Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Emma80 wrote:No więc właśnie, żelazo z mięsa nie ma takiego pozytywnego wpływu na płodność, jak to z roślin, a o to nam przecież chodzi.
Pjonteeeeeek! Dzisiaj z Blacimirem odpuszczamy dietę i idziemy się wieczorem zabawićolencja, lauda. lubią tę wiadomość
-
olencja wrote:chyba mam goronczke:/
Btw, świnki chcecie mnie przerobić na matrioszkę?! Never! Choć podobają mi się te babki z wyskakujacymi ze środka kolejnymi, no to dajta spokój. Jedna babka co ze mnie wylezie wystarczy. A żeliwo, które przyjmuje mnie dobije. Masakra co tam się z flakami dzieje...
Wiemy juz, że kupę po owulacji i ewentualnym zapłodnienia można, ale co z klockiem (w moim przypadku to tylko określenie umowne) w ciazy? Czy sraczka zagraża ciazy? Droga redakcjo proszę o szybka odpowiedz, bo jak to ze sraksą bywa - nie czeka na dogodny momentWiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2015, 06:44
-
lauda. wrote:I dysleksję... (?)
Btw, świnki chcecie mnie przerobić na matrioszkę?! Never! Choć podobają mi się te babki z wyskakujacymi ze środka kolejnymi, no to dajta spokój. Jedna babka co ze mnie wylezie wystarczy. A żeliwo, które przyjmuje mnie dobije. Masakra co tam się z flakami dzieje...
Wiemy juz, że kupę po owulacji i ewentualnym zapłodnienia można, ale co z klockiem (w moim przypadku to tylko określenie umowne) w ciazy? Czy sraczka zagraża ciazy? Droga redakcjo proszę o szybka odpowiedz, bo jak to ze sraksą bywa - nie czeka na dogodny momentMaczek lubi tę wiadomość
-
olencja wrote:jak jutro nasikam na patyk,bedzie minus a temp nie spadnie to zrec dalej dupka?
Możesz żreć, ale jeśli ma przyjść Ridż, to go opóźnisz. Jeśli będzie fasol, to kilka dni odstawienia podobno mu nie zaszkodzi. Jak się zdecydujesz jednak żreć, a Ridż się do Ciebie wybiera, to po kilku dniach i tak żaden dupek go nie powstrzyma.
To info od mojego gina.
Ale tak w ogóle, to Twój wykres chyba nie zapowiada Ridża.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2015, 09:49
Starania od 09.2011r.
sierpień 2014 - I operacja usunięcia mięśniaków,
14 c.s.
luty 2016 - II operacja usunięcia mięśniaków,
wrzesień 2016 - usuwamy polipa... -
zwei_kresken wrote:Przez przezroczysty kibelek będzie pięknie wszystko widać
Jakie szkło wybierzesz? Przydymione?
Jak szaleć, to szaleć. Bezbarwne, krystaliczne. To dopiero będą widoki
Kto tam dzisiaj miał szczać, a kto jutro? Bo coś dano nie śpiewałyśmy "zagnieżdżona" -
olencja wrote:oo dzieki Emma:) ok,to moze fasol przezyje jak odstawie dupkowizne,bo nie hce ew. Ridza wstrzymywac
waham sie czy moze isc na krew dzis po robocie czy czekac na sikacza jutro
Jak masz na zbyciu parę złociszy, to dla spokojności możesz upuścić nieco krwi.Wtedy na pewno nie będzie wątpliwości.
Starania od 09.2011r.
sierpień 2014 - I operacja usunięcia mięśniaków,
14 c.s.
luty 2016 - II operacja usunięcia mięśniaków,
wrzesień 2016 - usuwamy polipa... -
Od dzisiaj "Ridż" to moje ulubione określenie na @. Piękne to jest. Skąd to wzięłyście?Starania od 11.2014
11.2015 - HSG, oba jajowody niedrożne
12.2015 - laparoskopia, rzekome udrożnienie jednego jajowodu, AMH: 2,9
04.2018 - dramat, AMH 0,77, lecimy z in-vitro
06.2018 - ICSI 1 zarodek
09.2018 - ICSI 2 zarodki
11.2018 - ICSI 1 zarodek -
Ja się ostatnio na wizycie złapałam na tym, że chciałam powiedzieć Ridż
Mówię, że luteiny nie ostawiam a i tak przychodzi... chwila przerwy ... miesiączka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2015, 10:03
lauda., olencja, Mandolina, myshka84, Maczek, Katarzyna87 lubią tę wiadomość