne paprotki! !!!!!!! 12 dc. I takie wychowałam że szok! !!! Ocet jabłkowy jest de Best of de Best! !!!!!!!

lauda., Katarzyna87, Blondik, lady kiara, momo1009, Maczek lubią tę wiadomość

• mar Autorytet

Wysłany: 19 marca 2015, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Basienka7891 wrote:
    Cześć. Jako że jestem tu nowa witam wszystkich bardzo serdecznie. Chciałabym się dowiedzieć od Was czyli dziewczyn bardziej doświadczonych czy jest sens w moim przypadku jutro był w piątek pójść na badanie bety z krwi? Poniżej mój bieżący cykl. Jutro będzie dzień 26 a owulację potwierdzona na monitoringu miałam w 16-17 dniu cyklu

aaaaaaaaa!!!! Leć na betke szybko! !!! Czemu jescze tego nie zrobiłaś po owu? Jestem zaskoczona że niektóre kobietki tak długo z tym zwlekają! Nie rozumiem tej lekkomyslnosci !

Katarzyna87, zwei_kresken, lady kiara, WiedźmaMaKota, Maczek lubią tę wiadomość

• Shibuya Autorytet

Wysłany: 19 marca 2015, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no właśnie i tu jest problem, potwierdzona owulacja z prawego jajnika, także korelacji brak - mimo, że od początku ból jest bardziej po lewej stronie.
    A może to z pachwiny promieniuje? dziwna sprawa, dzisiaj mam pierwszą wizytę u gina z fasoleczką, może go o to zapytam :D

km5s8ribzosjb8kh.png
  • momo1009 Autorytet

Wysłany: 19 marca 2015, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zwei_kresken wrote:
    Matko, co to za zajebiaszczy lekarz, który zleca badanie witaminy D? Ja sobie sama musiałam zlecić i zrobić! Po 3 miechach żarcia końskich, amerykańskich dawek nadal mam poniżej dolnej granicy normy...

Widzicie dziewczyny, ja tez podczas tej wizyty nieraz miałam wrażenie, że trafił mi się polski dr House w dziedzinie ginekologii. O dziwo słuchał i analizował to co mówię. Nawet sposób siedzienia przy biurku ten sam.

Yousee dzięki :). Pies waży 15 kg, ale tyje stad też pomysł na smycz. Mam nadzieję chudnąć razem z nim. Powodzenia u napro!

Oficjalnie proszę o obslmarkanie mi wykresu. Swoją drogą OF pojechało z moją Alexis po całości - wczoraj jeszcze miałam niepęknięty pęcherzyk, a on mi od trzech dni liczy punkty za objawy ciąży :D. Ale nie zmieniam nic na siłę, czekam aż sam zrozumie swój błąd :P

WiedźmaMa Kota - oczywiście, ze znak bliźniąt ma większe szanse na bliźnięta, największe jeśli zaszłaś w ciążę w miesiacu swoich urodzin (oj, widze że nie) bo ponoć wtedy kobieta jest najbardziej płodna :D

Mar masz paprotki? :D A nie myślałaś o tym, żeby pójść na betkę?? Jak słusznie zauważyła Zwei na pewno jest wiele pań w laboratorium, które chętnie zmieniłyby auto :P

marissith lubi tę wiadomość

********Gang 18+********
    Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży...
  • WiedźmaMaKota Autorytet

Wysłany: 19 marca 2015, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jupi czyli jeśli ojciec jest spod znaku Panny to jest większa szansa na córkę? :D

Amelcia, momo1009 lubią tę wiadomość

Robimy drugiego Dziedzica ;)
    3i496iye8v37prd8.png
  • Yousee Autorytet

Wysłany: 19 marca 2015, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eh nawet napro rozkłada ręce. Muszę zrobić drożność i bedzie jasne ale szans mi dużych nie daje. Wodniak na lewym jajowodzie, torbiel obok prawego. Czyli dziecko bye bye. Wino będę Piła dla przyjemności a nie dla endo ;)

"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
    a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
    Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
    Księga Hioba
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2015, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WiedźmaMaKota wrote:
    Jupi czyli jeśli ojciec jest spod znaku Panny to jest większa szansa na córkę? :D

WiedźmaMaKota, to u mnie będzie tak:
    ja Panna, małż jest Rak,
    będzie córka chodząca wspak?
    :P

WiedźmaMaKota, momo1009, Emma80, Basik122 lubią tę wiadomość

• lauda. Autorytet

Wysłany: 19 marca 2015, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u mnie jest tak:

Ja - byk, mąż - biźnięta
    czy to znaczy, że rogata dwójeczka została poczęta?

Amelcia, WiedźmaMaKota, momo1009 lubią tę wiadomość

atdc20mmxp7m5026.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2015, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczęta, jadłyście frytki z topinamburu???

Mnie dziś napadła straszna chęć na frytki i zrobiłam sobie część z ziemniaków, a część z topinamburu.

Pycha!!!!!!

Nażarłam się jak świnia (ponoć jest to przysmak dzikich świń więc porównanie jak najbardziej pasuje ;D )

• momo1009 Autorytet

Wysłany: 19 marca 2015, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też Panna, a mąż Koziorożec. Będzie się działo

********Gang 18+********
    Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży...
‹‹ 323 324 325 326 327 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ