Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Maribell super.
A u mnie niedobrzepodejrzenie torbieli endometrialnej. Jelita w kiepskim stanie, ropniak lewego jajowodu, a drugi ten mój drożny też coś nie teges. Kurde lipa po całości! Lepiej było żyć w nieświadomości
"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
Yousee wrote:Maribell super.
A u mnie niedobrzepodejrzenie torbieli endometrialnej. Jelita w kiepskim stanie, ropniak lewego jajowodu, a drugi ten mój drożny też coś nie teges. Kurde lipa po całości! Lepiej było żyć w nieświadomości
...
Zaweźmij się, nie daj endotorbie, dasz radę! My ze zbyt lepką krwią, bez jajowodów i z wszystkimi możliwymi choróbskami jesteśmy Twoimi czirliderkami!!!Morwa, lauda. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEch,kiepsko sie saxa czuje,a jutro do roboty,na szczescie tylko 4 godziny.
Ogladalam dzis syna kumpeli,fajny maluszek,2 miesiace ma.
Saxa tez chce swoja zygote,ale los plata figle rozne i nie daje kiedy chcemy tylko jest kiedy ma byc.
I zimno dzis.
Hehe to na bank cionrzaWiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2015, 21:23
-
nick nieaktualny
-
saxatilia wrote:Ech,kiepsko sie saxa czuje,a jutro do roboty,na szczescie tylko 4 godziny.
Ogladalam dzis syna kumpeli,fajny maluszek,2 miesiace ma.
Saxa tez chce swoja zygote,ale los plata figle rozne i nie daje kiedy chcemy tylko jest kiedy ma byc.
I zimno dzis.
Hehe to na bank cionrza
Zimno jest chyba od układu frontów atmosferycznych
Ziggy kiedyś będzieMusimy ruszyć drugą falę cionrz wiedźmowych
-
Maribell, gratulacje od forumowej wiedźmociotki! Witaj na świecie, Mały! Niech Ci się tu dobrze dzieje!
Marszacun za Orlą Perć - też ją zlazłam, podziwiam! (chociaż wolę Żabie Plesa o poranku po zejściu z Rys na słowacką stronę - polecam!)
Morwa, uff, dobrze, że to kłaczor i że udało się to przepchać. Dzielny Pan Kot
Zwei, niechże się lekarz okaże najlepszy, a nie dobry!
3maj się, saxa! wróżę Ci szczęśliwą cionrze, tylko pamiętaj, żeby smarować się jadem pytonga, tam gdzie trzeba
edit:
Yousee, a co Ci lekarz powiedział? też miałam torbiel endomendową... dostałam piguły... a wcześniej badanie C125. Jak nie jest duża, to kazał się za bardzo nie martwić i powiedział, że cionrza ją "leczy"
edit 2:
znaczy, chyba nadal ją mam, tylko chowa się wśród pęcherzykówWiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2015, 21:34
staramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"
-
odrobinacheci wrote:Yousee kochana wspieram.
Zwei i git majonez!
Morwa daj znać czy Pan kot się ładnie ogarnie i nie mogę zobaczyć twojego wykresu whyyyy?.nigdy takiego kiepskiego nie miałam , no może tylko wtedy jak cykl trwał 67 dni. A ja już nie chce takiego cyklu ! Temperaturę mam do bani aż się dziwię dlaczego jeszcze krechy owu mi nie zabrał
nie mogę na niego patrzyć bo aż mi niedobrze, dlatego też nie udostepniam bo nie chce czytać komentarzy typu "ładny wykres ,widzę tu zielony koniec" a ja szczerze to nie widzę w nim nawet owulacji;) idę robić Meczysława tak jak Zwei nakazała na Zygotach Wrzesniowych. A nóż widelec coś się przytrafi:p
-
Oj no musi być dobrze. Dieta, zioła i suple i wyjdę na prosta. Lekarze jeszcze wyników nie widzieli. Zobaczymy co powiedzą. Ale ja już mam plan!
Dzięki kobity! Ładujecie mnie pozytywnie!Vesper, lauda., zwei_kresken, Emma80, Emma80, Maczek, Katarzyna87 lubią tę wiadomość
"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
nick nieaktualny
-
Yousee wrote:Oj no musi być dobrze. Dieta, zioła i suple i wyjdę na prosta. Lekarze jeszcze wyników nie widzieli. Zobaczymy co powiedzą. Ale ja już mam plan!
Dzięki kobity! Ładujecie mnie pozytywnie!
Masz ode mnie podwójne polubienie, na dobrą "wróżbę".Starania od 09.2011r.
sierpień 2014 - I operacja usunięcia mięśniaków,
14 c.s.
luty 2016 - II operacja usunięcia mięśniaków,
wrzesień 2016 - usuwamy polipa...