Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
lauda. wrote:Czuję się dzisiaj, jakby to był 32 sierpnia, a nie 1 wrzesień i wspomnienia jesiennych spacerów do szkoły
No, mam nadzieję, że w końcu będzie trochę chłodniej. Tyle, że niestety, albo jest upał, albo sporo chłodniej.
Fakt, że nie pamiętam, żebym kiedykolwiek w swojej szkolnej karierze musiała się zastanawiać co ubrać na rozpoczęcie roku, żeby się nie roztopić z gorąca. Dzisiaj bym musiała.
Byłam dzisiaj z kotem, a po godzinie znowu po kota i po powrocie musiałam wejść pod zimny prysznic, bo myślałam, że za chwilę mi mózg przegrzeje.
Bidulka, od wczoraj nic nie jadła i do jutra jej nie wolno, a pić nie chce. Albo śpi, albo chodzi i się wywraca.
Trzymam kciuki Morwa, żeby Twój kotek był zdrowy. Tak jak mówią dziewczyny, nie masz porównania, a może to taka uroda Twojego kocia.Starania od 09.2011r.
sierpień 2014 - I operacja usunięcia mięśniaków,
14 c.s.
luty 2016 - II operacja usunięcia mięśniaków,
wrzesień 2016 - usuwamy polipa... -
Albo badania albo garderoba na zimę
Ja w poniedziałek zostawiłam 105 zł, poprzednio 85 zł. Do tego gin w poniedziałek od 50 do 100 zł. Czasem mi liczy taniej
Już nie sumuję bo wyjdzie, że w zimie w sandałach będę chodzić
Oby po lecie stulecia nie było zimy stulecia.
-
ma być zima stulecia
a jak jednak zaciążę, to i tak się w garderobę nie zmieszczę.
ale żeby zaciążyć muszę się przebadać. czyli wynika, że jednak kupię nową garderobę?
staramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"
-
nick nieaktualnyZima zima
Ja mam sniegowce. Moge zaciazyc.
Poproszę ładnie Alexis, przyjdz do mnie. Ja wiem ze franca i wiedźma ze mnie ale ja serio jestem fajna. No chodź popytongujemy w trojkacie...zobaczysz takiego pytonga ze zmiekniesz.gwarantuje.
ChodźVesper, Basik122, myshka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
yyyy, ja mam wełnianne skarpety i rękawiczki (każda z innego kompletu). wezmę kurtkę M-a jak się do swojej nie zmieszczę. Chodź,chodź, złota Alexis, czym chata bogata
edit:
ej, a kiedy się bada progResteron?...Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2015, 23:22
staramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"
-
saxatilia wrote:Baronowa no pisz ze te wyniki bety dwa bom ciekawa
I zaraz kciuki polamie -
Emma ja się zastanawiałam co mam wczoraj ubrać na rozpoczęcie i wybrałam sukienkę. Niestety nic mi to nie dało bo spociłam się gorzej niż w saunie. W kościele siedziałam z chusteczką żeby sobie czoło wycierać a w szkole to już Armagiedon był tak gorąco. W rezultacie byłam mokrusieńka dobrze że na sukience nic nie było widać.
Baronowa chabete się przeca robi co 48h więc sobie nie żałuj, jutro zapraszamy do labolatoryjnych wampirów na upuszczenie litra krwi -
U mnie dzisiaj ochłodzenie. Czyli wczoraj był 32 sierpnia, a dzisiaj jest dopiero wrzesień
Baronowa, czekam na wynik. Będzie dobrze!
Vesper, proga możesz zbadać na początku cyklu (tak do 7 dc), a później 7 dni po przewidywanej owulacji - ten wynik ją może potwierdzić i ewentualnie rozpalić nadzieję, że zygota się wgryza.
Edit: a swoją droga, to współczuję waszym zwierzakom. Biedne Pany Koty i psiska.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2015, 07:11
-
nick nieaktualny
-
Wow jak chłodno! Już tęskniłam za tempkami poniżej 20 stopni
ostatnio leje się ze mnie jak z kaczki a poduszka co noc jest cała mokra. Co do upuszczania krwi to mój chłop już dziwnie na mnie patrzy, jakbym to robiła z przyjemności
już wiem, że będzie tylko przy pierwszej fazie porodu bo się boi jak zareaguje później.
Baronowa_83 lubi tę wiadomość
DAWID 03.09.2015 Nasz Cud
ZUZIA 12 tydz [*] 13.08.2016 Nasz Aniołek
BĄBELEK termin 11.10.2017rośniemy
Pessar w 27 tc- wytrzymaj