Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Maczek wrote:A ja czekam na bagno. To już jest ten moment, kiedy czuję, jakby miało być, a nie ma

Muszę sobie ACC kupić w poniedziałek.
Zwei, a cycki rozmiar większe też dostalaś w pakiecie do progesteronowego rzygania?
Cycki to kolejny etap, na razie rzyganko.
Matko, jaki dobry drink!
Edit: względów Alexis Colby-Carrington nie można sobie kupić!
Ani w poniedziałek, ani w żaden inny dzień 
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2015, 21:20
-
nick nieaktualny
-
Ble , ble ,ble przerzucam się na czystą bo drinki tak mi podniosły poziom cukru ,że zaraz wszystko zwrócę :p będzie trza zagryzać czymś i wąchać chlebek :p
Edit. .. Ridż się znudził moim towarzystwem albo nie wyrabia mojego picia... Chcąc nie chcąc dłużej go nie przetrzymam, podejrzewam iż jutro wyruszy w podróż i mnie porzuci na dobre . Będę bardzo za nim tęsknić , pisać listy i prosić jego rychły powrót. Proszę pozamykać drzwi i nie tylko . Jak nie będzie miał gdzie trafić to wróci do mnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2015, 23:26
-
Ja go nie chcę. Proga będę miała wysokiego skoro się dziś pohaftowałam, planuję wyszczać dwie kreski, Pan Kot się właśnie przytulił do brzucha i wygrzwaa na zagnieżdzenie,mrucząc. Moźe podrzucimy Ridža jakiemuś innemu wątkowi?Morwa wrote:Ble , ble ,ble przerzucam się na czystą bo drinki tak mi podniosły poziom cukru ,że zaraz wszystko zwrócę :p będzie trza zagryzać czymś i wąchać chlebek :p
Edit. .. Ridż się znudził moim towarzystwem albo nie wyrabia mojego picia... Chcąc nie chcąc dłużej go nie przetrzymam, podejrzewam iż jutro wyruszy w podróż i mnie porzuci na dobre . Będę bardzo za nim tęsknić , pisać listy i prosić jego rychły powrót. Proszę pozamykać drzwi i nie tylko . Jak nie będzie miał gdzie trafić to wróci do mnie
Japierdziu, ale drina zrobiłam. Małź pełza po ścianach, wydaje mi się że dzisiaj pytong nie trafi do celu... -
Ridż niech idzie do dyskotekowych panien
Oglądamy dramat wojenny. Slaby wstęp do seksu. Nawet po dużej dawce( jak na nas) alkoholu
PS; miała byc impreza na 666 -
Dzisiaj to poprawia szczegółyzwei_kresken wrote:Ja go nie chcę. Proga będę miała wysokiego skoro się dziś pohaftowałam, planuję wyszczać dwie kreski, Pan Kot się właśnie przytulił do brzucha i wygrzwaa na zagnieżdzenie,mrucząc. Moźe podrzucimy Ridža jakiemuś innemu wątkowi?
Japierdziu, ale drina zrobiłam. Małź pełza po ścianach, wydaje mi się że dzisiaj pytong nie trafi do celu...
. Chociaż jak pijany to może będziesz miała małego rudzielca
-
Witam się w nocy
Jak na prawdziwa matkę Polkę przystało, właśnie wróciliśmy do domu. Byliśmy w browarach tyskich pozwiedzać
każdy zwiedzający do biletu otrzymywał jedno lane, świeże piwo oraz pakiecik 3 ksiazecych na wynos...No i imprezka nam się przedłużyła :p Dobranocka Wiedźmy 
Edit: żeby nie było, ja nie piłam. Za to mąż uradowany
Edit2: Baronowa mamy dopiero 657, jeszcze 9 stron
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2015, 01:24
-
E tam, jeszcze niedziela

Edit: Jak tylko powiedziałam mężowi, ze warto podziałać to zasnął... To się chyba fuck up nazywa;).Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2015, 02:20
-
nick nieaktualny
-
Ale macie czuwanie Wiedzmuchy. Minionej nocy pobilam nieswiadomie rekord!
rano moj nie-malz wstal, bez slowa poszedl do kuchni, gmeral cos tam i przyniosl mi drina z parasolka i slomka do picia (tak naprawde to byla tylko woda z cytryna,ale wygladalo jak drinczek
) i mowi do mnie "Twoja nagroda za bicie rekordu w nocnym siuraniu. Uzupelnij plyny i idz sobie poogladac tv, zebym mogl sie wyspac
" hehehe
marzusiax, Blondik, zwei_kresken, Morwa, Maczek, Basik122, Matleena lubią tę wiadomość
-
Ja z kuzynka kiedys chodzilysmy pijane 3 dni majac tylko 0,5l wodki:-) sposob? Napoj energetyzujacy do drinka
wiem...wiem... siara watrobke ale daje do glowy
i oszczednosc alko. Tak to jet jak sklep z alko daleko a laskom sie pic chce
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2015, 09:35

Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
Po wczorajszych drinach siurałam jak w cionrzy, no ale truskawki tak mają. Jednak drinki z taką ilością cukru pochodzenia owocowego są zdradliwe, ścięło nas ostro po zaledwie dwóch, a wcale nie lałam wiecej alkoholu niż do mohito.
Dosyć tego rozrabiania w cionrzy, w końcu to czwarty tydzień
-
Tez kiedys zrobilismy sobie driny z koktajlem truskawkowym wlasnie i mnie scielo jak zawsze,czyli bardzo szybkozwei_kresken wrote:Po wczorajszych drinach siurałam jak w cionrzy, no ale truskawki tak mają. Jednak drinki z taką ilością cukru pochodzenia owocowego są zdradliwe, ścięło nas ostro po zaledwie dwóch, a wcale nie lałam wiecej alkoholu niż do mohito.
a luby to mial pozniej takiego kaca,ze hej i ho
ale i tak gorsze przezycia mial po zmieszaniu alkoholu z drinkiem energetycznym (raz tylko popelnil ten blad hehehe). Pierwsza dobe byl w zasadzie polprzytomny, a kolejna powtarzal "nigdy wiecej"
rzyganko bylo jak ta lala
a ja wtedy,po 2 godzinach snu" jechalam na kolokwium z resocjalizacji hahaha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2015, 09:30
-
U mnie tez zaraz 4. Muszę rzucić alkohol, zostaną same truskawkizwei_kresken wrote:Po wczorajszych drinach siurałam jak w cionrzy, no ale truskawki tak mają. Jednak drinki z taką ilością cukru pochodzenia owocowego są zdradliwe, ścięło nas ostro po zaledwie dwóch, a wcale nie lałam wiecej alkoholu niż do mohito.