Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiedźmy podejmuje wyzwanie moje dzisiejsze - muszę jechać ubezpieczenie samochodu załatwić i mężowi jakieś buciory do roboty kupić. Jak nie wróce do wieczora tzn że się rozpuściłam gdzieś na chodniku , albo leże w naszej miastowej fontannie
odrobinacheci lubi tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
Co do włosów w ciąży to jest cudnie! Normalnie musiałam myć codziennie, bo następnego dnia tłuste. Teraz pewnie mogłabym nie myć i tydzień, ale staram się dwa razy w tygodniu je wymyć, bo czułabym się brudna ;p
Moje wyzwanie na dzisiaj to sprzątnięcie biura na cacy! Walczę od 11:00, teraz chwilka przerwy, żeby się nawodnić (na chwilę obecną wypiłam już - od 2h - prawie 1,5l wody i jeszcze nie sikłam!)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja oponkę.
Sorry dziewczyny probowalam ridża zatrzymać w Kostrzynie. Wyjątkowo dlugo ze mną zabawił. Ale postanowił wrócić. -
Lapiesz sie
Fajny taki ubity boczek ja mam galaretęWiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2015, 16:17
-
nick nieaktualny
-
Baronowa , nadal nie wiem jaka nagroda główna w tym Twoim konkursie , więc wybiorę sobie sama :p jak wygram to chce być w pierwszej kolejności zarażona, masz tak smarkać na mój wykres aż się pozbędziesz wszystkich gilów, a potem na inne będziesz musiała kichać i kaszleć
umowa stoi ?
stacey lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
saxatilia wrote:ten cykl chyba bez owulki. ciekawe nigdy na to uwagi nie zwracałam
baronowa! najpierw ubity pozniej galaretka a koncowy efekt to brak boczka( długoterminowe założenie ;p)stacey lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMorwa wrote:tym bardziej Twój wykres "cyklop" z jednym i to jeszcze wydlubanym okiem :p jesteś już w cionszy według nas wiedźm , więc i owulka już Ci nie potrzebna. Teraz to rośnijcie zdrowo i oby nie za dużo na raz :p
a dlaczego to oko jest wydłubane? -
saxatilia wrote:kocham Cie:D
a dlaczego to oko jest wydłubane?stacey lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny