Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Niektórzy faceci myślą, że kobiety nie bekają, pierdzą ba nie robią kupy
jedyne jeśli jakieś gazy to woń fiołków lub chanel nr5
DAWID 03.09.2015 Nasz Cud
ZUZIA 12 tydz [*] 13.08.2016 Nasz Aniołek
BĄBELEK termin 11.10.2017rośniemy
Pessar w 27 tc- wytrzymaj -
Bo prawdziwe damy nie robią kupy!
https://virusovo.wordpress.com/2013/09/15/nowy-produkt-poo-pourri-bo-prawdziwe-damy-nie-robia-k_py/Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2015, 15:44
lauda., Matleena lubią tę wiadomość
-
zwei_kresken wrote:Bo prawdziwe damy nie robią kupy!
https://virusovo.wordpress.com/2013/09/15/nowy-produkt-poo-pourri-bo-prawdziwe-damy-nie-robia-k_py/
Prawdziwe damy wykonują kał.Blondik lubi tę wiadomość
-
No to z takich hardcore'owych akcji niszczących związki to ja raz rzygalam po wódce jak kot do umywalki a mój mężu równie pijany wyjmowal ze wymiociny gołymi rękami i wrzucal do kibelka bo bał się że umywalka się zapcha.. ja się dziwię że jest jeszcze w nas namiętność
Maczek, zwei_kresken, lauda., anja83, Blondik, Shibuya, momo1009, odrobinacheci lubią tę wiadomość
-
Mar, przeczytałam Twój post przy kanapce, juz nigdy tak samo nie spojrzę na camembert i paprykę
momo1009 lubi tę wiadomość
"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
Cześć kobietki! Jak tam po weekendzie? Endometrium pięknie podchodowane??
Nadchodzi czas, który najbardziej kocham: wiosenne porządki. Mąż stwierdził, że nie będzie mi przeszkadzał i wyjechał w delegację na klika dniKochany mój, jak on wie, jak uszczęśliwić kobietę.
Jego nieobecność jest dobra dwojako: nie będzie mi się plątał pod nogami podczas moich dzikich tańców na mopie i szmacie oraz w przypadku odwalenia pierwszego porannego rzyganka, nie będę się musiała tłumaczyć (póki co)
P.S.1. Tak - nadal nic nie powiedziałam. Morda na kłódkę.
P.S.2. Tak - mam mdłości i chwila puszczenia tylnej meli nadchodzi -
Blondik wrote:Lauda to teraz mozesz mu powiedzieć, że Ridź przyszedł
nie ma go nie sprawdzi;)
Blondik, kamuflaż z worowatą, okresową piżamą oraz porozkładanymi w łaźni paczkami tampaxów i olłejsów sprawdził się w zeszłym tygodniuBlondik, momo1009, Maczek lubią tę wiadomość
-
Lauda powinnaś czekać z wizytą na piątek 13tego w ramach tradycji
Czekam na obchód i mam nadzieję, że wyjdę już do domu. Dzisiaj na śniadanie znów lokalny specjał (podawany również na kolację) czyli chleb z masłem - na szczęście małż przyniósł mi pomidory i ser :p
Ale nie musicie mi zazdrościć, wiem że chcialybyscie skosztować Chlebą á'la masłą ale to tylko dla wybrańców