Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Ridża nie ma, betonowe gacie zniknęły, jajnik przestał boleć. Małż podejrzewa Alexis, moje tłumaczenie, że przy takiej becie organizm myśli, że jeszcze jest w cionrzy i Alexis nie wpada na prosecco z plastrami pomarańczy. Małż wie jednak swoje, gdyż podobno wyczuwa moje feromony, dlatego wczoraj i przedwczoraj nie mogłam się od niego opędzić. Dziwne, że nie mogłam się od niego opędzić także w cyklach bezowulacyjnych
Ale niech tam sobie myśli, że jest wszechmocnym nadludziem
Mam część wyników mojego zespołu rockowego The Phosphorantilipides. Przeciwciała w normie, wszystkie cztery. Jeden czas krzepnięcia w normie, drugi- poniżej normy, znaczy że krew krzepnie jak szalona. Przy najbliższej okazji pyknę sobie te klasyczne, tanie badania na krzepliwość. Czekam teraz jeszcze na białka C i S i potem zapisuję się do hematologa.odrobinacheci, Vesper, lauda., Maczek lubią tę wiadomość
-
Basik122 wrote:Mam troche tych zbędnych kilogramów dlatego nie ma się czym zamartwiać
Mam poprostu dietę odchudzającą w brzuchu
.
no to się nie martwię...
ale wiesz, wszystkie te mikro i makro, i inne suplementy i tak Ci się przydadzą, więc sobie nie żałuj!
edit:
powodzenia, zwei; pytongi mają szósty zmysł alexisowy, więc patrząc na sytuację baronowej, wydaje się, że pytong jest bardziej wiarygodnyWiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2015, 19:18
zwei_kresken lubi tę wiadomość
staramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"
-
Vesper wrote:no to się nie martwię...
ale wiesz, wszystkie te mikro i makro, i inne suplementy i tak Ci się przydadzą, więc sobie nie żałuj!
edit:
powodzenia, zwei; pytongi mają szósty zmysł alexisowy, więc patrząc na sytuację baronowej, wydaje się, że pytong jest bardziej wiarygodny -
Basik122 wrote:Powiem ci że jem w sumie narmalnie z tym że odrzuca mnie od słodkiego i mięsa, nie jem napewno więcej niż przed ciążą. No może tylko jem więcej owoców.
w ciąży ponoć wzrasta zapotrzebowanie na różne składniki, ale tego wariantu jeszcze nie przerabiałam, więc nie wiem jakiemoja psiapsióła miała niedobór żelaza i lekarz kazał jej suplementować się wołowiną, ale ona ma krew z grupy zero i ogólnie większe zapotrzebowanie na mięcho. I jak urodził się jej syn, to miał tak samo - szprycowali go cielęcinką
dogębnie - rzecz jasna
edit:
tak sobie myślę, że fajnie jest móc przejść na fioletową stronę mocy, po to, żeby stwierdzić, że na różowej nawet w ciąży jest fajniej
no i nie podoba mi się ten podział; a gdzie strona dla tych, co adoptują ?
i w jakim kolorze?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2015, 19:59
staramy się od września 2015
-
Zwei, tobie to nie wiadomo co życzyć - bo, żeby dostać refundację to musisz mieć niefajne wyniki. Trzymam kciuki, zebyś trafiła do fajnego lekarza, który zrozumie o co chodzi i przy całkiem dobrych wynikach załatwi ci refundację
-
Basik122 wrote:W sumie to nie wiem czy jest w ogóle jakiś wątek o adopcji. Pewnie jest no ale ja nie jestem na tym etapie.
mam na myśli to, że przez to robi się podział na mamy, które mogą i nie mogą; mamy przyszłe i aktualne, ble, ble, ble...
a niechże wszystkie strony są różowe, i tylestaramy się od września 2015
-
Vesper wrote:mam na myśli to, że przez to robi się podział na mamy, które mogą i nie mogą; mamy przyszłe i aktualne, ble, ble, ble...
a niechże wszystkie strony są różowe, i tyle -
Przeczytałam kilka stron na fiolecie na majowkach i to nie na moje nerwy;)
odrobinacheci, aleala lubią tę wiadomość
-
Basik122 wrote:W sumie to mnie ten podział nigdy nie przeszkadzał a wydaje mi się że jest to podzielone dlatego że nowe kobiety będące w ciąży mogą prowadzić swój kalendarz bez tego etapu wrześniowego. Po prostu zakładają kalendarz bezpośrednio na fiolecie.
macierzyństwo to w ogóle drażliwa sprawastaramy się od września 2015
-
Gwiazd Naszych Wina widziałam niedawno - fajny.
Na TVN już jakiś czas temu leciał film o psie i jego przywiazaniu do Pana (czekał na dworcu). Razem z małżem beczelismy jak dzieci :p
Majka będzie chyba malutka, bo teraz m 1900g, między wizytami (14dni) przytyla tylko 200g
Baronowa piękny przyrost betyNa kiedy masz poród? Kto ważny urodził się tego dnia?
Ja strzelam w Putin's Day 7.10, ale nie wiem czy się uda.
-
14 maj- mysle ze dla meza najważniejszy bedzie ze wtedy utodzil sie Ian Astbury, brytyjski wokalista, członek zespołu The Cult;)
ciri22, Vesper, zwei_kresken lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej,
Właśnie dołączyłam, staramy się z mężem trzy miesiące. Na początku był spontan a będzie to będziemy się cieszyć ale teraz w czwartym cyklu zaczęłam się monitorować robić testy owulacyjne. I co jestem w 32 dniu cyklu a z testów wynika że owu nie było czy jest to możliwe była tak późno?mam co prawda długie cykle i pcos więc nie wiem czy tak szybko nam pójdzie. Lekarz mówił że jest ok, są owulacje i wszystko w naszych rękach
.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny