Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie znam norm tego labu bo robie tam proga po raz pierwszyMorwa wrote:A ja się nie doprosiłam norm i większych podpowiedzi , czy robisz w tym samym labie co norma jest do 50 :p ale co tam strzele 40.
-
Ja dziś też źle spałam, do tego o 4 rano w wc miałam nie miłe spotkanie z karalucham. Nie wiem czy to ze mnie taki syfiasz czy z kogoś ale spotkanie było traumatyczne :-[ To są uroki mieszkania w bloku

Zwei ja obstawiam 32
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2015, 09:02
-
Ooo to ja nie wiem czy nie zmienię zdania bo jak tam norma jest taka jak w większości labow, czyli dla fazy lutealnej od 1,7 do 27 ng /ml to nie mam szans na wygranązwei_kresken wrote:Nie znam norm tego labu bo robie tam proga po raz pierwszy

bo jak wtedy jak byłaś z Prysznicławem wymiotowala a byłaś lekko ponad normę to teraz byłabyś sporo ponad normę 
Jak normy będą jak powyżej napisałam to obstawiam o połowę mniej czyli 20:) -
Ciężko będzie mu to przekazać bo on myśli sobie ,że dzień kota jest codziennie tylko dzisiaj musi to święto dzielić z psami i tu mu właśnie nie po nosku :p mój kot to największy arystokrata jakiego dzieje historii zapiszą na swych kartach:pBlondik wrote:Dzień Kota jest chyba w marcu
powiedz mu, ze juz niedługo 
Blondik lubi tę wiadomość

i musiałam lecieć do kibla