Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Aleeeeeeee, ja miałam cień przy 300 w porównaniu z Tobą. To wygląda na grube 700! Bliźniaki się kroją
No chyba że ściągnęłaś tą focię z netu
Małż powiedział, że jak zobaczy mnie w pieluchomajtkach to się rozwodzimyCzyli wiem co mnie czeka po 70tce
lauda. lubi tę wiadomość
-
zwei_kresken wrote:Aleeeeeeee, ja miałam cień przy 300 w porównaniu z Tobą. To wygląda na grube 700! Bliźniaki się kroją
No chyba że ściągnęłaś tą focię z netu
Małż powiedział, że jak zobaczy mnie w pieluchomajtkach to się rozwodzimyCzyli wiem co mnie czeka po 70tce
Nie wiadomo kto kogo pierwszy zobaczy w takich majcioszkach
zwei_kresken wrote:No ja tak mam jak ronię
Ja też tak miałam. I stąd wiem, że olłejsy włożone podwójnie są lepsze niż pojedynczo. -
Zwei, kup sobie te pieluchomajtki, do tego luźną kiecke i przetrzymasz. Najgorzej jak się długo siedzi a potem trzeba wstać. Pamiętam jak ze stresu wstawałam na uczelni po 1,5 siedzenia z całą dupą i plecami spoconymi w obawie przed chluśnieciemDAWID 03.09.2015 Nasz Cud
ZUZIA 12 tydz [*] 13.08.2016 Nasz Aniołek
BĄBELEK termin 11.10.2017rośniemy
Pessar w 27 tc- wytrzymaj -
nick nieaktualny
-
Kobity przyznać się! Kto przetrzymuje Aleksis? Przyszłaby już do mnie a póki co to w uja mnie robi"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
Yousee wrote:Kobity przyznać się! Kto przetrzymuje Aleksis? Przyszłaby już do mnie a póki co to w uja mnie robi
-
nick nieaktualny
-
saxa,wes ten wykres to porazka! niby nowy termo a takie gowno nie wykres
bierz ja Yousee,w dupie mam taka Aleksis,nawet nie wyslala progresterony coby ladny wykres byl,tylko jaki pierdzielony szlaczek
dzis zrobilam 15km nogami,troche mi nerw przeszedl -
nick nieaktualny