Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Narobie Wam smaka. Znajomy z pracy w sobote sie zenil i caly dzien dzisiaj opychamy sie pysznym ciastem
-
nick nieaktualny
-
saxatilia wrote:Moje endo ma u innego gina 6 mm ale ten zas nie widzi zadnego pecherzyka
bosko
a co do jaja to się tym też bym nie przejmowała bo jajniki lubią się na usg chować i często można nie zauważyć tego co faktycznie jest. U mnie nie potrafili wypatrzyć ciąży pozamacicznej w jajowodzie ani to ze jednak to co jest na jajniku to ciało żółte drugiego dzieciaczka. Także nogi do góry i jedziesz z koksem :*
-
saxatilia wrote:Moje endo ma u innego gina 6 mm ale ten zas nie widzi zadnego pecherzyka
bosko
Vesper lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
bosko
Hahaha
To skompletuj sobie: masz endo 6 mm i pęcherzyk 10 mm. Za kilka dni odwiedziny Lady!
A mi głupek ovu narysował kreskę. Ale nie tam, gdzie powinna być... co ten ovu?Vesper lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Maczek wrote:Hahaha
To skompletuj sobie: masz endo 6 mm i pęcherzyk 10 mm. Za kilka dni odwiedziny Lady!
A mi głupek ovu narysował kreskę. Ale nie tam, gdzie powinna być... co ten ovu? -
Morwa wrote:O :o co ty tak szybko z Alexis? Toż to wyjątkowy cykl jest i wyjątkowo musi się skończyć!
E tam, ten 11. dc to bzdura. Już prędzej 14. jest prawdopodobny, a to i tak super-szybkoZawsze może się też okazać, że będzie jeszcze jedno podejście
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny