Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej nie chce zaśmiecać nowym wątkiem czy możecie zerknąć na mój wykres wczoraj lampka zielona bo płodne a dzisiaj ze owu wykryta 25 i juz czerwone ale na polu dalej zielone kolory ze płodne tzn na wykresie a w skrócie napisany komentarz e pod wykresem
-
Ale w sensie, że zerknąć i co powiedzieć?
Laski pod wykresem dobrze napisały. Bzykaj się dziewczyno i nie zwracaj uwagi na żadne lamkpi, światła i inne. Poza tym sama temp. nie jest jedynym objawem. Sprawdzaj śluz, szyjkę. Dla pomocy kup sobie testy ovu. Koniec.
Staraczka23 wrote:Hej nie chce zaśmiecać nowym wątkiem czy możecie zerknąć na mój wykres wczoraj lampka zielona bo płodne a dzisiaj ze owu wykryta 25 i juz czerwone ale na polu dalej zielone kolory ze płodne tzn na wykresie a w skrócie napisany komentarz e pod wykresem -
nick nieaktualny
-
Aleee jakie to ładne
Eva82 wrote:Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2014, 08:42
-
No, ale i czekasz z mężem na dwie kreski na testach ovu żeby współżyć?!
Staraczka23 wrote:Mam testy robiłam 22 i 23 grudnia druga kreska słabsza a gin 22 mówił ze jestem przed owu kurde szkoda ze w czwartek nie robiłam bo wczoraj już tylko jedna kreska była -
nick nieaktualnylauda. wrote:No, ale i czekasz z mężem na dwie kreski na testach ovu żeby współżyć?!
Były by szanse jak kochałam się od niedzieli do środy w czwartek ta owulacja, tak marginesowo idąc tropem wiary w ovu i te wykresy -
A teraz uroczyste wręczenie nagród za 100 bzdur na 100 dni mojego cyklu:
Propozycji było niewiele, natomiast wszystkie były wyjątkowo głupie, dlatego dla Was wszystkich stawiam na stole NALEWKĘ NA PYTONGU!
lauda., Maczek, Katarzyna87 lubią tę wiadomość
-
A chuj... nawet mi się nie chce pisać...
Staraczka23 wrote:Nie nie tylko wiesz święta były wina trochę piłam wiec nie robiłam testu, pytanie mam na wykresie najpierw jest owulacja czyli czerwone linie a potem dni płodne?
Były by szanse jak kochałam się od niedzieli do środy w czwartek ta owulacja, tak marginesowo idąc tropem wiary w ovu i te wykresy -
Na szczęście zdążyłam mimo spóźnienia, bo widzę, że impreza się jeszcze nie rozkręciła na całego.
Matleena chce nas zaskoczyć i pewnie przygotowuje super drina.Starania od 09.2011r.
sierpień 2014 - I operacja usunięcia mięśniaków,
14 c.s.
luty 2016 - II operacja usunięcia mięśniaków,
wrzesień 2016 - usuwamy polipa... -
Logo/godło rewelacyjne
Tzn. najbardziej podoba mi się to rozciągliwe bagno.
Idealne.
zwei_kresken wrote:Dziś Wielkie Poniedziałkowe Party Składkowe
Znalazłam nawet dla nas logo / godło / avatar.
Wiedźma z bagnem rozciągliwym!
Te grafiki to majom fantazję!
http://media.photobucket.com/component/download-file?file=%2falbums%2fc47%2fnursnmom%2fpagan%2fwitch.gifzwei_kresken lubi tę wiadomość
Starania od 09.2011r.
sierpień 2014 - I operacja usunięcia mięśniaków,
14 c.s.
luty 2016 - II operacja usunięcia mięśniaków,
wrzesień 2016 - usuwamy polipa...