Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Katarzyna, rzeczywiście pterodaktyl jak nic, że też ja go wcześniej nie zobaczyłam..?
teraz na seks już za późno, ale może w następnej cionszy spróbuję nad wodą? żeby tylko się wykres nie zmienił w tyranozaura, bo one miały takie krótkie rączki.. fu!
Flp 4,6-7 -
myshka84 wrote:Katarzyna, rzeczywiście pterodaktyl jak nic, że też ja go wcześniej nie zobaczyłam..?
teraz na seks już za późno, ale może w następnej cionszy spróbuję nad wodą? żeby tylko się wykres nie zmienił w tyranozaura, bo one miały takie krótkie rączki.. fu!
Krótkie rączki ale może długiego pytonga ;pBlondik lubi tę wiadomość
-
uu.. o tym nie pomyślałam
no jakieś plusy musiał mieć. to już się tak nie boję
tak czy inaczej, niech któryś z tych prehistorycznych dziadów, tfu! gadów u mnie zadziała, bo coś kiepsko to widzę tym razem. no nic. 4 tygodnie ciąży umysłowej i zaczniemy od nowa. może wróżby dadzą radę, to ostatnia nadzieja!
Flp 4,6-7 -
myshka84 wrote:złota myśl na lodówkę
może to przemówi do rozumu mojemu pterodaktylowi.. zwłaszcza, że mieszkamy z moimi rodzicami
Uuuuuu... mieszkanie z rodzicami to złoooo. Nie można biegac nago po mieszkaniudotik, Matleena, Basik122 lubią tę wiadomość
-
trochę można - biegałam w poniedziałek
akurat ich nie było. mój M też biegał. tylko jakoś każde w inną stronę
ale owszem, to zło, dlatego budujemy domek. tylko nie chce rosnąć tak szybko jakbym chciała.. wolałabym biegać nago w swoim domu, zwłaszcza po - szkoda by było zachlapać rodzicom podłogę. a u siebie to inaczej.
Flp 4,6-7 -
Dzień dobry.
myshka84 wrote:wolałabym biegać nago w swoim domu, zwłaszcza po - szkoda by było zachlapać rodzicom podłogę. a u siebie to inaczej.
biegać nago po pytongowaniu?? przecie to bluźnierstwo, herezja no i w ogóle sodomia. to trzeba leżeć jak kłoda z korkiem żeby się nic nie zmarnowało! ginekolog Ci nie mówił?jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
Katarzyna87 wrote:Ja Wam powróżę ;p
Wróżba ważna do końca 2015, bo mam nadzieję, że do tego czasu wszystko mi się sprawdzi :*
Basik chłopak - 100%
Blondik dziewczyna
Dotik chłopak
Emilanka chłopak
Emma chłopak
Eva82 dziewczynka
Katarzyna87 dziewczyna - 100%
Lauda chłopak
Mar dziewczyna
Matleena dziewczyna
Odrobina dziewczyna
Morwa chłopak
Przyszła mama dziewczyna
Shibuya chłopak
Vuko chłopak
Wiedźma chłopak
Zuu vel Maczek chłopak
Zwei chłopak
Starałam się zachować kolejność alfabetyczną.
Aktualna sprawdzalność wróżby - 100% ;p
Mam nadzieję, że żadnej nie pominęłam, jeśli tak biję się w pierś i proszę o przypomnienie!
Zapisałam sobie listę na pulpicie i będę sprawdzała jak mi poszło wróżenie z kanapki z szynką ;p
Reklamacje prosimy kierować gołębiem pocztowym do Ridża!
Katarzyna, a dla mnie chłopiec czy dziewczynka?
-
Katarzyna, a dla mnie?
powróż mi pełć
no ja wiem, że leżeć jak kłoda, nawet ostatnio szukałam makreli odpowiedniej, ale nie znalazłam idealnej. a jak coś robić, to albo dobrze, albo wcale! o.
no i w końcu, ile można leżeć/wisieć? chleb mi się piekł, po 40min musiałam wstać
ps. a moi rodzice to chyba nie chcą wnuków, bo mają w salonie halogeny. i jak tu nogi wieszać?
Flp 4,6-7 -
nick nieaktualnyKatarzyna87 wrote:Ja Wam powróżę ;p
Wróżba ważna do końca 2015, bo mam nadzieję, że do tego czasu wszystko mi się sprawdzi :*
Basik chłopak - sprawdzalność 100%
Blondik dziewczyna
Dotik chłopak
Emilanka chłopak
Emma chłopak
Eva82 dziewczynka
Katarzyna87 dziewczyna - sprawdzalność 100%
Lauda chłopak
Mar dziewczyna
Matleena dziewczyna
Odrobina dziewczyna
Morwa chłopak
Przyszła mama dziewczyna
Shibuya chłopak
Summerka dziewczyna
Vuko chłopak
Wiedźma chłopak
Zuu vel Maczek chłopak
Zwei chłopak
Starałam się zachować kolejność alfabetyczną.
Aktualna sprawdzalność wróżby - 100% ;p
Mam nadzieję, że żadnej nie pominęłam, jeśli tak biję się w pierś i proszę o przypomnienie!
Zapisałam sobie listę na pulpicie i będę sprawdzała jak mi poszło wróżenie z kanapki z szynką ;p
Reklamacje prosimy kierować gołębiem pocztowym do Ridża!
A ja??? Co mi tam wywróżysz????