Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJwazaj na niego...dziewczyny straszyly ze bezlitosny jest w tym mies i mialy racje...ja nigdy nie mialam takiego czegos jak dzis szukam w necie porad i lekow...zawsze z ridzem to moglam smigac nawet na silownie 1 dnia a dzis przywiazal mnie do lozka i szarpie pazurem baa nawet haluksem!!...no nic to chyba ostatnie podrygi przed menopauza;):
-
Katarzyna87 wrote:Poproszę nakrętkę!
Plamię na brązowo, tempka poranna niska, ale popołudniowa wysoka i chce mi się rzygać
Łap!!!
http://www.iv.pl/images/97212297752862274081.jpg
Dokręć śrubeczkę, zakręć pipeczkę i sikaj jutro na zielonoKatarzyna87 lubi tę wiadomość
-
Katarzyna87 wrote:Poproszę nakrętkę!
Plamię na brązowo, tempka poranna niska, ale popołudniowa wysoka i chce mi się rzygać
Nakrętka Playboya dla Ciebie!
Orzygaj Ridża, to może ucieknie!
lauda., Katarzyna87 lubią tę wiadomość
-
przyszła mama:) wrote:Czyzby ridz piecioma na raz bedzie obracac?
Wkradła się pewna nieścisłość. Mamy tu obecnych dwóch Ridżów.
Tego "starego" oryginalnego, normalnego i delikatnego.
Oraz jego podróbkę, bezlitosną, niewyżytą.
BTW. ale się zsynchronizowałyśmy... Prawdziwy babiniec i szał hormonów -
mar wrote:Ps. A mówią, że jak kobiety przebywają długo razem to im się cykle wyrównuja, haha:)
Kurde, ale ja myślałam, że to działa na zasadzie feromonów, że trzeba mieć kontakt bezpośredni...
W kolejnym cyklu będziemy zsynchronizowane jeszcze bardziej Ja mam statystycznie 37 dni
-
zwei_kresken wrote:Kurde, ale ja myślałam, że to działa na zasadzie feromonów, że trzeba mieć kontakt bezpośredni...
W kolejnym cyklu będziemy zsynchronizowane jeszcze bardziej Ja mam statystycznie 37 dni
A ja zawsze (zawsze - nawet po łyżeczkowaniu) miałam 29 dni. A teraz masz, 31. Czyli mnie się trochę wydłużyło, komuś się trochę skróci. -
lauda. wrote:A ja zawsze (zawsze - nawet po łyżeczkowaniu) miałam 29 dni. A teraz masz, 31. Czyli mnie się trochę wydłużyło, komuś się trochę skróci.
Odstawiłaś nagietka? -
przyszła mama:) wrote:Czyzby ridz piecioma na raz bedzie obracac?
Zsynchronizowały się . Pewnie po dłuższym pobycie na wątku każda się dosynchronizujeStarania od 09.2011r.
sierpień 2014 - I operacja usunięcia mięśniaków,
14 c.s.
luty 2016 - II operacja usunięcia mięśniaków,
wrzesień 2016 - usuwamy polipa... -
mar wrote:Ps. A mówią, że jak kobiety przebywają długo razem to im się cykle wyrównuja, haha:)
To zostało dowiedzione naukowo.
My we trójkę z mamusią i siostrą też miałyśmy Ridża prawie w tym samym czasie (jak mieszkałyśmy razem).Starania od 09.2011r.
sierpień 2014 - I operacja usunięcia mięśniaków,
14 c.s.
luty 2016 - II operacja usunięcia mięśniaków,
wrzesień 2016 - usuwamy polipa... -
No kobitki, to gdzie te drinksy pocieszacze dla mnie??? Mój piękny potfur z wielokropkowo mordo poszedł se fwpisduu i z tego też powodu krew mnie zalewa - w sensie dosłownym i przenośnym.
Zatem imprezę czas zacząć. Jaka to impreza?
1. Ridż party - upij się czym tylko możesz, ból kaca i tak nie dorówna bólowi ridżowemu.
2. Alexis party - pij czerwone wino na lepsze endo dla przyszłego odśpiewania: zagnieżdżonaaaa.
3. Kresko party - pij tylko mleko! Mleko bez malibu. Kasia, czekamy na wieści!
http://www.iv.pl/images/37078080756786593807.gifKatarzyna87, Blondik lubią tę wiadomość
-
zwei_kresken wrote:Odstawiłaś nagietka?
No właśnie nie. Ridż miał do mnie przyjść 13 rano, a przyszedł wieczorową porą 14. Spóźnił się o dwa dni podczas używania nagietka. Dlatego troszkę się ponakręcałam wcześniej i musiałam sobie śrubeczkę dokręcić w końcu.