Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Blondik wrote:Amelcia cieszę się, że dzidius taki duży:0 sluchaj lekarza i nic nie rób. narobisz się za 9 miesięcy...a mnie od 2 w nocy trzyma migrena...dziś będzie kiepski dzień...DAWID 03.09.2015 Nasz Cud
ZUZIA 12 tydz [*] 13.08.2016 Nasz Aniołek
BĄBELEK termin 11.10.2017 rośniemy
Pessar w 27 tc- wytrzymaj -
Katarzyna87 wrote:Dziewczyny wczoraj trafiłam do szpitala z krwawieniem. Zostawili mnie , więc będę Was podczytywac, ale raczej nie będę się udzielała.
Na szczęście serducho bije, nie wiem doklanie ile ma fasola ale odpowiada 9+5, więc rośnie.
Ma wszystkie odnóża - 2 rączki, 2 nóżki i fika, choć jeszcze oczywiście tego nie czuję.
Buziole:*DAWID 03.09.2015 Nasz Cud
Kacha, ściskam Cię mocno, ale nie tak mocno, żeby krzywdę zrobić
Też po cichu liczę na to, że to tylko ten krwiak. Ja myślę, że Fasola chciała sobie zrobić przegląd opcji szpitali na poród, wiesz- gdzie jaka opieka, czy mili lekarze, czy kompetentni. Ale to lepiej w internecie poczytać. Kup takie szkło powiększające na brzuch i trzymaj brzuch bliżej ekranu, żeby Fasol mógł się zaznajomić z opiniami, a nie na własną rączkę risercz robić.
Ja zaczęłam mój ponad tydzień bez Małża. Bez pytongowania. Jak ja to przeżyję? Może to czas na zakup sprzętu do pytongowania samopas?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2015, 15:25
Katarzyna87, Maczek, Amelcia, WiedźmaMaKota lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lekarze stwierdzili dzisiaj, że skoro była kupa jest dobrze, więc potwierdzam, że w ciąży można już spokojnie kupać :p
przypomnijmy, że od owu jest to niewskazane!
Na usg nie wykryli krwiaka, sami nie wiedzą skąd to, futruj mnie różnymi dziwnymi tabletami.
Mirabel to też moja 3 wizyta, ale tym razem nie dali mi wyboru - zostajesz i koniec.Blondik lubi tę wiadomość
-
Kasia mi też mówili, że nie wiadomo skad. Wypatrzyli mini krwiaka ale to mini kropka. Prawdopodobnie macica oczyszcza się z krwi implatacyjnej i to dlatego. Będzie dobrze szkoda tylko, że musisz nocować w szpitalu...DAWID 03.09.2015 Nasz Cud
nick nieaktualnyOhh szpitale tyle się tam dzieje, pewnie się naogladasz Kacha. Jak ja byłam w zeszłym roku to jednej nocy obudził mnie z sali obok głośny śpiew no i babka śpiewała tak do świtu "alleluja", "widziałam orła cień" aż ja w końcu położona uspokoiła. Rano poszłam sobie wyprostować kości a na drzwiach sali babki która przespiewala całą noc wisi kartka "nie wchodzić nie będę z nikim rozmawiać". Co się później okazało była to młoda babeczka która poszła do klasztoru ale została z niego wyrzucona bo zaszła w ciążę no i na szybko wzięła ślub z tym facetem z którym wpadła. Niestety sfiksowała i nie chciala się dac badać, leczyc itp no i słyszałam potem na korytarzu jak lekarz mówił do jej męża ze musi jak najszybciej załatwić w sądzie ubezwłasnowolnienie bo może ona zrobić dziecku krzywdę. W każdym razie juz po południu wywieźli ja do szpitala psychiatrycznego. No i od tego momentu nie dziwią mnie scenariusze takich seriali jak "szpital", "dlaczego ja"
-
Katarzyna87 wrote:Nie jest źle, rodzinka nosi jedzenie, tv jest, nowe koleżanki już mam
Najważniejsze, że wszystko w porządku i nie jesteś sama - ma kto odwiedzać.
Dla mnie największą szpitalną niedogodnością jest chrapanie współlokatorek. Wszystkie inne ewentualne niedogodności, to naprawdę pikuś.Starania od 09.2011r.
sierpień 2014 - I operacja usunięcia mięśniaków,
14 c.s.
luty 2016 - II operacja usunięcia mięśniaków,
wrzesień 2016 - usuwamy polipa... -
Zaniedbalam moje "staranka"
Przebywam w miejscu, w którym wino jest pseudoalkoholem, napojem winogronowym marnej przydatności.
Więc łoję wódę.
Żegnaj endometrium!
Ale ale, od poniedziałku winko
lauda. lubi tę wiadomość
-
zuzzi wrote:A ja mam Brodo z Lidla (na doklejonej na ścianie kartce z ceną napisali "Brodeaux").
15, czy 16 złociszy, majątek. Jeszcze nie testowałam.
Ja wyląduję pewnie w biedrze Po jakiegoś Gruzina