Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Amelcia wrote:Momo, uważaj, bo u moich rodziców jest taka konfiguracja i nie chcę Cię straszyć, ale z tego powstał taki potwór jak ja
A to może my się jeszcze z S zastanowimy
Joke, wchodzimy w to!
Amelcia lubi tę wiadomość
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
Podobno wysoka beta (ponad normę) to znak, że będzie dziewczynka
U mnie też szybko rosło, bo ze 154 zrobiło się po 2 dniach 490, a po kolejnych 5 - 4295.
Wbrew zapewnieniom Basika, że będą bliźniaki - a my z małżem rybki (a ryby jak wiadomo są dwie) - niestety/stety jest jeden dzidziuś
Co może wyjść z dwóch ryb? -
WiedźmaMaKota wrote:Jupi czyli jeśli ojciec jest spod znaku Panny to jest większa szansa na córkę?
Tylko co, jeśli któryś z rodziców jest spod znaku Barana, Koziorożca albo np. Ryb, czy Raka?
=====
Hehe, napisałam przed doczytaniem wątku do końca.
Ciekawe co by było z Bliźniąt (ja) i Koziorożca.
Żeby się dowiedzieć spod jakiego znaku jest mój mąż sprawdzałam to dopiero przed chwilą. Jakoś nie było mi to wcześniej do niczego potrzebne.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2015, 16:46
Starania od 09.2011r.
sierpień 2014 - I operacja usunięcia mięśniaków,
14 c.s.
luty 2016 - II operacja usunięcia mięśniaków,
wrzesień 2016 - usuwamy polipa... -
Katarzyna87 wrote:Podobno wysoka beta (ponad normę) to znak, że będzie dziewczynka
U mnie też szybko rosło, bo ze 154 zrobiło się po 2 dniach 490, a po kolejnych 5 - 4295.
Wbrew zapewnieniom Basika, że będą bliźniaki - a my z małżem rybki (a ryby jak wiadomo są dwie) - niestety/stety jest jeden dzidziuś
Co może wyjść z dwóch ryb?Katarzyna87 lubi tę wiadomość
-
Emma80 wrote:Tylko co, jeśli któryś z rodziców jest spod znaku Barana, Koziorożca albo np. Ryb, czy Raka?
=====
Hehe, napisałam przed doczytaniem wątku do końca.
Ciekawe co by było z Bliźniąt (ja) i Koziorożca.
Żeby się dowiedzieć spod jakiego znaku jest mój mąż sprawdzałam to dopiero przed chwilą. Jakoś nie było mi to wcześniej do niczego potrzebne.
Ja też musiałam sobie sprawdzić -
lady kiara wrote:Laski mój chłop juz ma przerąbane ! Zjadlam przed chwilą jego pierwszy w życiu samodzielnie przygotowany obiad i był dobry! To jest życie,wracam z uczelni obiad na stole nic mnie nie interesowało. Juz mu zlecilam następny obiad na sobotę. Także chyba duży błąd popełnił ze mu ten obiad wyszedł
Może odkryje w sobie talent i pasję do gotowania i będzie z tego powodu szczęśliwy, a Ty przy okazji też.lady kiara lubi tę wiadomość
Starania od 09.2011r.
sierpień 2014 - I operacja usunięcia mięśniaków,
14 c.s.
luty 2016 - II operacja usunięcia mięśniaków,
wrzesień 2016 - usuwamy polipa... -
Znów mnie cały dzień nie było i znów kilka stron nadrabiania... Dobra, to zaczynam.
moo1009 wrote:Badania: AMH (to wiem czym jest), 25(OH)D3, Androstendiol, DHEA-S
Bardzo piękne badania. Witaminy D3 prawie wszyscy mają niedobory. Androstendion to hormon męski - jeśli go masz lekko w nadmiarze, to dobrze by było zbić. DHEA-S wiąże się z funkcjonowaniem nadnerczy. Ja mam go na stałe podwyższonego, ale to podobno przez jajniki, które uparcie pozostają policystyczne
Zwei, to rozważę i niepokalanka. Czuję, że pierwiastek męski we mnie rośnie i wcale nie chodzi tu o potomka, czy kawałek męża. Chciałam sobie śliwę afrykańską łyknąć znów na androgeny, ale sympatyczne tabletki na prostatę albo podrożały, albo ja nie pamiętałam, że są tak drogie. Niepokalanek tańszyCzytałam już o nim i o tym, że niby pomaga przy PCOS, ale głównie przez regulowanie pracy przysadki, a że prolaktynę zawsze miałam dobrą, to kiedyś pewna lekarka mi go odradzała. Choć i tak pamiętam, że był taki miesiąc, że sobie kupiłam paczkę tego - niestety kilka lat temu, więc nawet nie pamiętam, jak to na mnie działało.
A D3 mi również mój naprospec kazał zbadać, ale że droga była, a badałam też wtedy inne rzeczy, to odpuściłam sobie i dostaję 4000 jednostek dziennie, a mam tylko skontrolować w maju, czy jest w normie. I tak mam inne wskazania do zażywania jej w takich dawkach
Yousee, kurde, przerąbane. Stawiam Ci wino i pudło lodów na poprawę humoru.
Ja też mam wykres tylko pojedynczo obsmarkany! I jak tu zachodzić? Toż to się nie da! Smarki, proszę o dużo smarków na nowy cykl
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2015, 20:13
momo1009 lubi tę wiadomość
-
Hej babeczki,
Dzisiaj kolejny gin potwierdził mi że orgazm zmienia ph pochwy na zasadowe = przyjazne plemnikom. Ph kwaśne je zabija (bleh) i nie dacie wiary ale moje dzisiejsze zalecenia od lekarza to orgazmy... Whay the fuck ?!co o tym myślicie?
lady kiara, lauda., Maczek, odrobinacheci, Blondik lubią tę wiadomość
-
mar wrote:Hej babeczki,
Dzisiaj kolejny gin potwierdził mi że orgazm zmienia ph pochwy na zasadowe = przyjazne plemnikom. Ph kwaśne je zabija (bleh) i nie dacie wiary ale moje dzisiejsze zalecenia od lekarza to orgazmy... Whay the fuck ?!co o tym myślicie?
Ale przed, w trakcie czy po.pytongowaniu?
No I ile razy dziennie?