Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnypa Blacimirku miło było Cię poznać :*
a ja po okresie i mam bagno, małe bo małe ale sucho nie jest. może ten wiesiołek.
dziś sajgon w robocie, ale lekarka stwierdziła,że źle wygląam i dała wszelakie badania włacznie z tarczycowymi tsh ft3 i ft4 zaoszczędzone sporo. niby hormony te mam ok, ae guz taryczycy jakiś jest. nie odebrałam wyników biospji, walnąć się w łeb...
chłop wraca dopiero jutro w nocy. -
Baronowa_83 wrote:a mi pozytywny test owu wyszedł.
nie ogarniam swojego organizmu
Czyz nie o tym pisalam dzis pod Twoim wykresem;d jaram sie!! -
Baronowa, Twoje wykresy od 2 cykli wyglądają jak klasyczne PCO.
Siedzę w samochodzie pod sklepem. Boję się wstać i wyjść, bo będzie chlust. 4 dni łaziłam w ciemnych jeansach, bo miał Ridż przyjść, a dziś ubrałam takie średnioniebieskie i proszę
Dobra, muszę wstać, trza coś na obiad zrobić...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2015, 16:49
-
zwei_kresken wrote:Baronowa, Twoje wykresy od 2 cykli wyglądają jak klasyczne PCO.
Siedzę w samochodzie pod sklepem. Boję się wstać i wyjść, bo będzie chlust. 4 dni łaziłam w ciemnych jeansach, bo miał Ridż przyjść, a dziś ubrałam takie średnioniebieskie i proszę
Dobra, muszę wstać, trza coś na obiad zrobić...
Może to tylko jednak prolaktyna blokuje owu. mam zamiar wbić się do poradni lecznia niepłodności, tylko muszę skierowanie poprawić. to zobaczymy co 3 lekarza powie -
Zwei, dasz radę, a gin niech mimo wszytsko zajrzy. nie takie niagary juz pewnie widział.
na mocne chlusniecia zalecam zakupic podpaski pooporodowe - takie giganty, przynajmniej do chodzenia po domu i na noc...
Baronowa, a miałas kiedys monitoring? badanie AMH? po nim tez niby można jako tako wysunąć wnioski co do PCOWiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2015, 17:01
-
Dwie sprawy:
Baronowa PCO nie musi miec widocznej na usg postaci
A dwa to:
Wysikalam wlasnie 2 kresi.!!!
Basik122, Yousee, Morwa, myshka84, Maczek, Blondik, saxatilia, Emma80, odrobinacheci lubią tę wiadomość
-
Nie wiem jak tu chodzić w takich pampersach. Wczoraj oglądałam swoje podkłady poporodowe... w połączeniu z siatkowymi, luźnymi majtasami to będzie wieczne uczucie niagary i przelewania się... co to Ridż, już nie pamiętam... ostatni był w grudniuDAWID 03.09.2015 Nasz Cud
ZUZIA 12 tydz [*] 13.08.2016 Nasz Aniołek
BĄBELEK termin 11.10.2017rośniemy
Pessar w 27 tc- wytrzymaj -
Blondik wrote:Marribell, fajnie, że się odezwałaś, hehe
w dodatku raz mam energię i wszystko szykuje, sprzątam jak szalona a następnego dnia chodze i tylko marudze
DAWID 03.09.2015 Nasz Cud
aleala wrote:Dwie sprawy:
A dwa to:
-
A dwa to:
rekord jakiś! super! zdjęcie pliss!"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
Basik122 wrote:Mnie się udało w pierwszym cyklu jak się tu wkręciłam
Widocznie Blacimir zmienił miejsce zamieszkania.
Kufaaaaa, słuchajcie, a takie pieluchy dla dorosłych? To chyba wygodniejsze niż podkłady. Weszłam do łazienki- wyglądam jak z taniego horroru
Muszę mieć coś chłonnego i szerokiego, alwaysy nie dają rady po bokach -
zwei_kresken wrote:W pierwszym cyklu, ale nie w pierwszym dniu!
Kufaaaaa, słuchajcie, a takie pieluchy dla dorosłych? To chyba wygodniejsze niż podkłady. Weszłam do łazienki- wyglądam jak z taniego horroru
Muszę mieć coś chłonnego i szerokiego, alwaysy nie dają rady po bokach -
A dwa to:
Wysikalam wlasnie 2 kresi.!!!DAWID 03.09.2015 Nasz Cud
zwei_kresken wrote:W pierwszym cyklu, ale nie w pierwszym dniu!
Muszę mieć coś chłonnego i szerokiego, alwaysy nie dają rady po bokach
Wkładaj dwa! Na zakładkę. Ja tak robiłam w szpitalu.
Albo zakup takie podkłady/podpaski na nietrzymanie moczu. One są szerokie i chłonne.
Pa Blacimirku, e-ciocia Lauda Ci macha i do zobaczenia w nowym cyklu!