Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Shibuya ja też miałam podobny pociąg do dzieci jak ty
pamiętam jak wyklucalam się i popłakałam jak pani w podstawówce w pierwszej klasie pytała nas kim chcemy zostać w przyszłości. Ja powiedziałam , że chcę zostać mamą a ona ,że to nie jest zawód. Ja za to uparcie twierdziłam, że i tak zostanę mamą czy to się pani podoba czy nie :p
Matleene , a to nie jest tak ,że z blizniakami tyje się podwójnie? Więc pewnie te 2 kg do przodu to norma przy blizniakach na tym etapieprzy jednym przytyłabys 1 kg a tak to wiesz
to kolejny dowód, że będziesz mamą bliźniaków.
U mnie 0,5 w jedną i w drugą stronę w ciągu dnia to norma . Więc staję na wagę tylko z samego rana by później się niepotrzebnie nie stresować. Iiii na chwilę obecną metforminka oraz dieta działa na mnie dobrze bo kilogramy lecą w dół bez większych ćwiczeń i katowania sięVuko, Shibuya, Emma80, odrobinacheci lubią tę wiadomość
-
zuzzi wrote:
Mar, wczoraj użyłam kefiru Twoją metodąDzisiaj mnie nic nie szczypie
ps.jestem trochę z tyłu ale nadrabiam powoli Wasze dyskusje
Shibua ja też mam wirus opryszczki i mi mówią lekarze że to właśnie dobrze bo mam przeciwciała, nic się nie martwmiałaś już wcześniej kiedykolwiek?
-
Katarzyna87 wrote:Lauda wiem wiem, ale wokół mnie same ciążowe laski
Co innego jak już będzie brzuch konkretny, a póki co to wystaje coś, co dla niedoinformowanej osoby wygląda jak totalne obżarstwo ;p
No to wskakuj w ciążowe ciuszki i też bądź ciężarną laskąA niedoinformowani nie muszą wiedzieć, czy to już Piotruś/Majeczka się tak wypina czy jeszcze fasoleczka/makreleczka
Katarzyna87 lubi tę wiadomość
-
mar wrote:Jak dałaś radę z pozycją ?
ps.jestem trochę z tyłu ale nadrabiam powoli Wasze dyskusje
Shibua ja też mam wirus opryszczki i mi mówią lekarze że to właśnie dobrze bo mam przeciwciała, nic się nie martwmiałaś już wcześniej kiedykolwiek?
tak miałam, zdarzało mi się parę razy właśnie po chorobie, bądź jak się za bardzo spiekładm na słońcu -
Co innego jak już będzie brzuch konkretny, a póki co to wystaje coś, co dla niedoinformowanej osoby wygląda jak totalne obżarstwo ;p
ja jak siadam na kiblu to mam wrażenie, ze dół brzucha powoli "kładzie się" na udach, heheheh nie wiem czy rozumiecie co mam na myśli, napęczniała po prostu jestem na wzgórku łonowym i trochę wyżej
w zeszłym roku na takim festynie organizowanym u nas w mieście co roku we wrześniu spotkałam koleżankę, którą ostatni raz widziałam na maturze
ona do mnie "cześć, nie wiedziałam, że jesteś w ciąży, gratulacje!" i zaczyna mnie całować i ściskac. Myślałam, że się zapadnę pod ziemię, a ona chyba jeszcze bardziej, kiedy jej powiedziałam, że nie jestem.
Ogólnie jestem szczupła, ale brzuch od pewnego czasu miałam spory od tego piwska, które żłopałam dosyć często
ale już sobie obiecałam, na następne wakacje będę sexy mamuśkapo porodzie biorę się za siebie
nataliano lubi tę wiadomość
-
A mnie zawsze dzieci lubily, jestem ulubiona ciocia. Ostatnio miałam schizy w centrum handlowym bo 3 dzieci w wieku około 3 lat jak przechodziłam gapili sie na mnie. A ja do malza w bek, że one czuja że nigdy nie będę mieć dziecka i mi współczują"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
To śmigaj w koszulce w stylu "baby inside". W takiej można mieć nawet zupełnie płaski brzuch.
Chciałam wkleić przykładową, ale nie mogłam się zdecydować na jedną fajną.
https://www.google.pl/search?q=koszulka+baby+inside&espv=2&biw=1280&bih=709&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=nDo-VfaEHem6ygOun4HgDg&ved=0CAYQ_AUoAQ
A tak poza tym, to w dupsko zaraz dostaniesz. Takie problemy wagowe sobie wymyślasz.Ciesz się ciążą i zdrowym Fasolem.
Wolałabyś usłyszeć komplement w rodzaju: "o, widzę, że spodziewasz się dzidziusia", nie będąc w ciąży, co gorsza nie mogąc w nią zajść, a główną przyczyną lekko odstającego brzuszka nie jest obżarstwo?Morwa, Katarzyna87 lubią tę wiadomość
Starania od 09.2011r.
sierpień 2014 - I operacja usunięcia mięśniaków,
14 c.s.
luty 2016 - II operacja usunięcia mięśniaków,
wrzesień 2016 - usuwamy polipa... -
Cieszę się bardzo bardzo
każdej życzę jakich głupich chochlików w głowie, które podpowiadają głupie i wyimaginowane problemy.
Zresztą wiecie, że trzymamy kciuki za każdą wiedźmę :*
Edit: Morwa idealna koszulka dla mnieJa bym jeszcze korektorem (żeby było widać) walnęła własny dodatkowy opis USG
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2015, 16:04
Emma80 lubi tę wiadomość
-
Katarzyna87 wrote:Cieszę się bardzo bardzo
każdej życzę jakich głupich chochlików w głowie, które podpowiadają głupie i wyimaginowane problemy.
Edit: Morwa idealna koszulka dla mnieJa bym jeszcze korektorem (żeby było widać) walnęła własny dodatkowy opis USG
Edit : A właśnie Kasia może pomyśl o tym aby wybrać się ze zdjęciem usg takim przerobionym przez Ciebie tam gdzie można koszulki z własnym nadrukiem zamawiać i zrób sobie taki projektzawsze będziesz mogła powiedzieć : dokładnie tak teraz wygląda nasze dziecko
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2015, 16:09
-
Ogólnie nie jestem fanką, choć nie neguję, tego typu ciuszków, gdzie jest namalowany bobas wystający czy jakieś bocianki
Wyczaiłam fajny zestaw na OLX, jak mi się uda go kupić, bo laska coś niezdecydowana to się pochwalę. Są w nim w ramach ceny (ok. 100 zł) 5 sukienek, z czego 2 na prawdę super, 7 tunik w czym 5 w moim stylu, 1 koszula - spoko i 2 pary spodni w tym jedne lnianeWydaje mi się, że za tą cenę spoko zakup, tylko laska musi się zgodzić na wysyłkę, bo chciałaby odbiór osobisty, a nie będę jechała 200km tylko po to, żeby wziąć ciuchy za stówkę.
-
nick nieaktualnyWy to martwicie się o ciążowe kg, ja za to ćwiczę ostro za Was
A ja mam pytanie do Was wiedźmy jak to jest, że ja od pół roku odczuwam ból owulacyjny z lewego jajnika, może być tak że czujemy lewy a owulacja np z prawego? Póki co nie byłam jeszcze na monitoringu żeby się upewnić, ale takie dylematy mi się nasuwają jak to jest. -
Katarzyna87 wrote:Cieszę się bardzo bardzo
To kupuj papier transferowy w papierniczym, drukuj na atramentówce i naprasuj na koszulkę.Będziesz miała unikalną.
Morwa lubi tę wiadomość
Starania od 09.2011r.
sierpień 2014 - I operacja usunięcia mięśniaków,
14 c.s.
luty 2016 - II operacja usunięcia mięśniaków,
wrzesień 2016 - usuwamy polipa... -
Morwa wrote:Zazdroszczę takiej wagi -toż to waga z mojego dzieciństwa! A tak na serio serio to ważę tyle bez ciąży , więc jak w ciąży będę to pewnie będę ładnym tluscioszkiem. Mam jeszcze czas by to zrzucić? W ciąży można ? Bo według Mar tez już jestem w ciąży ... OMG i co teraz ?
Pfff... Chciałabym tyle ważyć!