X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Wrzesień będzie NASZ ! wzreśniowe II kreski
Odpowiedz

Wrzesień będzie NASZ ! wzreśniowe II kreski

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2018, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 10:25

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2018, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

przedszkolanka:), Meggs, Sung, belly_love lubią tę wiadomość

• kozgo Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2018, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przedszkolanka:) wrote:
    No właśnie moja niby skoczyla o te 0.3-0.5 stopnia ale szału nie ma. W udanym cyklu przy dupku mialam w dzien nawet 37 a rano 36.8 a teraz 36.8 max :( (a w 1 fazie 36.1-36.4).

Ja cały ostatni cykl nawet w dzień miałam 37.2 i dupa albo przez dupka :p

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • iwwk Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2018, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie dzisiaj lekkie różowe plamienie, jajnik wczoraj ciągnął, dzisiaj też lekko, wygląda na owulację, nie wiem w takim razie co to było w tamten czwartek, aż już zgłupiałam :D Dobrze, że wczoraj było przytulanie :D

Nona, a długo już pijesz ten ocet jabłkowy?

atdcjw4ziax1my6y.png
  • kozgo Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2018, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nona wrote:
    Ja piję 3 litry dziennie moja droga, w pracy 1,75l plus potem mam butle 0,5litra na olac zabaw z dzieckiem i do prasowania kilka szklanek wieczorem.
    Są efekty

Ale ja jeszcze wiesiołek, ocet jabłkowy plus siemie lniane

Zalewa mnie!!!

P.S. dziś 14dc, wczoraj czułam owu i był seksik.

Trzymam kciuki ;)

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • makalotia Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2018, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwwk wrote:
    U mnie dzisiaj lekkie różowe plamienie, jajnik wczoraj ciągnął, dzisiaj też lekko, wygląda na owulację, nie wiem w takim razie co to było w tamten czwartek, aż już zgłupiałam :D Dobrze, że wczoraj było przytulanie :D

Może teraz już zagnieżdżenie, a wtedy owulacja ? :P
    Ja się dziś dowiedziałam, że przyjaciółka jest w ciąży. Ostatnim razem ona zaszła miesiąc po mnie. Teraz raczej nie uda nam się razem.
    Jak kogoś pominęłam przy zapisywaniu to przepraszam i proszę się upomnieć :)

8 cykl starań, 1 cykl z modlitwą do Św. Rity od spraw trudnych i beznadziejnych
    15 .10 - beta 26,25 ; p13,3
    17.10- beta 63,54; p23,1
    23.10-b 1213, p 15,3

Niedoczynność tarczycy,
    Hashimoto

n59y3e5ery2u3gss.png
    860i4z17o1rgxg0z.png
  • Niezapominajka2 Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2018, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jak pijecie ten ocet jabłkowy? Nigdy o tym nie słyszałam.

• iwwk Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2018, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niezapominajka2 wrote:
    A jak pijecie ten ocet jabłkowy? Nigdy o tym nie słyszałam.

Ja kiedyś piłam łyżka-dwie na dużą szklankę wody rano przed posiłkiem(teraz od 2 lat tak cytrynę piję), ale to ze względu na jelita i bardzo pomagał. Odkwasza organizm, poprawia stan cery. Płukanki na włosy są super z niego ! Ale o dobrym wpływie na płodność to dowiedziałam się dopiero tutaj, już przeczesałam internet :D :D. Ciekawa jestem po jakim czasie od stosowania zauważalna jest różnica w śluzie.

Niezapominajka2 lubi tę wiadomość

atdcjw4ziax1my6y.png
  • iwwk Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2018, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    makalotia wrote:
    Może teraz już zagnieżdżenie, a wtedy owulacja ? :P

Nie nastawiam się, nie nastawiam się :D Co będzie to będzie. Już bym chciała za tydzień testować, ale nie, czekam do swojego terminu dzielnie ! :D

przedszkolanka:), Niezapominajka2 lubią tę wiadomość

atdcjw4ziax1my6y.png
  • Cukier Znajoma

Wysłany: 28 sierpnia 2018, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwwk wrote:

Ja miałam tez w czwartek owu potwierdzona testem a do tego wiem ze była bo zawsze odczuwam tak samo . Od soboty piersi mam palące, ciągnące , a sutki tak wrażliwe ,że szok . Przeważnie mam ociężale i bolące piersi kilka dni przed miesiączką a nie tak szybko , poza tym te wrażliwe sutki to dla mnie nowość . Wczoraj zaczęły mnie pobolewać jajniki i ciągnąć na nogi aż , a wieczorem mailam co jakiś czas kłucie w podbrzuszu w jednym miejscu taki punkt . Myślicie ,że coś się może dziać czy już sobie kręcam

• przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2018, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nona wrote:
    Ja piję 3 litry dziennie moja droga, w pracy 1,75l plus potem mam butle 0,5litra na olac zabaw z dzieckiem i do prasowania kilka szklanek wieczorem.
    Są efekty

Ale ja jeszcze wiesiołek, ocet jabłkowy plus siemie lniane

Zalewa mnie!!!

P.S. dziś 14dc, wczoraj czułam owu i był seksik.
    Zazdroszcze tej wody,ja się nie mogę zebrać :/ mam wrazenie ze od niej puchne. Siemię od kilku dni piję ;)
    Powodzenia!

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png

Wysłany: 28 sierpnia 2018, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kozgo wrote:
    Ja cały ostatni cykl nawet w dzień miałam 37.2 i dupa albo przez dupka :p
    Może być przez dupka,bo to jednak prog;)

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png

Wysłany: 28 sierpnia 2018, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwwk wrote:

Albo zagnieżdżane albo owu psikusa zrobila jak u mnie- bylam pewna we wtorek a byla w sobote :D

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png

Wysłany: 28 sierpnia 2018, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cukier wrote:
    iwwk wrote:

Ja miałam tez w czwartek owu potwierdzona testem a do tego wiem ze była bo zawsze odczuwam tak samo . Od soboty piersi mam palące, ciągnące , a sutki tak wrażliwe ,że szok . Przeważnie mam ociężale i bolące piersi kilka dni przed miesiączką a nie tak szybko , poza tym te wrażliwe sutki to dla mnie nowość . Wczoraj zaczęły mnie pobolewać jajniki i ciągnąć na nogi aż , a wieczorem mailam co jakiś czas kłucie w podbrzuszu w jednym miejscu taki punkt . Myślicie ,że coś się może dziać czy już sobie kręcam

Mysle,ze cos moze byc ,miałam podobnie w pierwszej. Ale czekamy cierpliwie!;)

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • iwwk Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2018, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teraz na zmianę raz prawy raz lewy ciągnie, czasem po środku kłucie i ciągnięcie.

Cukier ja też się zastanawiam czy to wkrętki czy coś się dzieje, w poprzednim cyklu sobie mocno wkręcałam i naprawdę miałam objawy ciążowe, byłam pewna, że zaskoczyło i jednak @ przyszła więc teraz się boję nastawiać i znów rozczarować :( A głowa potrafi dużo zrobić w tej kwestii :D

atdcjw4ziax1my6y.png
  • Cukier Znajoma

Wysłany: 28 sierpnia 2018, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie wiem co robić żeby sobie nie wkręcać :D z jednej strony mówię soboe ze sobie wkręcam a z drugiej nie planuje majówki bo będę rodzic hahahah

• Cukier Znajoma

Wysłany: 28 sierpnia 2018, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W sobotę zrobię sikacza a wtorek i ewentualnie czwartek jak coś wyjdzie to betę , mam nadzieje ze coś już wyjdzie bo dłużej to nie wytrzymam :D

• iwwk Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2018, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja z kolei dzisiaj mam rozmowę do nowej pracy i ciągle myślę, a co jeśli się uda i zwolnię się z obecnej, a tamta jednak nie wyjdzie, albo wyjdzie i na starcie w ciąży już będę :D Ostatnio tak pod ciążę wszystko robiłam (nawet obecną pracę zaczęłam pod nią żeby bezpiecznie móc się starać), ale doszłam do wniosku, że to tylko psuje głowę za bardzo i trzeba żyć normalnie :D Nie zmienia to faktu, że z tyłu głowa i tak swoje robi i dylematy są :D

Nona, Niezapominajka2 lubią tę wiadomość

atdcjw4ziax1my6y.png
  • iwwk Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2018, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cukier wrote:
    W sobotę zrobię sikacza a wtorek i ewentualnie czwartek jak coś wyjdzie to betę , mam nadzieje ze coś już wyjdzie bo dłużej to nie wytrzymam :D

A kiedy owu miałaś?

atdcjw4ziax1my6y.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2018, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

‹‹ 10 11 12 13 14 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ