Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Słuchajcie Laski. Pod moim wykresem wieje nudą i tęczą. Trzeba coś z tym zrobić. Nawklejajcie mi najgłupsze i najbardziej niedorzeczne gify w skali całego internetu. Będę dźwięczna
lauda. lubi tę wiadomość
-
Maczek wrote:Ciężko stwierdzić - śpi i ma zamknięte oczka. Marka patyka nazywa się Nordtest. To może to jednak będzie jakiś mały Norweg?
-
zwei_kresken wrote:Ale ja na przykład kocham koreańskie żarcie- Zuuu, czy Twój syn Kim przygotuje mi kimchi???
Rozwaliłaś mnie krakersem
To jest takie coś w rodzaju orientalnego bigosu z kiszonej kapusty, z dodatkiem kiszonego ogóra?
Pewnie będzie miał ten przepis we krwi. Zapytam, jak zacznie gadac. Na razie niestety musisz poczekać. W 3. tygodniu cionszy żadne dziecko jeszcze nie umie gotować.
-
lauda. wrote:Yousee, ktoś wyszedł naprzeciw naszym wymaganiom i można zakupić sobie takie cudo
Edit: Aha i cena takiego wynalazku, to raptem bagatela ok. 60 tyś.
http://iv.pl/images/01589143622223569407.png"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
zawsze mogę później dorabiać i wypożyczać ale tylko na usg brzucha, tarczycy, dowcipne używanie muszę tylko dla siebie zostawić"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
Księga Hioba -
zwei_kresken wrote:Słuchajcie Laski. Pod moim wykresem wieje nudą i tęczą. Trzeba coś z tym zrobić. Nawklejajcie mi najgłupsze i najbardziej niedorzeczne gify w skali całego internetu. Będę dźwięczna
nie rzygaj tęczą, ale chciałabym taki... oby rósł dalej!"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
Księga Hioba -
No u mnie ostatnio takie wykresy to norma. Miłe to, ale jak było nowością po 99dniowych cyklach, to bardziej cieszyło
W poniedziałek idę na proga i witaminę D.
Dzisiaj byłam jedną z dwóch lasek w ciąży na siłce. Ja w moim 3 tygodniu i zgrabna laska w na oko 5 miesiącu. Nie brała za dużo żelastwa, ćwiczyła lajtowo, ale ćwiczyła
Blacimirowi się chyba podobało, potem zjedliśmy jajeczniczkę z 3 jajChłopak lubi białeczko. Prysznicława ciągnęło raczej do węgli, zwłaszcza białej mąki...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2015, 21:47
Yousee lubi tę wiadomość
-
-masz kredyt? Pewnie sie budujesz albo remont?
-nie robie sobie codziennie usg pecherza, zoladka itp
Jak by tak dojsc do wspawy to mozna by cos na boku skrobav. ''Usg obwoźne" z racji ze u klijenta w domu to 100zl od narzadukurde ale to pewnie trzeba by bylo firme zarejestrowac, zus, podatek itp
Yousee lubi tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
zwei_kresken wrote:Słuchajcie Laski. Pod moim wykresem wieje nudą i tęczą. Trzeba coś z tym zrobić. Nawklejajcie mi najgłupsze i najbardziej niedorzeczne gify w skali całego internetu. Będę dźwięczna
Edit : i z tęczą :p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2015, 22:32
stacey lubi tę wiadomość
-
Morwa wrote:A porada dnia , o której piszesz była taka :
Porada dnia
Kobiety przyjmujące co najmniej 40mg żelaza dziennie, mają większą szanse na zajście w ciążę. Żelazo jest niezbędne do prawidłowego funkcjonowania komórki jajowej i chroni przed niepłodnością owulacyjną. Zadbaj zatem o odpowiedni jego poziom w organizmie. Wybieraj warzywa i owoce bogate w żelazo (buraki, szpinak, pestki dyni, suszone morele, botwinkę, rośliny strączkowe). Żelazo zawarte w mięsie, choć bardzo dobrze przyswajalne, zawiera inny rodzaj żelaza, nie wpływający na płodność.
No więc właśnie, żelazo z mięsa nie ma takiego pozytywnego wpływu na płodność, jak to z roślin, a o to nam przecież chodzi.Starania od 09.2011r.
sierpień 2014 - I operacja usunięcia mięśniaków,
14 c.s.
luty 2016 - II operacja usunięcia mięśniaków,
wrzesień 2016 - usuwamy polipa... -
Emma80 wrote:No więc właśnie, żelazo z mięsa nie ma takiego pozytywnego wpływu na płodność, jak to z roślin, a o to nam przecież chodzi.
niski poziom żelaza nawet tego "dobrego" roślinnego to dalej niski poziom żelaza i na nic dobrego nie wpływa. Jak dla mnie to nie ma tu większego znaczenia medycznego , żelazo to żelazo, a co do warzyw to są tyle zdrowsze ,że mają dodatkowe bomby witaminowe i to nam właśnie pomaga a nie samo żelazo w nich zawarte. Dieta ma być urozmaicona , wtedy jest dobrą dietą.
stacey lubi tę wiadomość