Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
mar wrote:Hej babeczki,
Dzisiaj kolejny gin potwierdził mi że orgazm zmienia ph pochwy na zasadowe = przyjazne plemnikom. Ph kwaśne je zabija (bleh) i nie dacie wiary ale moje dzisiejsze zalecenia od lekarza to orgazmy... Whay the fuck ?!co o tym myślicie?
Tylko czy skurcze nie mogą wytrząsnąć zarodka ze środka?Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2015, 21:42
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
mar wrote:Hej babeczki,
Dzisiaj kolejny gin potwierdził mi że orgazm zmienia ph pochwy na zasadowe = przyjazne plemnikom. Ph kwaśne je zabija (bleh) i nie dacie wiary ale moje dzisiejsze zalecenia od lekarza to orgazmy... Whay the fuck ?!co o tym myślicie?
Nooo Mar, ale Ci się gin trafił...
Jedyne o co Cię proszę, to przemyśl dobrze to zalecenie, zagłębiając się w fioletowej lekturze - ku przestrodze
https://bellybestfriend.pl/forum/i-trymestr/orgazm-a-poronienie,6599.html -
No zasugerował żeby nawet "sobie pomóc rączką" po wszystkim jakby nie było orgazmu bo ja od czasu operacji mam z tymi orgazmami niestety problem;p gin mi opowiadał że zna dużo takich przypadków że kobieta nie mogła zajsc w ciążę a jak się wyluzowala i zaczęła orgazmowac to od razu zaskoczyła ; P juz kiedyś gdzieś tutaj poruszałam ten temat ale dzisiaj się zdziwiłam jak mi koleś od napro takie rzeczy gadał. Dziwnie się czułam tak siedząc i gadając z obcym facetem o moich orgazmach
Maczek lubi tę wiadomość
-
lady kiara wrote:Dzisiaj na pudelku też jest o Kim
"Stwierdziła na przykład, że każdego dnia uprawia seks "500 razy" i jest tym trochę zmęczona. Kanye West też powoli zaczyna mieć dosyć. "
"Kim uprawia zdecydowanie za dużo seksu. Robi nie te rzeczy, które powinna - skomentował. Musi pamiętać, żeby nie przemęczać męża, bo to może się źle skończyć. Powinna trochę zwolnić i odpocząć."
Hahaha jestem rozjebana:)
Taaa, 500 razy. A ile ma supli na stoliku.Starania od 09.2011r.
sierpień 2014 - I operacja usunięcia mięśniaków,
14 c.s.
luty 2016 - II operacja usunięcia mięśniaków,
wrzesień 2016 - usuwamy polipa... -
lady kiara wrote:Dzisiaj na pudelku też jest o Kim
"Stwierdziła na przykład, że każdego dnia uprawia seks "500 razy" i jest tym trochę zmęczona. Kanye West też powoli zaczyna mieć dosyć. "
"Kim uprawia zdecydowanie za dużo seksu. Robi nie te rzeczy, które powinna - skomentował. Musi pamiętać, żeby nie przemęczać męża, bo to może się źle skończyć. Powinna trochę zwolnić i odpocząć."
Hahaha jestem rozjebana:)
Robimy drugiego Dziedzica
-
Eva82 wrote:Mar oby tylko nie był to warunek konieczny, żeby mieć orgazm w tym samym czasie bo to nie często wchodzi
Najlepiej chyba jak najpierw ma kobitka, zdąży wtedy przygotować w ten sposób "gniazdko" na przyjęcie plemników w odpowiednim zasadowym środowisku.
A jak facet będzie pierwszy, to istnieje ryzyko, że plemniory wyzdychają.
Do tej pory słyszałam, że w teorii o orgazmach chodzi o skurcze, które pomagają wepchąć plemniki tam gdzie trzeba i pomóc trochę boroczkom.Starania od 09.2011r.
14 c.s.
Pff jakby od orgazmu robiły się dzieci, to kurde byłabym matką tysięcy. Ojcem wielu znich byłoby siodełko roweru:/
Od dwóch tygodni schudłam 3 kg ha!Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2015, 22:38
lauda., Blondik, Amelcia, Maczek, Katarzyna87, momo1009 lubią tę wiadomość
-
Z drugiej strony nie wierze ze te majace na koncie tylko 3 pytongowania w cyklu- kiedy sie.oplaca- maja orgazmy. Jakby mialy.to by chcialy czesciej niz tylko kolo owulacji
A ciaze sa
Emma80, WiedźmaMaKota, sniezka81, lauda., Maczek, momo1009 lubią tę wiadomość
-
zwei_kresken wrote:Z drugiej strony nie wierze ze te majace na koncie tylko 3 pytongowania w cyklu- kiedy sie.oplaca- maja orgazmy. Jakby mialy.to by chcialy czesciej niz tylko kolo owulacji
A ciaze sa
Robimy drugiego Dziedzica
-
zwei_kresken wrote:Z drugiej strony nie wierze ze te majace na koncie tylko 3 pytongowania w cyklu- kiedy sie.oplaca- maja orgazmy. Jakby mialy.to by chcialy czesciej niz tylko kolo owulacji
A ciaze sa
Też tak sądzę.
Coś mi się wydaje, że jakby ciąże były zależne od orgazmów, to wielu ludzi musiałoby się nie urodzić.
Z gwałtów też niestety czasami są ciąże, a o orgazmy w tym przypadku raczej trudno.
Pewnie jest to jeden ze sprzyjających czynników, ale nie nieodzownie konieczny.
Nie ma się co nakręcać, bo jeszcze ze stresu orgazmy zanikną jak się będziemy na tym skupiać zamiast po prostu czerpać przyjemność.WiedźmaMaKota lubi tę wiadomość
Starania od 09.2011r.
14 c.s.
Cześć czarowniczki! Dzisiaj jest kolejny wiedźmowy piątek, bo za półtorej godziny rozpocznie się zaćmienie słońca! To może odprawimy wspólnie jakieś czary-mary coby w nowo rozpoczętych cyklach pojawiły się fasole?
Łapcie miotły, wstawiajcie kotły i sabatujemy od nowa!Blondik, Emma80 lubią tę wiadomość
-
lady kiara wrote:Mówicie tylko kiedy i gdzie, wyprowadzam miotłę z garażu i przybywam
Normalnie, na niebie to zaćmienie
Nie mam przydymionego szkiełka... Kiedyś z moją ukochaną Babcią oglądalam przez kliszę fotograficzną, nie pamiętam, ile miałam lat. Dzisiaj się pewnie poryczę patrząc na nadgryzione słońce, bo Babci już nie ma z nami... -
nick nieaktualny