Wrzesień będzie NASZ ! wzreśniowe II kreski
-
WIADOMOŚĆ
-
natalia000 wrote:Cześć dziewczyny powinnam była dostać @ dziś rano, ale póki co nie przyszedł, a ostatnio cykle mam 30dniowe i @ zawsze rano do mnie przychodził, także jest nadzieja, że coś z tego będzie. Jutro albo w piątek znów zatestuje jeśli będzie mi dane i @ wciąż nie będzie
-
Isaura81 wrote:Z pierwszym dzieckiem miałam 6 x USG! Nawet Sobienie wyobrażajcie te zastraszania ciotek i sąsiadek że tak nie wolno. To szkodzi itp. na pewno dziecko z tego powodu umrze.
Isaura81 lubi tę wiadomość
-
Meggs wrote:USG nie jest szkodliwe. Można je wykonywać w ciąży tyle razy ile jest konieczność. Tak samo ciężarna kobieta może pracować przy aparacie usg. Nie straszmy innych kobiet badaniem usg że jest niezdrowe!!
Dziękuję w takim razie za wyprowadzenie z błędu. Czasami właśnie krążą takie pogłoski i człowiek się utwierdza że faktycznie coś w tym może być. Ale chyba i tak poczekam jezzcze troszkę bo niewiele się dowiem na obecnym etapie ciąży -
Goldfinch26 wrote:Dziękuję w takim razie za wyprowadzenie z błędu. Czasami właśnie krążą takie pogłoski i człowiek się utwierdza że faktycznie coś w tym może być. Ale chyba i tak poczekam jezzcze troszkę bo niewiele się dowiem na obecnym etapie ciąży
-
Meggs wrote:Jasne , teraz usg nic Ci nie powie. Za wcześnie. Ale pózniej choćbys miała je robione raz na 2 tyg to Ci nie zaszkodzi , spokojnie.
W szpitalach potrafią robić codziennie, bo trzeba
Dzień dobry
To gdzie te podwójne, piękne i różowe krechy?Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
Cześć dziewczyny mogę dołączyć?staram sie obecnie o kolejnego dzidziusia . Za mna 3 poronienia znaleźliśmy przyczyne. Czwarta ciaza przebiegala by prawidlowo gdyby nie to ze była zagrozona bo okazało sie że to ciąża blizniacza. Było ciężko ale na szczęście dobrze sie wszystko skończyło . 27.08 moi chlopcy skończyli roczek.
Obecnie jestem na dniach gdZie powinna byc @ ale raczej czuje ze bedzie27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [ 13tc, 10tc, 10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Dziewczyny, dziewczyny. Jejku, znowu mnie coś tchnęło tym razem myśl "a kup, i tak wiesz, że będzie biało". Zrobiłam przed chwilką, aż się cała trzęsę, ale chyba jest cień cienia, taka bladziusieńka kreseczka, albo mam zwidy. Jak zrobiłam od razu patrzyłam i "eh znowu biało, ale po dosłownie minucie pojawiła się. Jestem w szoku, boję się myśleć, że się udało, ale nie wiem, miałam dzisiaj rano jakieś przeczucie, które zwalczałam okropnie, że na pewno sobie wkręcam. Piszę jak potłuczona.
szemkel, Beata81, Ariette1983, Izaw, Dorciax, Renes lubią tę wiadomość
-
iwwk wrote:Dziewczyny, dziewczyny. Jejku, znowu mnie coś tchnęło tym razem myśl "a kup, i tak wiesz, że będzie biało". Zrobiłam przed chwilką, aż się cała trzęsę, ale chyba jest cień cienia, taka bladziusieńka kreseczka, albo mam zwidy. Jak zrobiłam od razu patrzyłam i "eh znowu biało, ale po dosłownie minucie pojawiła się. Jestem w szoku, boję się myśleć, że się udało, ale nie wiem, miałam dzisiaj rano jakieś przeczucie, które zwalczałam okropnie, że na pewno sobie wkręcam. Piszę jak potłuczona.
-
A ja wczoraj testowałam 9dni po ale biało i do tego twmperatura zaczęła leciec .. dzis jest 10dni po jutro znów zatestuje27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
iwwk wrote:Szczerze nie jestem pewna, wydaje mi się, że ok 13dp. Takie dziwne objawy miałam w tym cyklu. Na jutro wypadał @. Między 28.08.-2.09 owulacja musiała być.
iwwk lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny co do usg ja miałam robione nawwt 2x w tyg było to konieczne i lekarz mówił ze nie ma zagrozenia dla dziecka .. chyba że jakis lekarz pracuje na bardzo starym sprzęcie ..27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2020, 11:45
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
czarnulka24 wrote:A ja wczoraj testowałam 9dni po ale biało i do tego twmperatura zaczęła leciec .. dzis jest 10dni po jutro znów zatestuje
Ja przedwczoraj też miałam biel, nawet nie oczekiwałam dzisiaj, że będzie inny widok Wciąż nie mogę uwierzyć i już sobie wkręcam, że to pewnie wadliwy testczarnulka24 lubi tę wiadomość
-
iwwk wrote:Ja przedwczoraj też miałam biel, nawet nie oczekiwałam dzisiaj, że będzie inny widok Wciąż nie mogę uwierzyć i już sobie wkręcam, że to pewnie wadliwy test
Iwwk na pewno beda dwie kreseczki jesli cos widzialas to jutro test powinien byc bardziej widocZny ja jutro za testuje ale jakos nie czuje sie ciazowo ale tez okresowo sie nie czuje jedynie to spadla mi temp troszkeWiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2018, 11:49
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
iwwk wrote:Dziewczyny, dziewczyny. Jejku, znowu mnie coś tchnęło tym razem myśl "a kup, i tak wiesz, że będzie biało". Zrobiłam przed chwilką, aż się cała trzęsę, ale chyba jest cień cienia, taka bladziusieńka kreseczka, albo mam zwidy. Jak zrobiłam od razu patrzyłam i "eh znowu biało, ale po dosłownie minucie pojawiła się. Jestem w szoku, boję się myśleć, że się udało, ale nie wiem, miałam dzisiaj rano jakieś przeczucie, które zwalczałam okropnie, że na pewno sobie wkręcam. Piszę jak potłuczona.
-
na zdjęciu prawie niewidoczny, odchylcie się do tyłu to będzie lepiej widać, ale naprawdę na żywo jest, blada, ale jest, nie muszę się nawet odchylaćWiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2018, 12:09
Ariette1983, Izaw, Maltusia lubią tę wiadomość