X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
Odpowiedz

Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu

Oceń ten wątek:
  • Emma80 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zwei_kresken wrote:
    Kurde, ale zauważylyście,,że za każdym razem jak umawiamy się na imprę z okazji testowania, to Ridż przychodzi dzień wcześniej? Kurde nooooo! Zapsuł mi moją studniówkę!

Może chociaż Alexis do mnie jutro wpadnie...

I że Ibisz nas ominie...

To może termin trzeba trzymać w tajemnicy? ;) Wtedy może nas dziad nie ubiegnie. ;)

Starania od 09.2011r.
    sierpień 2014 - I operacja usunięcia mięśniaków,
    14 c.s.
    luty 2016 - II operacja usunięcia mięśniaków,
    wrzesień 2016 - usuwamy polipa...
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2015, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lauda. wrote:
    CHUJAJNOGA ;)

W odróżnieniu od hulajnogi, bo prawdziwa hulajnoga to jest u mnie. Jedzie sobie w stronę zielonej kropki. Tylko nie wiem czyjej. Mam nadzieję, że zawróci na czas.... :D

10cd2bac78d0849cmed.png

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2015, 18:54

zwei_kresken lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2015, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emma80 wrote:
    To może termin trzeba trzymać w tajemnicy? ;) Wtedy może nas dziad nie ubiegnie. ;)

Masz rację, trzeba go jakoś zahasłować. Rzucajcie propozycje

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lauda. wrote:
    Kurczę, że też do mnie nie przybłądził się szczeniaczek...
    podrzuce ci mojego meza :P odrazu ci jakiegos sprowadzi :P on jak widzi pieska od rauz aa moze.. juz bym miala tu schronisko :P

lauda. lubi tę wiadomość

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2015, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania to dobrze, że Twój mąż nie jest moim, bo na 100% mielibyśmy w domu schronisko. Ja to bym brała wszystko jak leci. Ostatnio nawet pałętał się jakiś kogut i też go chciałam zabrać, ale znalazł się właściciel :) Nawet kanarka mam z odzysku :P

Ania_84, Katarzyna87 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2015, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widze ze nasz ridz dzisiaj nasza cala 3 odwiedzil....jak on to zrobil??? Pazury ma rzeczywiscie odzibliwe ;);)

• Marribell Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mam nadzieję, że jak Was już opuści to nie przyjdzie do mnie 22.01 z 3-krotną mocą :)

DAWID 03.09.2015 Nasz Cud
    ZUZIA 12 tydz [*] 13.08.2016 Nasz Aniołek
    BĄBELEK termin 11.10.2017 :-) rośniemy
    Pessar w 27 tc- wytrzymaj
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2015, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie ma mowy o mocy...mnie meczy jak nigdy laze po scianach od rana...wiec Ciebie nawiedzi zmeczony i spokojny;) co najwyzej pazury mu podrosna;);)

Marribell lubi tę wiadomość

• Marribell Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przyszła mama:) wrote:
    Nie ma mowy o mocy...mnie meczy jak nigdy laze po scianach od rana...wiec Ciebie nawiedzi zmeczony i spokojny;) co najwyzej pazury mu podrosna;);)

Mnie na szczęście męczy tylko przez 2 dni.. a potem jest strasznie niezdecydowany, czy już iść, czy zostać.

Dziewczyny...od dwóch dni straaaasznie nic mi się nie chce... Powinnam się pakować a jestem w lesie. To przesiadywanie na tej stronie strasznie mnie nakręca. Zaczęłam już nawet oglądać galerię pozytywnych testów ciążowych. Na wyjazd biorę 2 testy ale mam przeczucie, że Ridż świnia przebrzydła popsuje mi jak zawsze wyjazd.... On nas ciągle szpieguje i podsłuchuje a potem psuje nam party... Musimy na niego wymyślić zasadzkę.

DAWID 03.09.2015 Nasz Cud
    ZUZIA 12 tydz [*] 13.08.2016 Nasz Aniołek
    BĄBELEK termin 11.10.2017 :-) rośniemy
    Pessar w 27 tc- wytrzymaj
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KOchana tez bym miala schronisko..bo ostatnio chcialam adoptowac kotka zamputowana nozka.. a mamay juz jedna kicie adoptowana..ale w tym momencie nie wiadomo czy niebedziemy musieli sie wyprowadzic bo zaczyna sie sprawa spadkowe.. to gdzi eja pozniej jak cos pojde do bloku z dwoma psami , kotem :D i mezem :P

u mnie juz niedlugo Ridż zawita bo czekolade pochlaniam :P

Amelcia lubi tę wiadomość

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Blondik Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny, dziewczyny! jutro pijemy tez za moje idealne wyniki z genetyki;) dziś bylam u gina;) mamy działac i się nie stresować, wszystko jets ok;) w środę zaczynam monitoring;)

a dziś winko;)

tralalal;)

Ania_84, mar, Maczek, lauda., zwei_kresken, Katarzyna87, Emma80 lubią tę wiadomość

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • Basik122 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam świetną zasadzkę poprostu wszystkie zaciążymy i Ridż bedzie bezrobotny

Blondik, lauda. lubią tę wiadomość

dqpr20mmcbujwt6y.png
    200906101770.png
  • mar Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czyli Ridżu już nie lubi trójkącików i przerzucił się na czworokącik:D Coś piszecie, że nie jest łagodny w tym miesiącu a mnie wyjątkowo łagodnie (jak na moje ridżwowe stany) potraktował, ba - mogę nawet chodzić! Mam taką teorię, że może rozłożył siły na nas wszystkie (za co Was baardzo przepraszaam)
    http://www.iv.pl/images/48040632990014103443.jpg

ps. uwielbiam tę kobietę -> https://www.youtube.com/watch?v=28IyNdnVCPI&feature=youtu.be

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2015, 20:07

• lauda. Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Do mnie też przyszedł ten stary Ridż, oryginalny, łagodny. Tylko biednej Zuzzi trafił się nowy, niewyżyty.

Maczek lubi tę wiadomość

atdc20mmxp7m5026.png
  • Maczek Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przyszła mama:) wrote:

Biedactwo, nowy Ridż ode mnie przelazł na Ciebie...

K7KTp2.png
    VMlC.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2015, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dokładnie zuzzi męczy mnie jak nigdy! coś w tym jest...może tymi okropnymi długimi pazurami mnie szarpie od środka brrrr

szczęśliwe te , do których przyszedł stary ten po liftingu jest nieznośny!!!!!!

Maczek lubi tę wiadomość

• Eva82 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mar wrote:
    Czyli Ridżu już nie lubi trójkącików i przerzucił się na czworokącik:D Coś piszecie, że nie jest łagodny w tym miesiącu a mnie wyjątkowo łagodnie (jak na moje ridżwowe stany) potraktował, ba - mogę nawet chodzić! Mam taką teorię, że może rozłożył siły na nas wszystkie (za co Was baardzo przepraszaam)
    http://www.iv.pl/images/48040632990014103443.jpg

ps. uwielbiam tę kobietę -> https://www.youtube.com/watch?v=28IyNdnVCPI&feature=youtu.be
    Mój Ridż też jest łagodny, normalnie dzisiaj bez żadnych tabsów :P Chyba ta luteina w moim przypadku działa cuda.
    To ja też się dopisuję do kalendarza Ridża na dzień dzisiejszy.

Starujemy równo z nowym cyklem zamiast testować jutro rano :D Ciążo-owu party zamieniło się na Ridż-Party

Dzisiejszy dzień można nazwać jego imieniem :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2015, 20:44

• lauda. Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondik wrote:
    dziewczyny, dziewczyny! jutro pijemy tez za moje idealne wyniki z genetyki;) dziś bylam u gina;) mamy działac i się nie stresować, wszystko jets ok;) w środę zaczynam monitoring;)
    a dziś winko;)
    tralalal;)

Blondik, to wspaniałe wiadomości! Gratulacje i do dzieła! Lataj na pytongu ile się da ;)
    P.S. Ja też dzisiaj winko. Dwa tygodnie nie piłam nic, to teraz mogę dzioba umoczyć. Jutro mojego dziadziulka urodziny i też dzioba umoczę.
    BTW. U mnie styczeń baaardzo obciążający (w sensie finansowym i moczenia dzioba). Nie dość, że to po świętach, to jeszcze cała rodzina to same kozy. Babcia, dziadek, dwóch braci mojej mamy, moja mama, a następnie dzień babci i dziadka...

Blondik lubi tę wiadomość

atdc20mmxp7m5026.png
  • Katarzyna87 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poproszę nakrętkę!
    Plamię na brązowo, tempka poranna niska, ale popołudniowa wysoka i chce mi się rzygać

ex2bg7rf9gca70kb.png
    f2wljw4z5xlc2pyj.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2015, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czyzby ridz piecioma na raz bedzie obracac?

‹‹ 95 96 97 98 99 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ