Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
przyszła mama:) wrote:
choć jak chodziłam na monitoringi to zawsze mierzył grubośc endometrium i zawsze było ładne ...ale to ma coś wspólnego z tym że ma yć ładne czy brzydkie? jakas ciemna jestem
zwei - uuu, szatan się mną zainteresował w połowie, mam nadzieję że to dobrze wróżyyyy! a o męża się spytałam bo właśnie kumpela mi napisała, że jakaś spora kraksa w gdańsku była a Ty tak piszesz, że nie wraca - świat jest mały, lepiej się upewnić dobrze, że wrócił
-
Mam takie same dane podawane na ovu friend i na telefonie w aplikacji ovu view (przydaje się jak jestem gdzieś na wyjeździe, zaznaczam, a potem przepisuję tutaj), ale nie o tym chciałam...
więc mam wszystko to samo podane. Of podaje, że Alexis była 2grudnia, a Ov, że wpadła 31.12.
Jak Wy myślicie? -
nick nieaktualny
-
przyszła mama:) wrote:Mój miesniak niby nie duży1,4 cm na 7 mm...ale dałaś mi do myślenia mar...jutro dzwonie do mojego znachora musze go pouczyć dziada jednego żeby człowiek musiał się uczyć i leczyć na of
Katarzyna87 - jak na moj nos to 2 grudnia Alexis Cię odwiedziłaKatarzyna87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny jesteście boskie!
Podczytuje Was od początku, taki antydepresyjny wątek, po prostu super
Na ovu w sumie tylko do Was przychodzę, żeby się odstresować
A i czytam też z ciekawością bo PCOS ze mną też pogrywazwei_kresken, Maczek, Blondik, Katarzyna87 lubią tę wiadomość
-
Natka098 wrote:Dziewczyny jesteście boskie!
Podczytuje Was od początku, taki antydepresyjny wątek, po prostu super
Na ovu w sumie tylko do Was przychodzę, żeby się odstresować
A i czytam też z ciekawością bo PCOS ze mną też pogrywa
Natka, chcemy mieć najwyższy odsetek ciąż wśród czytelniczek ze wszystkich wątków na ovu, chcemy udowodnić, że luz w dupie naprawdę działa Jak tylko przyjdzie Ci coś głupiego i niedorzecznego do głowy, to wiesz, gdzie to napisać
Polecamy sięNatka098, lauda., Blondik lubią tę wiadomość
-
Katarzyna87 wrote:Mam takie same dane podawane na ovu friend i na telefonie w aplikacji ovu view (przydaje się jak jestem gdzieś na wyjeździe, zaznaczam, a potem przepisuję tutaj), ale nie o tym chciałam...
więc mam wszystko to samo podane. Of podaje, że Alexis była 2grudnia, a Ov, że wpadła 31.12.
Jak Wy myślicie?
Ja się nie znam na Alexisach to się nie wypowiem
Jeśli się uda z Dongiem, to będzie to moja pierwsza owulacja od nastu lat. Party powinno być pod wezwaniem Madonny- Like a Virgin, Alexis for the very first timeeeeeeee
lauda., mar, Katarzyna87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Natka098 wrote:Poprosiłabym o wróżbę, ale jeszcze mało kropków, bo Ridż u mnie jest, tak trochę jest i trochę go nie ma, przychodzi i wychodzi, potem znów wraca, zero szacunku, bardzo niestały jest w stosunku do mnie, a ja tak mu się daje
Na razie marnie, bo masz zwykłego radzieckiego satelitę, który sprawdza, czy Ridż sobie już poszedł. W okolicach Alexis przyjrzymy się ponownie wykresowi celem aktualizacji wróżby. Tymczasem udaję się na pytongowanie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2015, 23:34
Natka098 lubi tę wiadomość
-
Oda do Ridża
Ridżu, mój miły
Czemu nie nadchodzisz?
Czy brak ci siły?
Czy w śniegu gdzieś brodzisz?
Nadejdź już,
czekam z utęsknieniem!
Wypchaj się takim
kiepskawym plamieniem.
Chcę tu mieć zalew
morza czerwonego
żeby za tydzień iść
do lekarza wyczekanego!
zwei_kresken, Natka098, lauda., Amelcia, przyszła mama:), mar, Katarzyna87 lubią tę wiadomość
-
Ridżu, chwyć te rakiety!
Dzięki nim nie zapadniesz się we śniegu i Zuzzi będzie mogła za tydzień iść do swojego paprochtechnologa!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2015, 23:49
przyszła mama:) lubi tę wiadomość
-
zwei_kresken wrote:Ridżu, chwyć te rakiety!
Dzięki nim nie zapadniesz się we śniegu i Zuzzi będzie mogła za tydzień iść do swojego paprochtechnologa!
Na razie to raczej przydałaby mu się szczelna peleryna przeciwdeszczowa.
I tak pójdę Tylko jak się tu badać albo dawać molestować głowicą USG z takim Ridżem? No mało przyjemnie.zwei_kresken lubi tę wiadomość
-
Monsz mi się gdzieś zapodział w odmętach łazienki... Mam nadzieję, że szykuje sobie jakąś fikuśną fryzurkę na pytongowanie
zuzzi wrote:Na razie to raczej przydałaby mu się szczelna peleryna przeciwdeszczowa.
I tak pójdę Tylko jak się tu badać albo dawać molestować głowicą USG z takim Ridżem? No mało przyjemnie.
Ridżu! Chwyć to canoe! Niech pomoże ci dotrzeć do Zuzzi na czas poprzez rwące potoki styczniowe!
Maczek lubi tę wiadomość
-
Myślę, że Alexis sama wybiera sobie porę przyjścia nie sugerując się OF i OV. Dużej różnicy nie ma pomiędzy datami ustalonymi przez Ovu, ale jak dla mnie, to ona przyszła 01. 01. wraz z Nowym Rokiem.
Katarzyna87 wrote:Mam takie same dane podawane na ovu friend i na telefonie w aplikacji ovu view (przydaje się jak jestem gdzieś na wyjeździe, zaznaczam, a potem przepisuję tutaj), ale nie o tym chciałam...
Jak Wy myślicie? -
Jeju ale zawirowania pogodowe... zima mogłaby sobie już darować i najlepiej niech zabierze tego Ridża niewiernego razem ze sobą aż do przyszłego stycznia U mnie dziś będzie %%% bo teściu robi imieniny ale ja chyba sobie daruję picie.. tylko jakiej wymówki użyć wkurza mnie jak mi ciągle trują, że mamy robić bejbi. Nie chce dać im świadomości, że się strasznie staramy, choć pewnie słyszą bo mieszkają piętro niżej :)hahahaha
zwei_kresken, lauda., Maczek lubią tę wiadomość
DAWID 03.09.2015 Nasz Cud
ZUZIA 12 tydz [*] 13.08.2016 Nasz Aniołek
BĄBELEK termin 11.10.2017 rośniemy
Pessar w 27 tc- wytrzymaj