Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
zwei_kresken wrote:Kacha, sorrry, nie zauważyłam tego jakże ważkiego pytania!
To są na 100% klipsy.
Moja mama miała podobne- w sensie były dość neutralne, jakieś tam kryształki [a raczej kryształy, jak to w latach 80] a u góry była taka jakby żabka, którą można było dopiąć jakiś kawałek materiału, żeby pasowały do kreacji. Taka Ameryka!
Przyniesiesz mi je na party? Doczepię sobie do nich jakąś wstążkę ;p
Zwei - moja koleżanka namiętnie nosi klipsy choć nie takie jak w latach 80tych...poczekaj jeszcze z dwa lata i będą modne -
Bo teraz nagminne jest przekłuwanie uszu. Poza tym, kiedyś kolczyki były tylko ze szlachetnych metali, a teraz pełno sztucznych. I może dlatego właśnie.
Innym powodem może być to, że nie znalazł się jeszcze super odkrywczy spec stylista, co wyciągnąłby z dna komody klipsów i nie obwieścił światu wielki come back!Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2015, 17:34
-
nick nieaktualnyzwei_kresken wrote:No dobra, to teraz poważna dyskusja z rozkminą- dlaczego z lat 80tych tyle rzeczy wróciło do mody, a klipsy nie? Hę?
Wrócą w odpowiednim momencie i zrobią takie wooooow, że wszystkim spadną buty (tak jak Ridżowi)
lauda., zwei_kresken, przyszła mama:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyzuzzi wrote:Bo mu zmarzną haluksy, jak będzie do mnie dreptał po tym śniegu...
Zuzi jakim śniegu toż wszystko dziś ten cholerny wiatr wywiał.
Jak tak dalej będzie wiało, to mi Ridża wywieje i wtedy nie ważne czy ma buty czy nie
Blondik lubi tę wiadomość
-
i Eva i Lauda maja fajne wykresy;)
dziewczyny, nie wiem czy juz się Wam chwaliłam;) zapraszam na nasza stronkę www.sesjedzieci.pl;)
tutaj ostatnie nasze zjęcie a fb
https://www.facebook.com/174770452598198/photos/a.201340086607901.48744.174770452598198/765624500179454/?type=1&theater
i jak tu się nie dołować pracując w przedszkolu i robiąc zdjęcia takim słodziakom;(Katarzyna87 lubi tę wiadomość
-
Nigdzie się stąd nie wybieram. Tym bardziej bez Ciebie i bez Zwei
Umowa? Aleeee, aleee...
http://www.iv.pl/images/91636932518486328986.jpg
Katarzyna87 wrote:No Lauda ma taki skok, że musi być zielono groszkowo
Ino se pamiętaj...masz mnie nie zostawiać tutaj ;Pzwei_kresken, Katarzyna87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja tak po cichu siedzę i czekam na Ridża co by nie zapeszyć przy moim jednym być może drożnym albo i niedrożnym jajowodzie
No ale ja mi 4 ginów monitorowało ten cykl to może coś z tego będzie Tylko którego to będzie zasługa???zwei_kresken, lauda. lubią tę wiadomość
-
Eva82 wrote:Ja tak po cichu siedzę i czekam na Ridża co by nie zapeszyć przy moim jednym być może drożnym albo i niedrożnym jajowodzie
No ale ja mi 4 ginów monitorowało ten cykl to może coś z tego będzie Tylko którego to będzie zasługa???
No jak to? Tego najważniejszego! Dr Dżordża Pytonga!
Eva82 lubi tę wiadomość