Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Morwa wrote:Tylko gdzie ja znajdę małych bolszewików ?
Wystrugam Ci
Mam już zarys Ziggoty Stardusta, ale wydaje mi się, że mało która kojarzy to wcielenie Davida Bowiego. Mało która kojarzy DB ogólnie
Dlaczego warto zapytać Davida? Bowie.
lauda., WiedźmaMaKota lubią tę wiadomość
-
Ok mogę założyć taki temat "REWOLUCJA PAŹDZIERNIKA - lista testujących w najdłuższym miesiącu w roku"? Paździerz jest dłuższy o godzinę co do innych miesięcy:p więc godzina więcej pytongowania i zagnieżdżania, faza co? Tylko zastanawiam się jeszcze co tam napisać w Первый poście:p po kilku kieliszkach wina może coś wymysle :]
zwei_kresken, odrobinacheci lubią tę wiadomość
-
Morwa wrote:Ok mogę założyć taki temat "REWOLUCJA PAŹDZIERNIKA - lista testujących w najdłuższym miesiącu w roku"? Paździerz jest dłuższy o godzinę co do innych miesięcy:p więc godzina więcej pytongowania i zagnieżdżania, faza co? Tylko zastanawiam się jeszcze co tam napisać w Первый poście:p po kilku kieliszkach wina może coś wymysle :]
To zakładaj od razu, potem wyedytujesz i dodasz te śmieszne krzesełka i odwrócone literki -
zwei_kresken wrote:Wystrugam Ci
Mam już zarys Ziggoty Stardusta, ale wydaje mi się, że mało która kojarzy to wcielenie Davida Bowiego. Mało która kojarzy DB ogólnie
Dlaczego warto zapytać Davida? Bowie.
No dobra, to teraz się przyznam.
DB zagrał czarnoksiężnika w filmie "Labirynt" z 86 roku i przyznaję, że kochałam się w nim na zabój. Za te obcisłe spodnie, makijaż, głos i włosy. Ach i och
https://www.youtube.com/watch?v=ViftZTfRSt8Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2015, 21:39
WiedźmaMaKota lubi tę wiadomość
-
Oj będzie fajny wąteczek
jak nie uda mi się pierwszego września na pamiątkę inwazji Niemiec wyszczać Helgi z preclami to październiku na urodziny może jakiś rewolucjonista się pojawi
"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
lauda. wrote:No dobra, to teraz się przyznam.
DB zagrał czarnoksiężnika w filmie "Labirynt" z 86 roku i przyznaję, że kochałam się w nim na zabój. Za te obcisłe spodnie, makijaż, głos i włosy. Ach i och
https://www.youtube.com/watch?v=ViftZTfRSt8
Zagrał też Teslę w Prestiżu.
I w ogóle im starszy tym lepszy, zwłaszcza odkąd sobie ząbki poprawił
Planuję go na mojego Drugiego Męża
-
nick nieaktualny
-
saxatilia wrote:ale co i gdzie?
morwa umiesz rosyjski?
ja się uczyłam ostatnio ale zaciązyłam i tylko spałam -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybrodaty niekoniecznie ale siekiera zawsze się przyda
ewentualnie tatuaże i jaki kolczyk fajny. prawie jak mój men ino on mało rosyjskiego zna, ale jak już zacznie gadać... o! może tak alexis zwabimyWiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2015, 22:04