Wrzesień 2012 - szczęśliwy miesiąc ;-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kochane Kobietki! ja odpadłam właśnie dziś z sierpniowych testowań bo ku mojemu zaskoczeniu @ przyszła 2 dni wcześniej niż powinna , faza lutealna skróciła mi się też o 2 dni z 14 dni na 12 ;( Ja już nie mam pojęcia dlaczego tak to wszystko mi nie wychodzi???Rozpoczynam 9 cykl starankowy!!!Proszę się dopisywać))
-
u mnie dziś 8 dc, przede mną owu ,jakoś nie mam ochoty w tym miesiącu na intensywne staranko,chyba zmęczyłam się tym mierzeniem temperatury,obserwacją wszystkiego Może powinnam dać całkowicie na luz? Nie potrafię jakoś nastroić się pozytywnie w tym cyklu...wszystko widzę w czarnych barwach a najwięcej to widzę kobiet w ciąży albo z wózkami
Całuski kobietki -
Kochana to spróbuj bez tej całej otoczki mnie sie udało I pamiętaj sex bez przyjemności i ochoty nie jest owocny.... Ja też tak miałam
widziałam albo same ciężaróweczki albo wózki z dzidziami 3mam kciuki by dla Was końcówka sierpnia i wrzesień był owocny -
monia wrote:Kochana to spróbuj bez tej całej otoczki mnie sie udało I pamiętaj sex bez przyjemności i ochoty nie jest owocny.... Ja też tak miałam
widziałam albo same ciężaróweczki albo wózki z dzidziami 3mam kciuki by dla Was końcówka sierpnia i wrzesień był owocny
Zgadzam się w zupełności. U mnie poskutkowało jak totalnie odpuściłam, poszliśmy na żywioł, zero myślenia o dzidzi tylko przytulanko i czerpanie z tego przyjemności i satysfakcji -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny