Wrzesień będzie NASZ ! wzreśniowe II kreski
-
WIADOMOŚĆ
-
Sung wrote:
A jak pijecie ten olej lniany? Ile i jak często? Kupiłam... i też wyczytałam że woda pomaga na śluz...
Ja zalewam nasionka ciepłą wodą, odstawiam na jakiś czas i zajadam później glutki i siemię, nawet mi to smakuje W pracy na mnie dziwnie patrzą, ale mówię, że to na problemy żołądkowe
Nona, Sung lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySung wrote:Hehe to wytłumacz mężowi, że jego zolnierzyki mogą długo żyć, bo jak Ci lekarz wyliczy zaplodnienie na wyjeździe to może być zabawnie
Tyle cykli dziwnych i mało ciąż... pogoda się zmieniła, bociany odleciały 2 tygodnie wcześniej... Może koniec świata się zbliża??
A jak pijecie ten olej lniany? Ile i jak często? Kupiłam... i też wyczytałam że woda pomaga na śluz...
Sung ogolnie jest tez tak ze te temoeratury tez nie dobrze wplywaly na zajscie bo to cieplo... miejmy nadzieje ze sie zmieni jesli chodzi o siwmiw lniane to tez pilam nie widzialam efektow po nim a po wodzie tak ponoc zalecane jest co najmniej 8 szklanek i tu nie chodzi o sluz byle jaki tylko rozciagajacy zeby byl u mnie w tym miesiacu nadmiar go bylo ale co z tego... pozwolcie ze z Wami zostane i pokibicuje Wam w staraniachprzedszkolanka:), Sung lubią tę wiadomość
-
Mika88 wrote:Sung ogolnie jest tez tak ze te temoeratury tez nie dobrze wplywaly na zajscie bo to cieplo... miejmy nadzieje ze sie zmieni jesli chodzi o siwmiw lniane to tez pilam nie widzialam efektow po nim a po wodzie tak ponoc zalecane jest co najmniej 8 szklanek i tu nie chodzi o sluz byle jaki tylko rozciagajacy zeby byl u mnie w tym miesiacu nadmiar go bylo ale co z tego... pozwolcie ze z Wami zostane i pokibicuje Wam w staraniach
-
Niezapominajka2 wrote:Dziewczyny a ten estradiol to koniecznie trzeba w 3 dc? Bo mi by pasowalo w 6 dc ale to już pewnie bez sensu...
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2020, 19:33
Sung lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Sung, a co do oleju lnianego, to jeszcze zanim zaczęłam myśleć o dziecku to piłam, codziennie łyżkę po śniadaniu, co jakiś czas takie kuracje powtarzam, super na włosy i cerę działa. Olej lniany najlepiej jak jest kupiony w sklepie, gdzie przechowują go w lodówce i w domu tak samo trzymać, a po otwarciu spożyć przed upływem miesiąca, olej ten szybko się psuje i nie lubi temperatury pokojowej:)
-
Meggs wrote:Tak. On jakoś przed sama owulacja spada. Ale szczyt wartości powinien przypadać na 12-14 dzień cyklu (licząc te 28 dniowe).
no właśnie..ja w 21 dc.miałam 60 (progesteron 0.2 czyli przed owu), czyli niby jak wszystko co powinno być w 3dc.. -
Meggs wrote:Tak. On jakoś przed sama owulacja spada. Ale szczyt wartości powinien przypadać na 12-14 dzień cyklu (licząc te 28 dniowe).Isaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3 -
Isaura81 wrote:Można badać do ovulacji. Sprawdza się jakość pęcherzyków i ilość dojrzewających. Po ovu pokazuje czy jest zachowana równowaga i spada równomiernie do przyrasta nią progesteronu.
A temperatura ma się jakoś do progestu? Tzn.jak np.ma 37 st.to prog jest duźy a 36.6 to słaby? Czy to zależne od kobiety? -
przedszkolanka:) wrote:A temperatura ma się jakoś do progestu? Tzn.jak np.ma 37 st.to prog jest duźy a 36.6 to słaby? Czy to zależne od kobiety?Isaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3