Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Testy owu mi sie skończyły, a kapryśna pani nie raczyła sie zjawić. Musze sobie na allegro kupic bo zbankrutuję
.
-
Morwa wrote:Wszystkiego najlepszego, cyklu owocnego i fasola zdrowego i silnego życzę :*:*:*
Tak obniżasz progi z temperatura dla Lady, że może na dniach wpadnie? Jak u Ciebie bagno?
Dzięki
Znalazłam dzisiaj kawałek glutka - miło, że wpadłMoże Lady wpadnie niedlugo
Byłby to wówczas super-krótki cykl, jak na moje standardy
-
Basik122 wrote:Melduję się po zwiedzaniu wrocławskiego zoo. Wartało jechać tyle kilosów a w ramach prezentu urodzinowego małż zabrał mnie jeszcze do pijalni czekolady na rynek i do Apartu
Afrykanarium zaliczone? -
Maczek wrote:A u nas dzisiaj roczek małżenski!
W związku z tym mamy zamiar skorzystać z tego, że jestem dopiero w drugim tygodniu cionszy i obezreć się sushi
Maczek lubi tę wiadomość
-
Basik122 wrote:Ja mam jeszcze chyba z 8 sztuk allegrowych patyków na zbyciu
-
Vuko wrote:Lauda ktos musi nie spac, aby spac mogl ktos hehe.
Basik, super,ze jestes zadowolona. Nam niestety nie udalo sie wyrwac w ten weekend, ale mysle,ze w lipcu na pewno pojedziemyMilego dnia Wiedzmy!
-
Lauda, u mnie tez nieprzespana noc. ledwo co na oczy widzę. chyba czas na kawę...cisnienie mi pewnie spada i to dosc szybko, bo az mi wiruje w głowie...
No i trochę się wczoraj przemeczylam przy sesji naszej siostrzenicy Hani, od schylania, kucania, bardzo bola mnie plecy.Dziś leżing.
-
Lauda, ja też dziś zaliczyłam bezsenną noc... po raz pierwszy nie wstałam rano z moim, żeby mu śniadanie do pracy zrobić, zasnęłam coś koło 2.30 a może i jeszcze dalej było... A teraz boli mnie ramię bo oczywiście spałam w nie takiej pozycji w jakiej powinnam
Do kroniki dziwnych snów: Pracowałam znowu w lumpeksie i jak się moja szefowa dowiedziała, że jestem w ciąży to zamknęła sklep a mi dała 15 funtów za cały miesiąc pracy razem z odprawą(?) a później chodziłam do takiego typowego amerykańskiego liceum, oczywiście z tym brzuchem
Dzień dobry Wiedźmy, oby dzień był lepszy niż nocRobimy drugiego Dziedzica
-
nick nieaktualnyZuu pytong rocznicowy zaliczony
?
Moje sny też są niczego sobie zawsze mi się jakieś głupoty śnią. Zazwyczaj skądś uciekam, zazwyczaj też w parze z jakimś przystojniakiem a to przed apokalipsą zombi, a to przed złymi ludźmi ewentualnie przed potworami.
A wczoraj mi się śniło że odbierałam koci poródA robiłam tak w zeszłym roku naprawdę bo towarzyszyłam mojej kotce która wtedy okociła pięć kociąt, po dwóch tygodniach potrąciło ją auto, a ja zostałam z tymi maluchami i karmiłam je najpierw strzykawką potem nauczyły się same pić i do dziś mam jednego z jej synów
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2015, 10:08
-
Ja kupuję dużo w lumpach, to ostatnie miejsce na ziemi gdzie można kupić kaszmirowy sweter, wełniany płaszcz czy jedwabną bluzkę bez wydawania połowy wypłaty. W sieciówkach za 150zł dostajesz sweter z akrylu, za kurtkę z plastiku imitującego skórę trzeba dać 200zł. Boję się tylko, że niedługo w lumpach będą tylko szmaty z Primarka
Ja od jakiegoś czasu kupuję tylko rzeczy z naturalnych włókien w klasycznych fasonach.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2015, 10:11