Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Mój syn ma różową koszulkę i bluzę seria oczywiście typowo chłopięca ale jak się chce to można. Małż ma koszulę i krawat a ostatnio kupił polówkę i jest mu w niej bardzo do twarzy
Kiedyś w dawnych czasach to różowy był dla chłopców a niebieskidla dziewuszkuBlondik lubi tę wiadomość
-
A ja mam podobno wirusa na kompie (tak zdiagnozował mąż) i nie działa mi na nim internet. Grrrr....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2015, 21:25
Starania od 09.2011r.
sierpień 2014 - I operacja usunięcia mięśniaków,
14 c.s.
luty 2016 - II operacja usunięcia mięśniaków,
wrzesień 2016 - usuwamy polipa... -
Ech, no właśnie. Nie dałam rady dokończyć poprzedniej wiadomości, ani jej nawet edytować. Jak ja nie cierpię korzystać z tego forum na telefonie.
A chciałam Wam wkleić fajną fotkę z weekendu. Muszę poczekać na naprawę przez nadwornego mechanika komputerowego.Starania od 09.2011r.
sierpień 2014 - I operacja usunięcia mięśniaków,
14 c.s.
luty 2016 - II operacja usunięcia mięśniaków,
wrzesień 2016 - usuwamy polipa... -
Baronowa_83 wrote:No i taki mam plan na wieczór
-
Eva82 wrote:Też miałam cichą nadzieję, że może to ten cykl. Będę mogła pić wińsko miesiąc dłużej
-
Lauda, kciukasy!
Po pracy idę na na Proga. Ogłaszam więc konkurs na wytypowanie jego wysokości. Wasze strzały zbieram do 19tej, po 20tej ogłoszenie wyników. Nagrodą za najbliższe trafienie jest tytuł Wiedźmy Miesiąca oraz okolocznościowy obrazek
Żeby Wam pomóc [albo namieszać...] - poprzednio było ponad 50, co skutkowało mdłościami i rzygankiem jeszcze przed 9dpo. Teraz rzygłam tylko raz i od tamtego momentu czuję się super, nie mdli mnie, cycki nie bolą, na moje oko będzie niższy niż ostatnio. Także strzelajcie!odrobinacheci, lauda. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny