Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMatleena wrote:
Pełen szacunek dla Niespodzianki
Już zdążyłaś przeczytać? Adyć to skasowałam. Szybka jesteś. Szacun również dla Ciebie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAch zapomniałam Wam przekazać nowin.
Byłam dziś u mojego doktorka gino-endo i bardzo mnie pochwalił za inozytol
Nie wypowiedział się wprawdzie czy to działa, czy też nie, ale widocznie był zadowolony. Zapisał sobie w komputerku.
No i od dziś mam antki więc mój wykres nie będzie zakończony zielona kropą - w tym cyklu oczywiście, bo w następnym już na to liczę
Zakupiłam sobie ding-donga, ale niestety na mocy dzisiejszych ustaleń będzie se facet leżał w szafce i czekał na kolejkęlauda., zwei_kresken, Maczek lubią tę wiadomość
-
Matleena spróbuj małża wziąć sposobem. Weż uweżmij się na coś gorszego w mniemaniu twego malża niż piesio i zacznij go tym zamęczać. jak będzie mieć już dość to daj mu ultimatum albo pieso albo to coś gorszego. Może króliczki albo tchórzofretki, szynszyle lub papugi
-
Hejdziewczyny chyba was nie nadrobie.. ja mialam troche przerwy od OF
3-4 dni na zmiane ryczlam i pilam kawe..
dodtkow w naszym domu zawital nowyczlonek w rodzinie..poki co nie wiem czy ozstanie poki co wystawilismy ogloszenie
moj maz widzac szczenaka blakajacego sie przy ruchlwej ulicy nagle sie zatrzymal i mowie ty bierzem go .. zobacz zaraz wpadnie pod jakis samochoc i ak o to stworzylismy mu dom tymcasowy .. na jak dluo..nie wiadomo moze na zawsze ..
piesio kochany i absorbuje nasza uwage na maxa
8 tyg szczeniak miesznka chyba labradora z czymslauda., zwei_kresken lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Hejdziewczyny chyba was nie nadrobie.. ja mialam troche przerwy od OF
3-4 dni na zmiane ryczlam i pilam kawe..
dodtkow w naszym domu zawital nowyczlonek w rodzinie..poki co nie wiem czy ozstanie poki co wystawilismy ogloszenie
moj maz widzac szczenaka blakajacego sie przy ruchlwej ulicy nagle sie zatrzymal i mowie ty bierzem go .. zobacz zaraz wpadnie pod jakis samochoc i ak o to stworzylismy mu dom tymcasowy .. na jak dluo..nie wiadomo moze na zawsze ..
piesio kochany i absorbuje nasza uwage na maxa
8 tyg szczeniak miesznka chyba labradora z czyms -
Katarzyna87 wrote:Kurde te moje plamienie jak nie plamienie. Mam małą kropeczkę beżową na wkładce...nie chcę się nakręcać bo już kiedyś tak miałam i ridż wpadł po tygodniu... eh ;/ Idę po test na jutro choć wiem że wywalę kasę niepotrzebnie
No wyobraź sobie, że póki co u mnie też. Plamienie to było błyszczące bagno podbarwione krwią. Od tamtej pory nic. Sucho. W środku też. Póki co... -
dziołszki, ja testuje 22 stycznia...tzn będzie to 12 dpo..nigdy go nie doczekałam jest jak Yeti.. gadam o nim, słyszę o nim ale jeszcze go nie widziałam u siebie na wykresie już myślałam, żeby uznać datę w 12 dpo jako urodziny RidżaDAWID 03.09.2015 Nasz Cud
ZUZIA 12 tydz [*] 13.08.2016 Nasz Aniołek
BĄBELEK termin 11.10.2017 rośniemy
Pessar w 27 tc- wytrzymaj