Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Eva82 wrote:Zwei to 14 dc, na co Ty chcesz czekać? Szykuj się do pytongowania Nie zawsze będziesz miał studniówkę
Ding Dong
Kto tam?
Owulka
No sorry, ale ostatnia studniówa nie wyszła
Ej, laski, a ciałko żółte to do którego dnia po owulce jest widoczne?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2015, 16:47
-
lauda. wrote:po owulce pojawia się w ciągu 1-2 dni, a 7 do 14 dni jest widoczne, zależy od długości cyklu.
Bo gin mi kazał pokazać co mam między nogami pod koniec stycznia. To może pokażę mu ciałko żółte?
lauda., Blondik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWiecie co, dostałam dziś propozycje nie do odrzucenia. Był u nas ksiądz po kolędzie i powiedział, że mogę się do niego zgłosić ze wszystkimi problemami. Trochę mnie rozśmieszył. Już widzę, jak biegnę i opowiadam o temperaturach, Ridżu, śluzie, dongach, inozytolu, usg, zastrzykach, zabiegach, operacjach i innych tego typu sprawach. No chyba by mnie pogonił i jeszcze na drzwiach przykleił kartkę - tej pani nie obsługujemy
zwei_kresken, lauda., Katarzyna87, Blondik, przyszła mama:) lubią tę wiadomość
-
Mieliśmy nauki z babeczką tak obytą w tym temacie, że spokojnie Amelcia mogłabyś się z nią dogadać
Na naukach mówiła (w salce kościelnej), że ona jest przeciwna antykoncepcji, "ale jak już musicie to zakładajcie kondoma" wzrok w stronę obrazu Jezusa "Sorry Boziu, ale to jest lepsze" :pMaczek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
lauda. wrote:Chciałabym zobaczyć jego minę, jak opowiadasz o naturalnym źródle inozytolu...
BTW - księża się też różni zdarzają, może ten akurat nie uciekłby z krzykiem tylko okazał się równym facetem...
Znam jednego takiego ksiedza, co uciekł.
Z moją kumpelą do Irlandii
Szatan się mną interesuje...
lauda., Amelcia, Katarzyna87, Blondik, Emma80 lubią tę wiadomość
-
zwei_kresken wrote:Znam jednego takiego ksiedza, co uciekł.
Z moją kumpelą do Irlandii
Szatan się mną interesuje...
Jeśli masz 666 lajków na ovufriend - to wiedz, że coś się dzieje!!!
http://www.iv.pl/images/61006176520467743992.jpgzwei_kresken, Amelcia, Marribell, Eva82, Blondik, Emma80, przyszła mama:) lubią tę wiadomość
-
lauda. wrote:Jeśli masz 666 lajków na ovufriend - to wiedz, że coś się dzieje!!!
http://www.iv.pl/images/61006176520467743992.jpg
wymiękłam hahahahahahahaha błeheheheheDAWID 03.09.2015 Nasz Cud
ZUZIA 12 tydz [*] 13.08.2016 Nasz Aniołek
BĄBELEK termin 11.10.2017 rośniemy
Pessar w 27 tc- wytrzymaj -
Katarzyna87 wrote:
EDIT: łaaa czy ktoś widział gdzieś takie kolczyki? Muszę je mieć!!!
Kacha, sorrry, nie zauważyłam tego jakże ważkiego pytania!
To są na 100% klipsy.
Moja mama miała podobne- w sensie były dość neutralne, jakieś tam kryształki [a raczej kryształy, jak to w latach 80] a u góry była taka jakby żabka, którą można było dopiąć jakiś kawałek materiału, żeby pasowały do kreacji. Taka Ameryka!lauda. lubi tę wiadomość
-
Tak, tak, potwierdzam: klipsy. Moja mama również lubowała się w tego typu ozdobach i nosiła namiętnie. Może nie taki odjazd jak alexis, ale wiadomo: alexis jest tylko jedna.
zwei_kresken wrote:Kacha, sorrry, nie zauważyłam tego jakże ważkiego pytania!
To są na 100% klipsy.
Moja mama miała podobne- w sensie były dość neutralne, jakieś tam kryształki [a raczej kryształy, jak to w latach 80] a u góry była taka jakby żabka, którą można było dopiąć jakiś kawałek materiału, żeby pasowały do kreacji. Taka Ameryka! -
lauda. wrote:Tak, tak, potwierdzam: klipsy. Moja mama również lubowała się w tego typu ozdobach i nosiła namiętnie. Może nie taki odjazd jak alexis, ale wiadomo: alexis jest tylko jedna.
No dobra, to teraz poważna dyskusja z rozkminą- dlaczego z lat 80tych tyle rzeczy wróciło do mody, a klipsy nie? Hę?