Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam w niedzielny poranek
Ja byłam wczoraj na urodzinach szwagierki na których była jej koleżanka, jak się okazało koleżanka ma termin porodu taki sam jak ja
A i udało nam się w końcu poznać faceta od szwagierki
Dziewczyna skończyła 38 lat i zakochała się jak nastolatka
-
Wiedźmuszki parszywie doświadzczone przez los- mam dylemat w związku z moim obecnym stanem.
Jestem przyzwyczajona do mocnych skurczy podczas działań Ridża. Biorę wtedy nospę i mam z bańki, albo zaciskam zęby i "myślę o Anglii". Bo nawet te mocne są do przeżycia, a ja mam dość wysoki próg bólu.
Ale Ridż poronny jest bólem takim, że wczoraj się z niego porzygałam.
I teraz zastanawiam się, czy brać nospę. Tylko ona powoduje, że skurcze łagodnieją, czy to nie sprawi, że oczyszczanie będzie trwało dłużej, albo bedzie mniej skuteczne? Paracetamol na ten ból nie pomaga, a innych przeciwbóli nie mogę.
Ciepła kąpiel i pytongowanie tylko podkręciły skurcze. A myślałam, że masaż i orgazm dobrze mi zrobią.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2015, 09:27
-
Ja na bolesne Ridże stosuję gorące termofory, są naprawdę skuteczne. Nieraz przeciwbólowe nic nie dawały, a termofor szybko przynosił ulgę.Starania od 09.2011r.
sierpień 2014 - I operacja usunięcia mięśniaków,
14 c.s.
luty 2016 - II operacja usunięcia mięśniaków,
wrzesień 2016 - usuwamy polipa... -
Witajcie moje Wiedźmy, stęskniłam się za wami.
Widzę, że się tu trochę pozmieniało... ale mam nadzieję, że niedługo wszstko wróci do starych porządków.
Wróciłam z Polski ;/ i tak mi tu teraz szaro i smutnochcę jeszcze raz!
Na usg nie poszłam bo stwierdziliśmy, że równie dobrze możemy poczekać do 9.06 na poznanie płci (będę miała piękny przedurodzinowy prezent).
Niestety nie nadrobię tych 50 stron więc wybaczcie.
Kacha jak tam po usg?Robimy drugiego Dziedzica
-
No mi zawsze pomagało ogrzewanie brzucha i nospa. Ale teraz ogrzewanie nie pomaga, dlatego pytam dziewczyn po poronieniu, czy nospa nie zatrzyma albo nie spowolni całej akcji
Nie pytałam o to lekarza, bo miałam wtedy tylko plamienia i zupełnie nie wiedziałam, czego się spodziewać.
To jest ból kilka razy mocniejszy niż ten, który towarzyszył mi przy najgorszych Ridzach, na noc wzięłam nospę, żeby w ogóle móc zasnąć i zadziałała, ale jednocześnie rano zobaczyłam, że bez skurczy pozbyłam się dużo mniej tkanek, niż wtedy, gdy bolało jak skurczybyk.
Kurde, bajzel na tym forum, w dziale o poronieniach laski gadają o zupie maryni, nawet nie ma gdzie zapytać, może na naszym bocianie poszukam odpowiedzi.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2015, 10:21
-
No i od 3 dni koszmarnie lecą mi włosy i z dnia na dzień połamały się wszystkie paznokcie.
Rozpadam się!
Zuuuu, zaczynają też znowu wychodzić ukryte gule szyjne... Ale to znaczy, że ciąża jest dla nas ratunkiem! Szybko, szybko- zachodzimy! -
nick nieaktualnyBasik122 wrote:Odrobina czy ty dzisiaj przypadkiem nie sikasz na patyka?
Zwei mi po zabiegu nospa pomagała, ale ja nie miałam aż takich bóli. -
Zwei mnie w szpitalu zlecili nospe i leki na bazie paracetamolu. Dodatkowo na bolesne miesiączki stosowalam sposób mojej babci czyli słoik.
Do słoika nalewalam bardzo ciepłej, wręcz gorącej wody, owijalam go ręcznikiem żeby nie parzyl. Kladlam się do łóżka z nospa Forte i sloikiem przy podbrzuszu (leżąc na boku).
Wiedzmamakota będzie dziewczynkaWiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2015, 10:53
zwei_kresken lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zwei, ja w spzitalu na ból brzucha nie dostawalam nic. dostalam pyralgine dopiero jak mialam goraczkę i dreszcze. Sama oceń czy po nospie brzydko mówiąc "leci z ciebie mniej", czy hamuje oczyszczanie.
mi sie akcaj oczyszcania zatrzymala na pewym etapie, mialam dwa podejscia z wywolywaniem tabletkammi, a i tak mialam zabieg, bo nie dało rady samo. Byl to wh OM 10tydz. Dalsze oczyszczanie po zabiegu trwało miesiąc, a dwa dni były takie bolesne jak opisujesz, spedzilam 2 godziny w wc bo takie wątroby ze mnie lecialy, ze najpotężniejsze podpaski nie dawały rady...
nie chciałam nikogo zgorszyć ani obrzydzić. sorkiWiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2015, 11:20
-
Katarzyna87 wrote:Dodatkowo na bolesne miesiączki stosowalam sposób mojej babci czyli słoik.
Do słoika nalewalam bardzo ciepłej, wręcz gorącej wody, owijalam go ręcznikiem żeby nie parzyl. Kladlam się do łóżka z nospa Forte i sloikiem przy podbrzuszu (leżąc na boku).
Czyli termofor.Słoik też dobry "z braku laku", ale termofor wygodniejszy i bezpieczniejszy.
A w okresach między-Ridżowych zimą robi fajne ciepełko pod kołderką jak się go położy w nogach.
Moja babcia opowiadała mi o wersji pokrywkowej.Metalowe pokrywki do garnków na gorącą blachę i jak się zagrzeją, to na brzuch (oczywiście okryte ręcznikiem).
Starania od 09.2011r.
sierpień 2014 - I operacja usunięcia mięśniaków,
14 c.s.
luty 2016 - II operacja usunięcia mięśniaków,
wrzesień 2016 - usuwamy polipa...