Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Wszedzie maja rozne metody oznaczania ale wydaje mi sie ze nie sa na tyle rozbierzne zebys musiala w tym samym labie
-
nick nieaktualny
-
Hej Kochane. Oznajmiam, że jeden z forumowych Wiedźminków pcha się na świat. Wczoraj okazało się, że mam rozwarcie na jeden palec a do tego szyjka już zaczyna się 'opróżniać'. Ginka dała leki i kazała zaciskać uda jeszcze z 1,5 tyg. Klusek wyprzedza statystyczne maluchy o 1,5 tygodnia...
odrobinacheci lubi tę wiadomość
DAWID 03.09.2015 Nasz Cud
ZUZIA 12 tydz [*] 13.08.2016 Nasz Aniołek
BĄBELEK termin 11.10.2017rośniemy
Pessar w 27 tc- wytrzymaj -
To zrobię w tym samym, najwyzej sie do roboty spoznie;)
. Ale zrobię po 72 h. Niech ona ma czas wzrosnąćWiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2015, 08:27
-
Marribell wrote:Hej Kochane. Oznajmiam, że jeden z forumowych Wiedźminków pcha się na świat. Wczoraj okazało się, że mam rozwarcie na jeden palec a do tego szyjka już zaczyna się 'opróżniać'. Ginka dała leki i kazała zaciskać uda jeszcze z 1,5 tyg. Klusek wyprzedza statystyczne maluchy o 1,5 tygodnia...
-
Baronowa_83 wrote:To zrobię w tym samym, najwyzej sie do roboty spoznie;)
. Ale zrobię po 72 h. Niech ona ma czas wzrosnąć
A ta wczyrajsza ile ? -
nick nieaktualny
-
Tylko mi odchodzi czop śluzowy i twardnieje brzuch. Zobaczymy
pewnie Wiedźmin tylko tak straszy. Poczeka aż prezydent zdecyduje o 5 i 6 latkach
DAWID 03.09.2015 Nasz Cud
ZUZIA 12 tydz [*] 13.08.2016 Nasz Aniołek
BĄBELEK termin 11.10.2017rośniemy
Pessar w 27 tc- wytrzymaj -
saxatilia wrote:Baronowa ile tych chabet zrobilas ?
I chce zrobić po 72 h.
Czy lepiej po 48?
Marribell trzymamy, żeby tylko straszny i poczekał grzecznie 2 tygodnie -
Baronowa_83 wrote:Jedna, wczoraj.
I chce zrobić po 72 h.
Czy lepiej po 48?
Marribell trzymamy, żeby tylko straszny i poczekał grzecznie 2 tygodnie
Baronowa, lepiej po 48 moim zdaniem, bo łatwiej ocenić prawidłowość przyrostu.
Marribel zaciskaj, zaciskaj. A w razie czego: to szybkiego i bezbolesnego porodu życzę.
Kurczę... zaczynam czuć presję czasuNiedługo nam się posypią małe wiedźmiątka.
-
Lauda i dobrze niech sie otworzy worek z wiedzmiatkami, dla kazdej starczy!
Mam pewien dylemat.. Nie jestem pewna czy w tym cyklu bede w cionszy z Pralinka czy Garderobiuszem.... Moze blizniaki!Vesper lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
aleala wrote:Lauda i dobrze niech sie otworzy worek z wiedzmiatkami, dla kazdej starczy!
Mam pewien dylemat.. Nie jestem pewna czy w tym cyklu bede w cionszy z Pralinka czy Garderobiuszem.... Moze blizniaki!aleala, Morwa, Vesper lubią tę wiadomość
-
Mirabel nie ma co patrzeć na tym etapie na dziecko starsze/młodsze. Po którymś tam tygodniu dzieciaki zaczynają się różnić wzrostem i waga.
Mój małż urodził się jako 59cm chłop o wadze 4800g, ja byłam mała miałam 52cm i 2750g, oboje byliśmy donoszeni -
Baronowa_83 wrote:Jedna, wczoraj.
I chce zrobić po 72 h.
Czy lepiej po 48?
Marribell trzymamy, żeby tylko straszny i poczekał grzecznie 2 tygodnie -
Baronowa_83 wrote:Dobra, przekonalyscie mnie. Nie chciałam byc nadgorliwa;)
-
Marribel, zaciskaj, zaciskaj, czekamy na maleństwo
Życzę szybkiego i jak najmniej bolesnego porodu
ja mam dzisiaj nostalgiczny dzien, smęcę i jestem lekko zdołowana. tyle myśli naraz,że nie wiem, co ze sobą zrobić.
miłego dniaVesper lubi tę wiadomość