Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
marzusiax wrote:A ja wtedy myśle "a dlaczego nie ja? W czym jestem lepsza od innych że akurat mnie to nie spotka". Szkoda że po świecie chodzi gro takich lasek którym "od życia się wszystko należy" - wiecie co mam na myśli.."I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
nick nieaktualnyA ja kiedy bede testowac? Tez chyba dopiero w pazdzierniku. Zakladajac ze alexis bedzie miedzy 14 a 20 dc
Chyba musze byc dla niej milsza bo zas mnie oleje. Upiekę ciasto moze. Myslicie ze weganskie bedzie jej smakowalo?Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2015, 19:28
-
saxatilia wrote:A ja kiedy bede testowac? Tez chyba dopiero w pazdzierniku. Zakladajac ze alexis bedzie miedzy 14 a 20 dc
Chyba musze byc dla niej milsza bo zas mnie oleje. Upiekę ciasto moze. Myslicie ze weganskie bedzie jej smakowalo?
Taaa ciasto...
Kawior i szampan, a wszystko w dyskretnej oprawie z kryształu i futer
http://iv.pl/images/12928770584537041146.jpg
Morwa wrote:A ja właśnie jadę do gina :p
Morwa, no i jak tam? Opowiadaj co tam w Tobie siedziWiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2015, 20:01
Baronowa_83, zwei_kresken lubią tę wiadomość
-
zwei_kresken wrote:Moje drogie, chyba tylko Lauda była jakoś bliżej mojej beci dzisiejszej:
209,1.
Mniej niż w 8dpo! Łiiiiiii! Spadła od piątku grubo ponad połowę.
Niech tylko Ridż chluśnie porządnie.
lauda. wrote:Taaa ciasto...
Kawior i szampan, a wszystko w dyskretnej oprawie z kryształu i futer
http://iv.pl/images/12928770584537041146.jpg
shit mam tylko wafle ryżowe, nic dziwnego, że Alexis ma mnie w dupieWiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2015, 19:57
-
Nic nie załatwiłam, bo pan doktorek dzisiaj nie przyjmował
jutro i w piątek już przyjmuje ,więc będę musiała się jakoś tak wybrać. Szkoda tylko ,że straciłam paliwa dzisiaj na te zasrane dojazdy:/ i jeszcze mi przewód od paliwa popuszczał, waliło robskiem w całym aucie
musiałam zachaczyć o mechanika. Porobiłam zakupy i kupiłam kilka drobiazgów dla mojej siostrzenicy do paczki na jej urodziny
Teraz już jestem w domu , nalewam sobie lampkę wina i was nadrabiam
-
Zwei może założę wątek "październikowe rewolucje" i będę wklejać na ciążę małych bolszewików? Saxatilia będzie mogła zajść spokojnie w ciążę i będzie mieć swoją Masze :p
Gratki bety , Niechaj szybko spada to się na końcówkę września może załapieszWiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2015, 20:21
zwei_kresken, lauda. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Morwa wrote:Zwei może założę wątek "październikowe rewolucje" i będę wklejać na ciążę małych bolszewików? Saxatilia będzie mogła zajść spokojnie w ciążę i będzie mieć swoją Masze :p
Gratki bety , Niechaj szybko spada to się na końcówkę września może załapiesz
Pliska! Zrób to!!!
Chcę mieć bolszewika!
Saxa, dopisana jesteś przeca.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny