Wrzesień będzie NASZ ! wzreśniowe II kreski
-
WIADOMOŚĆ
-
kozgo wrote:Ja cały ostatni cykl nawet w dzień miałam 37.2 i dupa albo przez dupka :p
-
nick nieaktualny
-
makalotia wrote:Może teraz już zagnieżdżenie, a wtedy owulacja ?
Ja się dziś dowiedziałam, że przyjaciółka jest w ciąży. Ostatnim razem ona zaszła miesiąc po mnie. Teraz raczej nie uda nam się razem.
Jak kogoś pominęłam przy zapisywaniu to przepraszam i proszę się upomnieć -
iwwk wrote:Teraz na zmianę raz prawy raz lewy ciągnie, czasem po środku kłucie i ciągnięcie.
Cukier ja też się zastanawiam czy to wkrętki czy coś się dzieje, w poprzednim cyklu sobie mocno wkręcałam i naprawdę miałam objawy ciążowe, byłam pewna, że zaskoczyło i jednak @ przyszła więc teraz się boję nastawiać i znów rozczarować A głowa potrafi dużo zrobić w tej kwestiiNona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwwk wrote:Sung, a co do oleju lnianego, to jeszcze zanim zaczęłam myśleć o dziecku to piłam, codziennie łyżkę po śniadaniu, co jakiś czas takie kuracje powtarzam, super na włosy i cerę działa. Olej lniany najlepiej jak jest kupiony w sklepie, gdzie przechowują go w lodówce i w domu tak samo trzymać, a po otwarciu spożyć przed upływem miesiąca, olej ten szybko się psuje i nie lubi temperatury pokojowej:)
Taki właśnie kupiłam czeka w lodówce
na włosy i cerę też się przyda, bo się wysuszyłam tymi ziołami...
Mój organizm jednak oszalał. To był śluz płodny... dziś dopiero 9 dc. Kupię testy owu i zobaczymy.
Wczoraj cały dzień mnie bolał lewy jajnik, a wieczorem prawy
Ocet jest ponoć super, zakwasza żółądek i lepiej się przyswaja wszystko. Tylko, że ja nie mogę... bo mi robi to wszystko na co niby ma pomagać refluks, wzdęcia itd...
-
nick nieaktualny
-
aktap wrote:Cześć Dziewczyny
Wpiszcie mnie proszę na testowanko 8 września
To mój 3 cykl starań, ale już bez pomiarów temperatury, co ma być, to będzie
5dpo - 189
17dpo - 575
19dpo - 1598
22dpo - 5652
25dpo - 17570
03.2010 - córeczka
11.2016 - 6tc (*)
05.2017 - 11tc (*) -
Ja się nakręcam, bo kilka razy dziennie mam jakieś dziwne kłucia w jajnikach. Takie w sumie napadowe, trwające kilka sekund. Ale w sumie nic innego się nie dzieje więc pewnie lipaaaaaSynek ❤️
11.03.19: hcg 59.5
13.03.19: hcg 147,1
27.03 jest serduszko ❤️ -
Applejoy wrote:Hej ho jeśli możecie wpiszcie mnie na 25 może tym razem się uda
przedszkolanka:), Applejoy lubią tę wiadomość
5dpo - 189
17dpo - 575
19dpo - 1598
22dpo - 5652
25dpo - 17570
03.2010 - córeczka
11.2016 - 6tc (*)
05.2017 - 11tc (*) -
Ewelina92 wrote:Ja się nakręcam, bo kilka razy dziennie mam jakieś dziwne kłucia w jajnikach. Takie w sumie napadowe, trwające kilka sekund. Ale w sumie nic innego się nie dzieje więc pewnie lipaaaaa
Też tak mam i ciągle sobie tłumaczę, że to nic nie znaczy. Miałaś już owu? -
nick nieaktualny
-
iwwk wrote:Też tak mam i ciągle sobie tłumaczę, że to nic nie znaczy. Miałaś już owu?Synek ❤️
11.03.19: hcg 59.5
13.03.19: hcg 147,1
27.03 jest serduszko ❤️ -
Dziewczyny w 2 fazie cyklu - trzymam kciuki! Mam nadzieję, że te wasze odczucia coś przepowiadają
Słuchajcie, są tutaj chyba wszystkie rodzaje staraczek a ja mam taką rozkminę - czy starając się o drugie/trzecie dziecko macie takie same emocje jak podczas starań o pierwsze? Bo mi się wydaje, że jak już jedno będę miała, to tym następnym staraniom będzie towarzyszył wewnętrzny spokój - bo skoro z jednym się udało to czemu miałoby się nie udać z drugim. A nawet jeśli to i tak nie jest źle - w końcu jedno szczęście już jest.
Bo najbardziej boję się nieposiadania dziecka w ogóle... -
Niezapominajka2 wrote:Dziewczyny w 2 fazie cyklu - trzymam kciuki! Mam nadzieję, że te wasze odczucia coś przepowiadają
Słuchajcie, są tutaj chyba wszystkie rodzaje staraczek a ja mam taką rozkminę - czy starając się o drugie/trzecie dziecko macie takie same emocje jak podczas starań o pierwsze? Bo mi się wydaje, że jak już jedno będę miała, to tym następnym staraniom będzie towarzyszył wewnętrzny spokój - bo skoro z jednym się udało to czemu miałoby się nie udać z drugim. A nawet jeśli to i tak nie jest źle - w końcu jedno szczęście już jest.
Bo najbardziej boję się nieposiadania dziecka w ogóle...Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2018, 15:53
kozgo lubi tę wiadomość
5dpo - 189
17dpo - 575
19dpo - 1598
22dpo - 5652
25dpo - 17570
03.2010 - córeczka
11.2016 - 6tc (*)
05.2017 - 11tc (*) -
Niezapominajka2 wrote:Dziewczyny w 2 fazie cyklu - trzymam kciuki! Mam nadzieję, że te wasze odczucia coś przepowiadają
Bo najbardziej boję się nieposiadania dziecka w ogóle...