Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć laseczki, pytanko mam u której teraz jest Ridżu? Coś mnke zarzyna i zarzyna od rana wiec się szykuje na niego, juz wzięłam ketonal... chyba za szybko, wpadam w paranoję ale moje spotkania z Ridzem są baaardzo bolesne, przypominają sztorm - hej to może do mnie przychodzi Storn ?
Eva82 lubi tę wiadomość
-
mar wrote:Cześć laseczki, pytanko mam u której teraz jest Ridżu? Coś mnke zarzyna i zarzyna od rana wiec się szykuje na niego, juz wzięłam ketonal... chyba za szybko, wpadam w paranoję ale moje spotkania z Ridzem są baaardzo bolesne, przypominają sztorm - hej to może do mnie przychodzi Storn ?DAWID 03.09.2015 Nasz Cud
ZUZIA 12 tydz [*] 13.08.2016 Nasz Aniołek
BĄBELEK termin 11.10.2017 rośniemy
Pessar w 27 tc- wytrzymaj -
lauda. wrote:A u mnie zapowiada się party wszechczasów. Nie dość, że robimy sobie 15 bibę na wątku, to tego samego dnia mój ukochany dziadek kończy 80 lat! Dżamp, że ho ho...
Kochana zaproś dziadka na Nasze party Może pogoni Ridża
mar, lauda., zwei_kresken lubią tę wiadomość
-
Ejjj ale to wątek terapeutyczny! Luz i paluszek w dupce, uda się.
Wiem jak to jest patrzeć na dziewczyny znajome i nieznajome, które chodzą z brzuchami, ale uwierz mi, że rozpaczając i smucąc się będzie jeszcze trudniej.
Jesteśmy tu po to by się podtrzymywac na duchu i wspierać, a nie zasmucać. Głowa do góry, a słonko niech się uśmiechnie.
http://www.iv.pl/images/50319142789138019083.gif
Blondik wrote:bo się znowu nie udało zaciążyć;(zwei_kresken lubi tę wiadomość
-
Oooo nawet nie wiesz jaki mój dziadziulek jest żywotny i bitny...
Dawno, dawno temu, jak byłam u niego na ferie zimowe, na sąsiada działce wyślizgalimy lodowisko. Chłopcy wymachiwali kijami i jeden przez przypadek strzelił mnie w oko (noo koło oka - krwi pełno, krzyk i panika). Następnego dnia rano lodowisko było porąbane siekierą. Zgadnij kto?
Katarzyna87 wrote:Kochana zaproś dziadka na Nasze party Może pogoni RidżaWiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2015, 10:54
Blondik, Katarzyna87, zwei_kresken lubią tę wiadomość
-
lauda. wrote:Oooo nawet nie wiesz jaki mój dziadziulek jest żywotny i bitny...
Dawno, dawno temu, jak byłam u niego na ferie zimowe, na sąsiada działce wyślizgalimy lodowisko. Chłopcy wymachiwali kijami i jeden przez przypadek strzelił mnie w oko (noo koło oka - krwi pełno, krzyk i panika). Następnego dnia rano lodowisko było porąbane siekierą. Zgadnij kto?
No to teraz już musisz dziadka wziąć Odpuszczamy mu ciuchy z Dynastii, ale niech tą siekierę bierze na Ridża ;plauda., zwei_kresken lubią tę wiadomość
-
Alexis do mnie wydzwania. Kurde, ona nie chce czekać na 15tego chyba, mam dziś dwie równoważne kreski. Może jutro będzie jeszcze mocniejsza? Nie zaznaczam nic.
Szukam ładnych, złotych nakrętek. A najlepiej- różowe złoto.
Ktoś? Coś?Blondik lubi tę wiadomość
-
Proszzzzzzz
http://www.iv.pl/images/97212297752862274081_thumb.jpg
http://www.iv.pl/images/90946472725856861366_thumb.jpg
zwei_kresken wrote:Alexis do mnie wydzwania. Kurde, ona nie chce czekać na 15tego chyba, mam dziś dwie równoważne kreski. Może jutro będzie jeszcze mocniejsza? Nie zaznaczam nic.
Szukam ładnych, złotych nakrętek. A najlepiej- różowe złoto.
Ktoś? Coś?Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2015, 11:36
-
Katarzyna87 wrote:Zwei nie czekaj na 15 z Aleksis przyjmij ją z rozłożonymi nogami...a imprezka i tak będzie
Nie, no czekać nie będę
Przypomniałam sobie, że przecież miałam zrobić progesteron po owulce, żeby sprawdzić, jaki mam poziom. To nie będę się jeszcze w tym cyklu kiziać kremem, chyba że po badaniu, żeby PMS mnie nie zabił...
-
A może Ty wcale PMS nie doczekasz... Czego sobie, Katarzynie i Tobie nade wszystko życzę
zwei_kresken wrote:Nie, no czekać nie będę
Przypomniałam sobie, że przecież miałam zrobić progesteron po owulce, żeby sprawdzić, jaki mam poziom. To nie będę się jeszcze w tym cyklu kiziać kremem, chyba że po badaniu, żeby PMS mnie nie zabił...Katarzyna87 lubi tę wiadomość