Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Matleena - 666 to też zabobon ;p
Ja tam nie widzę różnicy między 666 a 665, jednakże mnie jakby co proszę klepać miejsce
Dzisiaj mam lenia giganta. Nie żebym chciała spać, ale nie chcę pracować ;p
Ogłaszam casting - kto chce pracować za mnie - praca idealna! Szukamy wakacji dla potencjalnych turystówzwei_kresken lubi tę wiadomość
-
Katarzyna87 wrote:Matleena - 666 to też zabobon ;p
Ja tam nie widzę różnicy między 666 a 665, jednakże mnie jakby co proszę klepać miejsce
Dzisiaj mam lenia giganta. Nie żebym chciała spać, ale nie chcę pracować ;p
Ogłaszam casting - kto chce pracować za mnie - praca idealna! Szukamy wakacji dla potencjalnych turystów
Ja lubię 666 ze względu na urodę graficzną, 999 też fajne, ale najładniejsze 888- ze względu na symetrię.
A jak Cię Matleena przeraża 666 jako liczba szatana, to proponuję 333- też ładna, a o połowę mniej straszna
Ja nie chcę szukać innym wakacji, ja chcę znaleźć wakacje sobie -
Dziewczyny, ale Was ciężko nadrobić
od wczoraj jestem na zwolnieniu z nakazem leżenia więc będę mieć więcej czasu na forum
miałam robić jagodzianki ale jak mus to mus
odrobinacheci lubi tę wiadomość
DAWID 03.09.2015 Nasz Cud
ZUZIA 12 tydz [*] 13.08.2016 Nasz Aniołek
BĄBELEK termin 11.10.2017rośniemy
Pessar w 27 tc- wytrzymaj -
WiedźmaMaKota wrote:Ja jak komuś pożyczałam kredki to zawsze były INACZEJ ja nie wiem dlaczego ludzie jakoś nie przywiązują do tego wagi, i banknoty w portfelu ułożone malejąco i "głowami" w tę samą stronę
W portfelu to mam miszmasz, ale w kasetce w pracy są idealnie poukładane
Dodałam se nowy suwaczek, a co! Teraz odliczam dodatkowo do mojego wolnego!!!WiedźmaMaKota, Basik122, odrobinacheci lubią tę wiadomość
-
Baronowa_83 wrote:Mam w domu pizze chipsy czekoladę ... I to mnie kiedyś zgubi;)
W okolicy otwarli dziś nowe delikatesy i mieli ćwiartki z kurczaka po 2,99 - a co ja zrobiłam - kupiłam 7 kg!! Zamrażarkę zamykałam z kopniakaZa nie długo będziemy gdakać
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
Basik122 wrote:mnie jakoś 666 nie przeraża liczba jak liczba
U mnie remont łazienki idzie pełną parą pierwsze płytki już sąale z tydzień roboty jeszcze pewnie będzie
Nie mogę się już doczekać efektu końcowego
u mnie remont pokoju dla młodego zaczęty - ale mąż pilnie musiał pojechać w delegacje, więc lipa straszna. Ale też nie mogę się doczekać efektu końcowego
WiedźmaMaKota wrote:Ja jak komuś pożyczałam kredki to zawsze były INACZEJ ja nie wiem dlaczego ludzie jakoś nie przywiązują do tego wagi, i banknoty w portfelu ułożone malejąco i "głowami" w tę samą stronę
banknoty malejąco - niekoniecznie, ale za to głowami w jedną stronę juz tak, zawsze jak wkładam to je przekręcam, żeby wszystko się zgadzałoBasik122 lubi tę wiadomość
-
My na razie nie możemy ruszać nic z remontem bo jest szansa, że w końcu nam wymienią mieszkanie... mam nadzieję bo już mnie czas goni, a nie lubię tkwić w takim zawieszeniu jak teraz.
Idę dokończyć zajebisty obiad dla mojego niemęża, tak dziś pisałyście z rana o pytongowaniu a u mnie już ponad tydzień nic... dziś już mu nie odpuszczę! Wlecę wieczoram zobaczyć czy nastała 666 ale chyba nie zrobicie tyle dzisiajRobimy drugiego Dziedzica
-
nick nieaktualny
-
Skoro dorośli faceci przywdziewają róż (różowa koszula, do tego różowiutki krawacik), to dzidziusiom tym bardziej wolno.
Chociaż mój mąż ma alergię na różowy (tylko w jego ubiorze) do tego stopnia, że nawet przy zamawianiu białej koszuli do ślubu zrobił akcję, bo według niego biel tkaniny wpadała w róż.Starania od 09.2011r.
sierpień 2014 - I operacja usunięcia mięśniaków,
14 c.s.
luty 2016 - II operacja usunięcia mięśniaków,
wrzesień 2016 - usuwamy polipa...