Wrzesień będzie NASZ ! wzreśniowe II kreski
-
WIADOMOŚĆ
-
Przedszkolanka poczekaj jeszcze te dwa dni zanim stracisz nadzieję. Nie masz pzyrostu na poziomie 30%, tylko ponad 50. Robiłaś w tym samym labie?
02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySikance nie chca wychodzic w pozamacicznej jestem pewna:pprzedszkolanka:) wrote:W pozamacicznym sikance normalnie wychodza..nie jest jak prog.
Szemkel mam 30.8 a bylo 18.8.
Najmłodsza tak,nawet godzina podobna.
Ale nie plamisz nie boli Cie eiec wszystko bedzie w porzadkuWiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2018, 14:06
-
W pozamacicznej pozytywnie wychodzą sikańce. Wyczytałam, że w ektopowej progesteron nie przekracza 5. Skok progesteronu jest chyba typowy dla prawidłowego rozwoju ciąży?
Isaura81 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2020, 11:44
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Mam!!!
Beta hCG 3775
W piątek było 857.
Mika88, tęczova, speakyourmind93, MałaMi90, madzi2506, patuniek86, Isaura81, moyeu, Niezapominajka2, skylight, Sung, didi123, Izaw, Ola454 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMi nie wychodzily tersty progesteronu noe badalam ale co tu gdybac trzeba czekac. Piekna beta szemkeljesli chodzi pecherzyk to vo to za buc ten lekarz jeszcze ma prawo nic sie nie pokazac.szemkel wrote:W pozamacicznej pozytywnie wychodzą sikańce. Wyczytałam, że w ektopowej progesteron nie przekracza 5. Skok progesteronu jest chyba typowy dla prawidłowego rozwoju ciąży?
szemkel lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2020, 11:44
szemkel lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny

progesteron piekny wiec cp napewno nie wchodzi w gre 

tu te leki a tu jeszcze praca