Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Też uwielbiam:) wczoraj trochę poswietowalam bo dziewczyna która założyła wątek o endometriozie na tym forum zaszła w ciążę, nie znam jej ale bardzo jej kibicowalam bo dużo przeszła. Dodała mi nadziei i jaram się jak głupia
lauda., zwei_kresken, momo1009, odrobinacheci, odrobinacheci, sniezka81, Maczek, WiedźmaMaKota lubią tę wiadomość
-
DLACZEGO WARTO MIEĆ KONTO PREMIUM??
1. Jeśli nie masz - robisz wszystko bez cudownych podpowiedzi: nie masz zielonego światła, nie otrzymujesz punktów za odnotowanie sraczki, nie wiesz kiedy testować.
2. Nie wiesz kiedy serduszkować, bo nie masz światełek, nie masz kolorowych kwadracików.
3. Nie wiesz kiedy może przyjść @ - no bo skąd, skoro nie masz czerwonego kwadracika.
4. Nie wiesz na ile procent jesteś w ciąży - a przecież o to tutaj głównie chodzi. A SKORO NIE WIESZ, TO JAK MOŻESZ W NIEJ BYĆ...
Oto dlaczego warto jednak mieć premimum. Może to jedyna szansa na prawdziwe poczęcie!
http://www.iv.pl/images/05211971980996677488.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2015, 09:03
lady kiara, zwei_kresken, Katarzyna87, Ralpina, momo1009, odrobinacheci lubią tę wiadomość
-
lauda. wrote:DLACZEGO WARTO MIEĆ KONTO PREMIUM??
1. Jeśli nie masz - robisz wszystko bez cudownych podpowiedzi: nie masz zielonego światła, nie otrzymujesz punktów za odnotowanie sraczki, nie wiesz kiedy testować.
2. Nie wiesz kiedy serduszkować, bo nie masz światełek, nie masz kolorowych kwadracików.
3. Nie wiesz kiedy może przyjść @ - no bo skąd, skoro nie masz czerwonego kwadracika.
4. Nie wiesz na ile procent jesteś w ciąży - a przecież o to tutaj głównie chodzi. A SKORO NIE WIESZ, TO JAK MOŻESZ W NIEJ BYĆ...
Oto dlaczego warto jednak mieć premimum. Może to jedyna szansa na prawdziwe poczęcie!
http://www.iv.pl/images/05211971980996677488.jpg
Co ważne, Konto Premium może być twoją jedyną nadzieją na ciążę!
Wyobraź sobie!
Nie owulujesz, w realnym świecie nie masz szans na ciążę, ale Ovu wysnacza Ci linię i daje punkty za sraczki, gazy i bolące cycki! Na 50% możesz być w ciąży, podczas gdy realnie masz 0%!
Warto płacić za nadzieję!
Serio, wolę sobie kupić lody
Blondik, lauda. lubią tę wiadomość
-
Zwei gazy...przede wszystkim gazy. Jak nie pierdzisz nawet nie ma co testować.
Gazy to jeden z objawów...Jak się wczoraj dowiedziałam :p
Lauda wiem do czego pijesz i czekaj na odzew tutaj :p bo jak już wiemy, jesteśmy czytane.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2015, 10:57
Shibuya lubi tę wiadomość
-
mar wrote:mój mężu miał dzisiaj gazy... obudził mnie takim porządnym podmuchem, że o mało nie zemdlałam - czy mogę być w ciąży?????
Mar, no nie wiem czy akurat Ty, ale Twój małżonek dostałby od detektora ovu +25 pkt. do objawów ciążowych oraz 47%, że test ciążowy będzie pozytywny. -
Tia, gazy na pewno świadczą o ciąży, w takim razie mam gromadkę wirtualnych pociech wokół siebie
oj epidemia teraz braku myślenia logicznego! Na owu w wielu wątkach to widać!
"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
mar wrote:mój mężu miał dzisiaj gazy... obudził mnie takim porządnym podmuchem, że o mało nie zemdlałam - czy mogę być w ciąży?????
Mąż w ciąży, a ja się pytam, w jakiej pozycji Ty śpisz, że bądzą Cię podmuchy? Gdzie masz głowę???
Aaaaa!
-
Mój mąż dzisiaj przytulony do mnie rano w łóżku: "O, puściłaś bąka!", a ja oburzona "Skąd, ja nic nie czuję!". Patrzymy, a tu za moimi plecami mała kicia wskoczyła na kołdrę. Zwaliliśmy winę na nią.
Ja nic nie poczułam, może przez katar, ale mała puszczała już bąki nieraz, więc bardzo prawdopodobne.
Ale może ona jest w ciąży, skoro tak pierdzi? Tylko jeszcze jest trochę na to za mała, no i na razie miała kontakt tylko z naszym kastratem. Ale te pierdy... Kto wie..?
A tak poważnie, to podobno gazy to częsta przypadłość ciążowa, ale jako potwierdzenie wczesnej ciąży objaw tak samo przydatny jak bóle brzucha, cycków, wzdęcia, pryszcze itp. Zwłaszcza jak ktoś lubi słodycze i niezdrowe albo bąkopędne jedzenie.Starania od 09.2011r.
sierpień 2014 - I operacja usunięcia mięśniaków,
14 c.s.
luty 2016 - II operacja usunięcia mięśniaków,
wrzesień 2016 - usuwamy polipa... -
zwei_kresken wrote:Mąż w ciąży, a ja się pytam, w jakiej pozycji Ty śpisz, że bądzą Cię podmuchy? Gdzie masz głowę???
Aaaaa!
Pewnie podmuch był taki duży, że kołdrę zwiało, to się obudziła z przeciągu.Starania od 09.2011r.
14 c.s.
wrzesień 2016 - usuwamy polipa... -
Dziewczyny! Jakie bąki w towarzystwie pytonga?! Toż to zakazane przez Cosmo! Eksperci piszą że to zabija związki, kupy, bąki i siku tylko w zamkniętej łazience! Przy pytongu powstrzymujemy fizjologię
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2015, 12:08
"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
Yousee wrote:Dziewczyny! Jakie bąki w towarzystwie pytonga?! Toż to zakazane przez Cosmo! Eksperci piszą że to zabija związki, kupy, bąki i siku tylko w zamkniętej łazience! Przy pytongu powstrzymujemy fizjologię
Patrząc w ten sposób, to pytongowanie to też sama fizjologia.Starania od 09.2011r.
14 c.s.
wrzesień 2016 - usuwamy polipa...