Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
ha ha ha dziołchy co poradzić, dziś na bank owu, a mój małż jest w podłym nastroju przez pracę i nie ma chęci serduchować udało mi się go wykorzystać jedynie nad ranem i przez to nie zmierzyłam tempki hehe coś za coś. Ja to mam szczęście, zawsze jak mam płodne to on ma zapier..ol w pracy i "trudne sprawy".
Ps wczoraj wieczorem zważyłam się winem z Biedry i to był zły pomysł bo było paskudne...całą noc latałam do kuchni pić i miałam uczucie w ustach jakbym jadła padline bleeeeee....DAWID 03.09.2015 Nasz Cud
ZUZIA 12 tydz [*] 13.08.2016 Nasz Aniołek
BĄBELEK termin 11.10.2017 rośniemy
Pessar w 27 tc- wytrzymaj -
Wiedźmuszki moje!
Mój organizm od odstawienia tabsów nie był jeszcze nigdy tak blisko owulki- w sensie jeszcze nigdy nie miałam tak mocnej bladej kreski Chwała metforminie i Dongowi, może wreszcie po raz pierwszy od sierpnia będzie co pytongować
Brakuje jej jeszcze drugie tyle intensywności do pobicia głównej, ale uwierzcie mi, ja zawsze miałam cień cienia, albo nie widzialam jej w ogóle.
Taraaaaaaa
Oszczany papierek powędrował do pudełka...
lauda., Maczek, Blondik, mar lubią tę wiadomość
-
zwei_kresken wrote:Wiedźmuszki moje!
Mój organizm od odstawienia tabsów nie był jeszcze nigdy tak blisko owulki- w sensie jeszcze nigdy nie miałam tak mocnej bladej kreski Chwała metforminie i Dongowi, może wreszcie po raz pierwszy od sierpnia będzie co pytongować
Brakuje jej jeszcze drugie tyle intensywności do pobicia głównej, ale uwierzcie mi, ja zawsze miałam cień cienia, albo nie widzialam jej w ogóle.
Taraaaaaaa
U mnie tak wygląda pozytyw :*zwei_kresken lubi tę wiadomość
-
Katarzyna87 wrote:U mnie tak wygląda pozytyw :*
No co Tyyyyy?
Dobrze, że je zbieram, takie oszzczane, to sobie wybiorę najmocniejszy i zaznaczę jako "+"
Ino libido mam najgorsze od odstawienia tabsów... Hmm...
-
Serio serio! Kiedyś się naczytałam na forum, ze testowa ma być mocniejsza i wywalałam je. W następnym cyklu zaczęłam je zbierać do woreczka (po wysuszeniu żeby nie zapleśniały - fuuj ;p) i zauważyłam, że taka moja natura jest
W tym cyklu tak jak Twój wyglądał ten mój najmocniejszy, następnego dnia bladzioch już był
Tak w ogóle to chciałabym oznajmić wszem i wobec - nie lubię dni płodnych!
Tak tak wiem, seks jak mamy na to ochotę, ale kurde zazwyczaj w płodne ja nie mam ochoty, mąż też i dupa. Nie żebym się zmuszała, ale muszę się zdyscyplinować;p Do tego robienie testów, czekanie czy OF łaskawie wyznaczy owulkę, mierzenie tempki - kurwica bierze.
Od paru dni mierzę tempkę o 9:00 jak wstaję i odejmuję 0.1 (parę razy mierzyłam celowo dwa razy i między 8:00 a 9:00 zmienia mi się prawie równo o ten jeden stopień). Walić to, teraz i tak pozostało czekać na Ridża (ale nie chcę tego z gołymi stopami!! Ridżu jak chcesz do mnie przychodzić UBIERZ BUTY! -
Pójdziecie sikać w tym samym momencie? Ja pewnie będę nerwowo sprawdzać Was na ovu w telefonie pod biurkiem Na pewno nie będę tak szlona, żeby odpalić forum na kompie u nowego pracodawcy
lauda. lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
przyszła mama:) wrote:do mnie przyjdzie ridż jutro, już sterczy za zakrętem, dziada widzę nie mogę powstrzymać, szczerzy zęby...odzieję go ubiorę i oddam komu trzeba:)!!
czyli w odwłoczy sweter wskoczę pierwsza
Ridżu też wdzieje sweter
przyszła mama:) lubi tę wiadomość
-
zwei_kresken wrote:Pójdziecie sikać w tym samym momencie? Ja pewnie będę nerwowo sprawdzać Was na ovu w telefonie pod biurkiem Na pewno nie będę tak szlona, żeby odpalić forum na kompie u nowego pracodawcy
A jak! Będziemy w stałym kontakcie! Na telefonie ;p
Na Twoim miejscu wytłumaczyłabym pracodawcy, że są rzeczy ważne i ważniejsze! -
Ofsiur i ofkors że w tym samym momencie. Jak za czasów szkolnych: najpierw ja ją "potrzymam" w wc, a później ona mnie
zwei_kresken wrote:Pójdziecie sikać w tym samym momencie? Ja pewnie będę nerwowo sprawdzać Was na ovu w telefonie pod biurkiem Na pewno nie będę tak szlona, żeby odpalić forum na kompie u nowego pracodawcyWiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2015, 14:58
Katarzyna87, zwei_kresken lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
P.S. Nadal szukam kiecki... Ale chyba pozostanę przy poniższym stroju z dwoma piórami: jedno na głowie, a drugie wsadzę sobie w dupkę zamiast palca (no bo nie wypada raczej z palcem na imprezie)
http://www.iv.pl/images/41632394584609897132.jpgzwei_kresken, Eva82 lubią tę wiadomość
-
Niskie libido w dni płodne? No co Wy? Mnie to wtedy tak nosi, że po ścianach chodzę i mogłabym męża radośnie wykorzystywać kilka razy dziennie Jeszcze jak mam dużo bagna, to jest spoko poślizg i można robić maratony bez otarć, łiiiiii!
Plamię. Ridżu, zlituj się i się zdecyduj wreszcie
-
No właśnie tak jak pisała Kasia, u mnie też to był już pozytyw i z tego powodu możemy popatrzeć jeszcze raz na moje oszczane papierki
http://www.iv.pl/images/28333387465891631439.jpg
zwei_kresken wrote:Wiedźmuszki moje!
Taraaaaaaa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2015, 16:31
zwei_kresken, Katarzyna87 lubią tę wiadomość
-
lauda. wrote:No właśnie tak jak pisała Kasia, u mnie też to był już pozytyw i z tego powodu możemy popatrzeć jeszcze raz na moje oszczane papierki
http://www.iv.pl/images/44282178744132362831.jpg
Ale ja nie jestem jeszcze gotowa na owulację! Mój krem z progesteronem jeszcze nie przyszedł! Miało być ovu-party 15tego!
Ja mam długie cykle, zwykle 37 dni! Owulacja nie wcześniej jak 20-21! Aaaaaaaa! Czyzby aż tak mi się polepszyło? Dong?
Aaaaaaa!lauda., Katarzyna87 lubią tę wiadomość